Novaliis Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Krenuo sam da skidam, pa ceo album je silmarillion inspired -to ne moze da ne valja. Neces se pokajati..sto ga vise slusam sve mi je bolji. Menegroth, Beleriand.. Quote
Despot! Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Pre nekih nedelju dana stigo mi je original CD ''Oath Bound''. Prelepo izgleda, tako ako neko ima uslova,a pri tom voli ovaj bend, preporučio bih mu ovaj disk svakako da nabavi. Uzgred, u knjižici se prvi put javljaju tekstovi. Quote
militant Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Preslusavam novi album, i ono...dobar je, malo monotono ali totalno epski i atmosfericno i dobro za opustanje. Jos uvek nisam bas sve po'vatao, ali videcemo jos malo... Quote
Guest Uther Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Novi album je sjajan, mada je pomalo tezi od predhodnog i zahteva duze slusanje. Quote
militant Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Nije los, na neke (retke) momente smori ali ima odlicnih delova...ali sve u svemu - dobro je, nisu razocarali. Quote
Novaliis Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Mracniji je od predhodnog, malo je tezi za slusanje sto me iznenadilo. Quote
SangreaL Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 mnogo je dobar ovaj novi summonig, ne vadim ga iz playera posebno mi se dopada sto su pesme prilicno dugacke, a ne neke krljacine od po dva minuta. inace, oni su mi jedan od omiljenih bendova, i ako nisam neki ljubitelj gospodara prstenca, uopste tolkinove mitologije, i bendova opsednutih time. Quote
militant Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) Njima su pesme skoro uvek duze, a nikad ne prave krljacine od 2 minuta. Edited May 20, 2006 by Stribog Quote
SangreaL Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 nisam kazala da oni prave takve pesme. zato ih i gotivim, jer se razlikuju od vecine black bendova, koji insistiraju na brzini. Quote
Novaliis Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Oni i nisu pravi BM, to je vise atmosfericni metal sa black vokalima. Jedinstvena i mnogo dobra muzika. Quote
Жвакић Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Evo da malo osvezim temu. Sad slusam Let mortal heroes sing ur name i fino je. Quote
delay Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Taj album mi je omiljen,bash do jaja atmosferichna zika,Oath Bound mi se na prvo slushanje nije svideo.Dacu mu josh jednu shansu i kraj. Quote
Turin Posted October 11, 2006 Author Report Posted October 11, 2006 ipak je Let The Mortal Heroes .... daleko najbolji njihov album. ocigledno neponovljiv. ovo novo mi je mnogo bezlicno, testirao sam ga na isti nacin kao i sve ostale njihove albume - pustiti nekoliko puta od pocetka do kraja tokom visecasovne partije Civ-a III. Losi rezultati - nakon 4,5 slusanja, nijednu pesmu ne mogu da zapamtim Quote
Brynhildr Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 uuu pored Mayhem-a, moj omiljeni BM band... obozavam ih.. i muziku i textove.. i vokale.. obozavam Oath bound i ne bih znala da li je bolji od let the mortal... posto su oba jako dobra. mada je i stronghold blizu Quote
Narsil Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 znaci imam dva albuma ili tri nemam pojma i ne znam odakle mi i NE SVIDJA MI SE! Quote
Despot! Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 uuu pored Mayhem-a, moj omiljeni BM band... Malo čudna kombinacija, al' ajd' sad. Quote
Brynhildr Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Malo čudna kombinacija, al' ajd' sad. jbg.. mada vise volim epic/atmospheric black od old school-a jedino mayhem bas obozavam..mislim volim jos neke ali..nije to to.. mada na mojoj top 10 listi se moze naci sve od mayhem-a do gardijana Quote
Despot! Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 jbg.. mada vise volim epic/atmospheric black od old school-a jedino mayhem bas obozavam..mislim volim jos neke ali..nije to to.. mada na mojoj top 10 listi se moze naci sve od mayhem-a do gardijana Pa odprilike tako je i kod mene, samo što Mayhema baš nema. Previše je to prosto za moj ukus. Mada ''Dom Sathanas'' nije loš, al' daleko je to od vrhunsog kvaliteta. Quote
Azaralena Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Passing Of The Grey Company... Marching Homewards... Nightshade Forests... I uvek tim redom... Quote
Shores Of Antartica Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 znaci imam dva albuma ili tri nemam pojma i ne znam odakle mi i NE SVIDJA MI SE! To je zato sto nemas pojma o kvalitetnoj muzici Inace jako dobar bend evo poceh da sakupljam njihove originale (nadam se da cu stici Morgana ). Inace Let The Heroes je jako dobar album kao i Oath Bound mada mi je jako dobar i Stronghold nekako malo odudara od navedenih Quote
StarbreakeR Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Fenomenalan bend majku mu...stvarno imaju fenomenalne albume, i mnogo mi se svidja taj njihov stil... Quote
Black desire Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 A tek omoti za albume...auf ko ih crta, svaka mu cast i mast.... Quote
Wolflord Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Ovaj zadnji nisam nabavio , moracu sto pre. Bas sam juce slusao "Let the Mortal Heroes Sing Your Fame", mislim da je najbolji njihov album do sad (bez obzira sto nisam slusao zadnji ) a najjaca stvar je "Farewell"! Quote
VANDALICUM Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 minas morgul- najjaci album. Obozavam ovu vrstu atmosfericne muzike... Quote
StarbreakeR Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 ...a ljudi stvarno umeju da napravve vrhunsku atmosferu! Quote
Recommended Posts