Jump to content

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ljudi jbt aj pomozite mi molim vas kako da promenim IP adresu jbt evo tri puta sam se diskonektovao sa neta

ima li pomoci ili ne :(

Posted

Jooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! Tek sad provalij ovo :) Moram sto pre da se registrujem. Ali tek sutra :( , danas nisam kuci ceo dan. Ajoooooooo... Hahahah

Moram dodem ovde... A na koji forum idete jel emokidz.forumotion.com. Aj recite mi samo da znam, posto sam video da ste kacili vilse linkova za razlicite forume...

Posted

Ajooooooooooj:

lozim se na to kako ćovek uspeva da odrzava svoju atlecku figuru.inaće,ako niste znali,ja volem žene,jedre sojke,i naravno emo stil života,iako zbog posla nemerem da nošim šiške.

Sad su ga naje*ali, sirota deca :):(

Posted
Jesam, Andrija tamo :da:

hehe i ja sam tamo isto hypnos :)

evo emotivniog razbijaca:

Ćaos svima ja sam Petar Vranješić od milošte zvan Peca,a medju zenskim rodom znan kao Razbijač. sa Detelinare sam. Volem bendove poput Bullet for my valentine, used, avenged sevenfold, linkin park i murder dolls.

Kad sam vido ovi forum,obradovo sam se jer na njiemu ima jako puno ljudi,ranzmisljanja kao i mojega.zato sam se i registrovo.nadam se da ima i dosta raspolozenih devojaka za druzen...

:) :) :) :) :)

Posted
Ma ova i nije losa :

l1cc2efbf98c9ef05544d20pk6.jpg

OYHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! FIIIIIIIIIIIIIIIJUUUUUUUUUUUUUUU! :twisted: :twisted: :twisted: Ko ono rece da ima dugu vezu, hocu da kazem bas me briga! :) :) :)

Onaj forum nije normalan, da li su deca ili ne potrebno im je lecenje, a sad da vidimo :twisted:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...