Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 15, 2008 Author Report Posted November 15, 2008 Gledao sam novi trejler i za sada ono sve izgleda verodostojno, jedino me kopka onaj deo kada se Nite Owl i Silk Spectre ljube, a u pozadini je nuklearna eksplozija, hm, jel to bese N.Owl-ov san? (nije mi tu strip pa da mogu da potvrdim) Haha, ne brini - jeste Owlov san... to je ono kad u snu vidi mog omiljenog nebitnog lika iz Watchmena - Twilight Lady Quote
VoivodBG Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Iako su i Fox i Warner na tome insistirali, federalni sud u Los Anđelesu nije se načelno izjasnio o tome kome pripadaju prava za distribuciju ekranizacije stripa Nadzirači. Sudija je odluku obrazložio nejasnim ugovorom otvorenim za različita tumačenja između Foxa i producenta filma Larryja Gordona. Warner nije povukao najavu da će film u kom glavne uloge tumače Billy Crudup, Patrick Wilson, Matthew Goode, Malin Akerman, Jackie Earle Haley i Jeffrey Dean (na slici) 6. marta ući u bioskope. Fox je u razvoj projekta snimanja filma Nadzirači koji je režirao Zack Snyder uložio milion dolara. Novo suđenje je zakazano za 20. januar. Quote
VoivodBG Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 1. It looks like Warners has pretty much lost its right to distribute any movie based on the Watchmen graphic novel. They might appeal but in the light of the judge's words, the case would now be pretty much unwinnable. 2. Fox and Warners need to strike a deal to split the movie's costs and takings. The problem here is that Warners is already divvying up with finance partner Legendary Pictures, so they'll be in no mood to be charitable. 3. The end result will probably be a joint distribution deal, but. because of both side's wide-apart positions, there's still a chance that Fox will delay - or even cancel - the movie's release. Whatever happens, we can pretty much forget about that March release date. .... Quote
VoivodBG Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Courtesy of the japanese people... Quote
VoivodBG Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Warner i Fox su prošle nedelje postigli kompletan dogovor oko prava na ekranizaciju čuvenog stripa Nadzirači. U zajedničkom saopštenju se izražava obostrano zadovoljstvo, a detalji dogovora nisu precizirani. Potvrđeno je i da će Nadzirači 6. marta ući u bioskope. Dogovoru je prethodila presuda koju je krajem decembra doneo losanđeleski sud, po kojoj kompanija 20th Century Fox poseduje prava na distribuciju filma. Podsetimo, glavne uloge u filmu tumače Billy Crudup, Patrick Wilson, Matthew Goode, Malin Akerman, Jackie Earle Haley i Jeffrey Dean. Reditelj je Zack Snyder, a prema nekim procenama budžet iznosi 120 miliona dolara. Quote
VoivodBG Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 (edited) Pa ovo postaje sve bolje i bolje! Edited February 9, 2009 by VoivodBG Quote
VoivodBG Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Neverovatna slicnost. Sminker, definitivno su trebali nekom drugom glumcu da daju ulogu. (Jude Law) Najgori marketinski potez, ikada. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 15, 2009 Author Report Posted February 15, 2009 Sta je Black Freighter - extended verzija onoga sto ce se naci u filmu? Jos jako malo jebote Quote
VoivodBG Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Black Freighter ce izaci zasebno na sopstvenom dvd, verovatno ce kasnije izbaciti directors cut, sa izbacenim scenama i spojeno sa black freighter-om da bi film bio kompletniji. Uskoro uskoro. Quote
Lunar Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Jbt. kolko ce ovo dobro da bude! Ocemo ovo u bioskopu da gledamo? Quote
Vresište Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 (edited) ne znam za vas ali ja hochemo. ako me geografija ne sprechi odo' na pretpremijeru. obechava...valjda. serem ti se u w/mene bez squida. cenim da che najzajebaniji deo filma biti onaj s' nicheovskim citatetom(tet). Edited February 15, 2009 by matatrtaDgrejt Quote
VoivodBG Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Izmene su neizbezne, odgledah drugi i treci trejler, i Comedian nema glazgovski osmeh. Rorschach spominje naslov filma u trejleru. Kao da su oni bili grupa heroja pod tim imenom. Fail. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 16, 2009 Author Report Posted February 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BUfuj_5Z9l8 Quote
Vresište Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BUfuj_5Z9l8 bla.. zashto bi Rorsch. prichao s britanskim akcentom? pochetak pa onda chuveni 'a violent new continent" govor. usran omazh. ne odledah do kraja. Jel' vama ovaj Night Owl malo isuvishe sredovechan? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 18, 2009 Author Report Posted February 18, 2009 Zato sto je Alan Moore koji cita monolog - Britanac Ovaj motion comic je kul, osim su trebali neku zenu da nadju da odradi zenske likove... zna nekad da bude bas uznemirujuce kad Spectre progovori Quote
Vresište Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Tim pre. Bolje da su ga naterali da radi 'V'-a. Uvek sam se pitao kakav bi glas trebalo da ima... Quote
VoivodBG Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Pitam se da li ce kod nas biti pretpremijera filma, kao sto je vec slucaj bio sa Spider-man-om i X-men 2. Vidis za V, nije ti losa ideja, cini mi se da sam ga i negde video kako cita neke delove stripa, ili je to pak bio jedan od videa u kojima cita o mitskim bicima, ne secam se bas najbolje... Quote
Lunar Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Bice premijera sigurno, jel se film cak i ovde dosta reklamira. U onaj emisiji za filmove na metropolisu ima iza onog voditelja, veliki poster Watchmena, tako trebao bi. Quote
VoivodBG Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Lose sam se izrazio gore, znam da ce biti premijere, samo mene zanima da li ce je biti pre naznacenog americke, kao sto je bio slucaj sa gore dva spomenuta filma, znam da smo ih gledali dan-dva pre amera, i bilo bi dobro da se ove nase budze ucipe i dovedu film sto pre u bioskope kada izadje to jest.... Quote
Vresište Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 :D SPOT ON!!!! praaaaavooooo. Quote
Patent_pending Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 01. Rescue Mission (2:13) 02. Don't Get Too Misty Eyed (1:36) 03. Tonight The Comedian Died (2:44) 04. Silk Spectre (1:00) 05. We'll Live Longer (0:56) 06. You Quit! (0:39) 07. Only Two Names Remain (1:42) 08. The American Dream (1:56) 09. Edward Blake - The Comedian (2:41) 10. The Last Laugh (0:57) 11. Prison Fight (1:45) 12. Just Look Around You (5:51) 13. Dan's Apocalyptic Dream (1:17) 14. Who Murdered Hollis Mason? (0:56) 15. What About Janie Slater? (1:34) 16. I'll Tell You About Rorschach (4:10) 17. Countdown (2:47) 18. It Was Me (1:25) 19. All That Is Good (4:58) 20. Requiem (excerpted from Mozart's Requiem) (0:55) 21. I Love You, Mom (2:41) http://rapidshare.com/files/203611354/xpaHiteli.ost_mediaportal.ru.part1.rar http://rs253.rapidshare.com/files/203611849/xpaHiteli.ost_mediaportal.ru.part2.rar Kada će kod nas početi da prikazuju film? Elem, ko će da dočeka director's cut verziju. Theatrical cut: 161 min. Director's cut: 191 min. Quote
Recommended Posts