Wolflord Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Atmosfera je extra! Jedino in malo zameram na albumu "Stronghold", ima tu dobrih pesama ali mislim da bi bilo bolje da nije pevala ona riba na albumu. Nekako mi se njen glas ne slaze sa muzikom. Quote
Misantrophil Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Meni i dalje najbolji Minas Morgul Quote
Wolflord Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Minas Morgul je Extra ali Let the Mortal Heroes... mi je vrh! Quote
Shores Of Antartica Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Jedino in malo zameram na albumu "Stronghold", ima tu dobrih pesama ali mislim da bi bilo bolje da nije pevala ona riba na albumu. Nekako mi se njen glas ne slaze sa muzikom. Upravo zato mi je jedan od najdrazih. Lepo se uklapa uz muziku mada bi album po meni cak bio bolji od Let the... da su ubacili one horove sa Land of The Dead sa Oatha na neke delove tih pesama. A sto se tice atmosfere Minas Morgul je majka. Taj nekako ima i najpotpuniji zvuk... Quote
Misantrophil Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Kazem ja da je Minas najbolji ima neku pravu epic mracnu atmosferu i stvarno me prebaci u neki drugi svet Quote
Shores Of Antartica Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Kazem ja da je Minas najbolji ima neku pravu epic mracnu atmosferu i stvarno me prebaci u neki drugi svet Ja mislim da ti je to od drogiranja Quote
Despot! Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Ja mislim da ti je to od drogiranja Moraću da počnem da praktikujem Quote
Misantrophil Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Ja mislim da ti je to od drogiranja Da znas,Samo L.S.D. Quote
Ni! Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Nismo. Obozhavam ih, "Farewell" omiljena pjesma... Quote
Despot! Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Zar ste zaboravili ovaj bend? Zaboravili? pa ovaj bend je večan e što nemaju neki spot pa da pustim na Tv Metropolisu. Quote
Despot! Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 (edited) Poslednje što sam čuo od njih jeste da treba da im izeđe do kraja godine neki mini CD sa 2 pesme. Uzgred, da bih pokazao koliko sam opsednut Summoning-om u ekoliko navrata sam vodio emisije u ''Dol Guldur'' majici. E, da, i u međuvremenu dok ne bude objavljeno ništa novo proverite Die Verbrantten Kinder Evas (projekat richard-ov) i novi album ''Dusk and Void Become Alive''-odlično izdanje Edited June 8, 2007 by +feanor+ Quote
Wolflord Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Brate kada su tacno te emisije na Metropolisu? Kojim danom i u koliko sati? Par puta sam naleteo i posle toga nikako da naletim na emisiju. Quote
Despot! Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Brate kada su tacno te emisije na Metropolisu? Kojim danom i u koliko sati? Par puta sam naleteo i posle toga nikako da naletim na emisiju. Moja emisija ''Metal Sound'' ide svake nedelje od 12-12:45 u večernjem terminu. To ti je klasična emisija sa najavama, intervjuima, spotovima i sl. Pored toga znam da postoje 1 ili dve play liste sa rock, gothic i metal tematikom, ali stvarno nisam siguran kojim je to danima. Quote
Grobodan Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Postujem ovaj bend, ali stvarno ne mogu da ih slusam vise od jednom u 6 meseci Znas koji mi je omiljeni, gospodaru? Minas Morgul. Quote
APOHAKC Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Posle King Diamonda i Mercyful Fate najomiljeniji bendd ikada, ah, nista bolje od Let The Mortals Hero Sing Your Fame i Minas morgula, Summoning! da, da Summoning!! Quote
Despot! Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Postujem ovaj bend, ali stvarno ne mogu da ih slusam vise od jednom u 6 meseci Znas koji mi je omiljeni, gospodaru? Minas Morgul. Ajd' nekako će ti biti oprišteno. Dobar je Minas Morgul, mad ačuo sam pričeo o ponovnom snimanju k'o što je Dimmu Stormblst. Uzgred, dobio sam još jedan extra spot! Quote
Wolflord Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Moja emisija ''Metal Sound'' ide svake nedelje od 12-12:45 u večernjem terminu. To ti je klasična emisija sa najavama, intervjuima, spotovima i sl. Pored toga znam da postoje 1 ili dve play liste sa rock, gothic i metal tematikom, ali stvarno nisam siguran kojim je to danima. OK, znaci sutra sam ispred TV-a u 12! Jel pustate i Black i Death metal spotove? btw. znam da spamujem ali moram da se informisem... Posle King Diamonda i Mercyful Fate najomiljeniji bendd ikada, ah, nista bolje od Let The Mortals Hero Sing Your Fame i Minas morgula, Summoning! da, da Summoning!! Let the Mortal Heroes... je meni licno najjaci album! Quote
Azaralena Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Stvarno, red bi bio da vec jednom vidim i taj Metal Sound. Sutra sam ispred TV-a u 12! Samo da ukuckam podsetnik... Eeeeee a aa ee, bre, a Might And Glory? Zadnja tri dana gde god da podjem samo to pustam (od 06:24 do 07:41 min, da budem preciznija ) i svi me gledaju zasto ih gledam tako kad oni gledaju kako ih gledam Quote
Despot! Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 OK, znaci sutra sam ispred TV-a u 12! Jel pustate i Black i Death metal spotove? btw. znam da spamujem ali moram da se informisem... Let the Mortal Heroes... je meni licno najjaci album! Slobodno spamuj imamo ''jake'' veze na ovom forumu Šalim se, da idu i extremniji bendovi (Emperor, Finntroll, Behemoth, Morbid Angel...), sve zavisi da li ima nekih novosti vezanih za tu grupu. Quote
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Штета је једино што бенд вероватно никад неће имати неки албум са "набуџеном" продукцијом, неки ЦД где ће за звук бити потрошено више времена, где ће се неко бактати са тим миксетама, пултовима и сл. Мислим, ако је за музику потрошено 6 месеци, за звук је утрошено 7 дана, тај фазон. Замислите неки од албума из 90-их са оркестром и у том стилу, како би то било моћно! Овако, мислим да до тога никад неће доћи и то је права штета јер би музика пуно добила на ширини и простору, баш би била добро путовање, баш добар трип. Quote
Despot! Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 (edited) Штета је једино што бенд вероватно никад неће имати неки албум са "набуџеном" продукцијом, неки ЦД где ће за звук бити потрошено више времена, где ће се неко бактати са тим миксетама, пултовима и сл. Мислим, ако је за музику потрошено 6 месеци, за звук је утрошено 7 дана, тај фазон. Замислите неки од албума из 90-их са оркестром и у том стилу, како би то било моћно! Овако, мислим да до тога никад неће доћи и то је права штета јер би музика пуно добила на ширини и простору, баш би била добро путовање, баш добар трип. Vidiš, nikad nisam razmišljao o tome, ne bar na taj način. Meni je i do sad bilo sve super, mada bi bilo zanimljivo kada bi uradili bolju produkciju, prave horove i slično. Moraću jednom da ih i to pitam-nagovorim. LEGIONS OF MIGHT AND MAGICK Edited June 10, 2007 by +feanor+ Quote
Recommended Posts