Demon Seed Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Lepsi je s gitarom, je l' moguce da ne moze ovo da svira i da peva Verovatno je u fazonu da ce bolje da prenese poruku i postigne stage presence ako nastupa samo kao vokal, ja se, videvsi ovo, ne slazem sa time. Bilo bi bolje da je mrak svakako xD Morning Beloveth Mourning se pise! 1 Quote
VoivodBG Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Dimon Sid, gledao sam bend par puta i nikada nije uzeo gitaru u ruke. Vidim da je napustio koncept sa kukuljicom i brasnjavim licem. To mi je najzalije. Bonus info, na Exitu 2008, dogovarao se sa Robertom iz Rapid Force da naprave mini katapult i izbace par svinjskih glava u publiku, ali im nisu dali. Quote
ManiaC Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 http://www.serbian-metal.org/vesti/7150/black-metal-vece-u-prestonici-kozeljnik-22-avgusta-u-beogradu/ Quote
Јарослав Posted October 9, 2015 Report Posted October 9, 2015 Visual recapitulation of "Death Gives unto Life" byOpposition Artworks. Our new EP is undertaking final transformations and improvements and is expected to be completed during the following month. Track list is as follows: 1. 'Tis the Soul on Wayward Path 2. Scarring the Entities 3. Bitter Libations to the Unnamed 4. Absence and Seclusion of Spirit Quote
VoivodBG Posted January 16, 2016 Report Posted January 16, 2016 (edited) nova pesma na bandcampu Edited January 16, 2016 by VoivodBG Quote
VoivodBG Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Seče ovaj novi Kozeljnik. Dopada mi se taj "rokerskiji vajb". Nadam se da će i ostatak EP, da iznenadi. Quote
Höllentanz Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Stream celog EP-a: https://possessionproductions.bandcamp.com/album/death-gives-unto-life Veoma fino izdanje. Quote
oʞɾoƃ Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Cover totalni rip-off Misthyrminga. Quote
kuruz Posted March 16, 2016 Report Posted March 16, 2016 dobar materijal malo "veseliji" od Null: The Acheron... Quote
ManiaC Posted March 17, 2016 Report Posted March 17, 2016 na prvo slusanje dosta slabije od Null. Quote
Sinjor_Fogi Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 Drugačije, a ne slabije. Slika vrhunska, mračna kao i muzika. Ne ume Kozeljnik da omane. Quote
Towards The Inevitable Posted April 6, 2016 Report Posted April 6, 2016 Recenzija za novi Kozeljnik EP: http://towardstheinevitable.com/kozeljnik-death-gives-unto-life-ep-review/ Quote
ManiaC Posted April 13, 2016 Report Posted April 13, 2016 Drugačije, a ne slabije. Slika vrhunska, mračna kao i muzika. Ne ume Kozeljnik da omane. Drugacije da,nisam mislio da je lose,kazem na prvo slusanje mi je bilo slabije od Null koji mi je nekako brzi,ali sasvim dobro izdanje za koje se nadam da necemo morati da cekamo 4 godine da ga cujemo uzivo. Gledajuci poslednji Kozeljnikov nastup u Domu,mislim da bio uz ovu muziku nastup i ukupna atmosfera trebali da budu bolji nego prosli put. Quote
ManiaC Posted May 14, 2016 Report Posted May 14, 2016 Sve vise i vise me odusevljava ovaj novi ep.I ako m ije Null..bolji..Ovo je pre svega dobra muzika Quote
Dekapitator_Prisoner Posted February 28, 2017 Report Posted February 28, 2017 Ovo ce biti jako dobro. Jedva cekam ! Quote
Milosh87 Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 Novi Kozeljnikov projekat: Oculus https://bloodharvestrecords.bandcamp.com/track/salt-for-the-healer Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 Upravo slusao. Satire ! Quote
VoivodBG Posted April 20, 2017 Report Posted April 20, 2017 Due to unforeseen circumstances and beyond opportunity by all parties involved to resuscitate matter at hand, Remnants of the Void tour has been permanently cancelled. No further discussion regarding this will take place, we'd only like to send our sincere best regards to all bands and organizers. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 20, 2017 Report Posted April 20, 2017 Al ce biti svirke u Beogradu bez Merrimacka, pitao sam coveka. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 (edited) Do jaja je ovo. A ko im svira gitaru ? Ako je uopste i ima x) Edited July 25, 2017 by Dekapitator_Prisoner Quote
Recommended Posts