Haos sam ja Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 (edited) Pa dobro, the Cure su stvarno legende, a još im je ovaj razvoj hipsteraja itekako išao na ruku pa su svakako i danas relevantniji od nekih podgrejanih leševa koje su Exitovci do sad predstavljali kao čudo neviđeno. Inače, da bih otišao ponovo na ovaj buđavi festival morao bih lično da sastavljam line up izvođača, tako da meni ovo nešto i ne menja stvari. Edited October 16, 2018 by Haos sam ja 1 Quote
23/16 Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 Ja gledao the cure pre dve godine. Ljudi razbili, odsvirali 31 pesmu. Bend usviran i pozitivan. 1 Quote
Night Prowler Posted July 7, 2019 Report Posted July 7, 2019 Ima li negde snimak streama sa Exita? Quote
Night Prowler Posted July 5, 2020 Report Posted July 5, 2020 (edited) Ima. https://mega.nz/file/21VH1ATQ#f_zcecFC3UPGx_5r3Co-eWxnbf4jhw1qt_nhZiXadNE Edited July 5, 2020 by Night Prowler Quote
Kumodraski Vo Posted October 10 Report Posted October 10 Evo jos jedna meni nista spec ove nove.. Quote
Haos sam ja Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Lep album ali mi nekako produkcija čudna za njih, malo mi over the top i suviše uglancano i pojačano, kao novija Anathema. Quote
Recommended Posts