Jump to content

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Nemam pojma kako da pocnem a da ne prsnem u smeh :) :) :) Dajte ljudi neke emo bendove da znam sta pricam :) :) :)

Edited by Black Totem
Posted
Citaj Razbijacove postove, on ih zna gomilu :)

Nego, morao sam ga pitati sta je bukakke :lol:

hahahaha aj pogledajte sta pise vranjesic .kakav ludak :)

Posted
ja sam imao devojku 16 meseci, blah. više nismo zajedno ali imam iza sebe jednu ljubav... i nisam jadovan. a ti si smešan :D

16 meseci?

jes ti pedober?

ja znam da mnogi emo momci idu u krajnosti,ali ti!pa šta su ti rekli njenzini roditelji,jer si moro da je vrneš kući pre dnevnika u pola osam,za na dojenje?

si ti bolestan?

degenerik?

nedobog da sam ja otac tog deteta,pa satro bi te u komadu.

Posted (edited)

HAHAHAHAHA, AU!

Zamisli samo njih kako plaču na ove tugaljive priče...

Izbrisali mi topik.

edit: preko 50 novih članova za dva dana na emokidz :)

irena je bila samo godinu dana mladja, i ne, nisam morao da je vracam pre dnevnika. a njena mama me voli i postuje i kad sam je sreo pre nekoliko nedelja u autobusu lepo smo se ispricali..

Ko je ovo?

:) :) :) :) :)

Edited by [kinetic]
Posted (edited)

Jao pa tamo nema niko vise od 18 godina, morao sam da lazem da imam 20 :) :) :) Ja moram da sacuvam one bisere.

Ps: Koliko vidim 50% clanova smo mi :) :) :) :) Ode emo forum u kurac :)

@hypnos. Nisu, ja sam se sad registrovao

Edited by Black Totem
Posted

ali najjaci je onaj josh bg hahahaha

mislim,najmladja riba sa kojom sam ja bijo, je imala 19 kad sam ja imo 26,ceko sam na seks 2 nedelje,ali isplatilo se,ali jebem mu mater,kad vidim,ovaj josh_bg, pa nije zdrav.

u selima i provincijama normalno je da lik 76 godište fura klinku od 16, jer obećava za zenidbu,ali ti,pa ti nisi čitav.u topolnicu tebe!i to onu nišku.

nego zna neko ovu sarajvesku sosu?što sam piso?

:)

Posted

Na bluz temi:

da nema bluza danas ne bi bilo ni emo stila...

bluz obozava moja mama :shock:

da nema bluza danas ne bi bilo ni emo stila...

bluz obozava moja mama :shock:

Oke...ali ja IPAK ne wolim bluz nekako je prewishe weseo!

:) Inache, obe devojchice imaju 12 godina.

Posted
Citaj Razbijacove postove, on ih zna gomilu :)

Nego, morao sam ga pitati sta je bukakke :lol:

Ne znas sta je bukake?!

Hoces sliku? :bigblue:

Posted (edited)

na kraju ce razbijac postati emo guru

pazi ovamo,ja ću svama da bidem svima fer,pitajte me sve, i za neki savet u vezi devojaka,muzike,bilo šta.evo,nek ova moja tema bude za to,a odgovaraću ja lićno.

pre svega,ja sam 17 skino djanu,i to 1997.što nije mala stvar.mnogi od vas tada,bili su u jaslicama, ili obdaništetu.a sad eto,razmenjuete komentare samnom,znaći lepo ponašanje,fini maniri, i have fun,a to kaki je moj prifatni život,za vas bitno nie.

ovo nije lose

Razbijace, da li bih mi mogao pomoci? Ja jos nisam imao devojku... Mislim da je zbog mog fizickog izgleda, ali meni mama kaze da sam lep. Sta da radim?

,nije problem uvek u fizickom izgledu,ako se iti stidis svog izgleda i tako se ponasas,naravno da neces imati devojku,nije izgled najvazniji,...ja imam jednu frendicu,linijaj joj je slicna tvoj,ali se otvoreno ponasa,muva sve redom,i ima kog decka hoce,zato pokusaj tim putem,..eto,ja sam ti pdg umesto njega,...sorry

bitan je fizćki izgled.to što si lep svojoj majci,ta nekaže se djaba 'to samo mater može da voli', moraš da bideš fizićki aktivan.devojke ne vole gubavce i trome tipove.koji će joj djoke neki lik,kad nju napadnu dvojica trojica da je zadirkuju a on jadan nemere da je odbrani,nego pušti da se ona sama snalazi,di to ima?

nemoraš ti biti neki popaj dasa,ali treba da budeš gradjen ko muško,ne ko šmizla.nijednoj ribi netreba krpa od muškarca.malo trcanja 2-3meseca,i osnovnih vezbi sklekova i trbušnik razgibaća, i bez jedenja ćipsova i masne rane ćete dovesti u red.

jedini reci ćika Peci D.R.I. kake devojke te zanimaju,treba ti neki savet,u vezi muvanja,snošaja,seksa za noć?ili nešto na duge staze?

muški,zapamtite,uvek preferirajte obrijano piche.jebeš šume amazonije nije to više in,i ako volite,i ako se nadjete sa nekom opasnicom,obavezno izvoljevajte i u guzu,i za to koristite tinkle kurtone,one što imaju one iglice,pa kad kreneš da puniš šaranće,neznaš kome je lepše.tebi što se znojiš,ili što je zeka uspo da udje u tesnac.

obavezno stavi kurton,ako nabasas na neku radodajku.

i vadi ga na vreme,ima nekih razoćaraju se što ne svršiš u nji,ali boli te kurac,nisi lud dete da im praviš,pa sa dvajes da bideš papućar

Andrija je napisao:

Razbijacu meni nesto nije jasno pa bi molio da mi to pojasnis.

U svom postu DRI pominje bukakke, a ja ne znam sta je to...

Aj molim te pojasni mi.

o dećko,di zivis ti?

pa jes ikad imo gengbeng sa nekom radodajkom?

oćigledno nesi.

ali reknuće ti ćika peca,to je kad vas pet šest se postroji i svi redom isvršavate radodajku po faci.

de zivis ti jebo te leba?

jedino mi nije jasno, skim je to d.r.i.igro bukake? oćigledno s lutkom na naduv.

Edited by Теша Тешановић
Posted
Oke...ali ja IPAK ne wolim bluz nekako je prewishe weseo!

:udri: :udri: :udri:

pazi ovamo,ja ću svama da bidem svima fer,pitajte me sve, i za neki savet u vezi devojaka,muzike,bilo šta.evo,nek ova moja tema bude za to,a odgovaraću ja lićno.

pre svega,ja sam 17 skino djanu,i to 1997.što nije mala stvar.mnogi od vas tada,bili su u jaslicama, ili obdaništetu.a sad eto,razmenjuete komentare samnom,znaći lepo ponašanje,fini maniri, i have fun,a to kaki je moj prifatni život,za vas bitno nie.

ahahaha, koji car!

Posted

Razbijace, da li bih mi mogao pomoci? Ja jos nisam imao devojku... Mislim da je zbog mog fizickog izgleda, ali meni mama kaze da sam lep. Sta da radim?

Posted
^^Istina..

emo-girl.jpg

Ovoj bik negde u mraku,latentno zadigo suknjicu,i prstom isprobo abdomen.a posle bi je pito kako se zove i zvao je da izidjemo na sokic.

pedofilu,da Bog da te neko banovao

hahahahahahahaha!!!!!!! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...