Fapril ethereal Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 sve u svemu nisu morali da se trude.. redak primer gde je zvanican tribute album 80% fail.. odoh sad da pustim summoning,da zaboravim ovo hahaha Quote
Fapril ethereal Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 http://occultblackmetalzine.blogspot.com/2010/01/summoning-interview.html evo nadjoh na Summoning forumu neki intervju za okult blek metal zine wateva' iz januara.. najavljuju album za sledecu godinu koliko vidim.. Quote
Novaliis Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Radi se na novom albumu, odlicno. Oath Bound je fantastican, ali mislim da mi je omiljeni Let Mortal Heroes Sing Your Fame. Starije albume ne spominjem, podrazumeva se da ih obozavam. Quote
Despot! Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Kad smo vec kod covera Summoninga. Pre nekih mesec dana eto i ja odlucih da odam postu Summoningu. Na my space Numenora (moj bend) možete čuti obradu pesme ''The Legend of The Mater Ring'' koja je snimljena za drugi deo kompilacije ''The First Ring II'': http://www.myspace.com/numenorband Quote
Grobodan Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Kad smo vec kod covera Summoninga. Pre nekih mesec dana eto i ja odlucih da odam postu Summoningu. Na my space Numenora (moj bend) možete čuti obradu pesme ''The Legend of The Master Ring'' koja je snimljena za drugi deo kompilacije ''The First Ring II'': http://www.myspace.com/numenorband Quote
soul wandering Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Obarada je ! Sve cestitke!!! Quote
Despot! Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 (edited) Stvarno hvala! Mnogo znace vasi komentari, Eto uskoro cemo otvoriti fan stranu na facebooku za Numenor pa se uclanite ako zelite. Mini CD zajedno sa ovom pesmom bi trebao da izadje u decembru za Tanelorn Records. Edited October 6, 2010 by Despot! Quote
soul wandering Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 E pa nemaju svi jbni face ...nego sad slusam i ostale pesme, jesi ti pustao ovu Monarchy Divine u MS emisiji na TVu kad je bila ili se varam? A po pocetku Once We Where Kings vidi se da su Brankovici petljali prste...bice nesto od vas Quote
Despot! Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 E pa nemaju svi jbni face ...nego sad slusam i ostale pesme, jesi ti pustao ovu Monarchy Divine u MS emisiji na TVu kad je bila ili se varam? A po pocetku Once We Where Kings vidi se da su Brankovici petljali prste...bice nesto od vas Jesam, to je bilo jos 2007-me. ja sam vodio MS emisiju. Da budem potpuno iskren Srđan i Đeda su sami napravili i snimili obradu ''Legend''. Ja sam bukvalo samo došao i snimio vokale i dodao par semplova. Stvarno su odradili vrhunski pos'o! Quote
Fapril ethereal Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Kad smo vec kod covera Summoninga. Pre nekih mesec dana eto i ja odlucih da odam postu Summoningu. Na my space Numenora (moj bend) možete čuti obradu pesme ''The Legend of The Mater Ring'' koja je snimljena za drugi deo kompilacije ''The First Ring II'': http://www.myspace.com/numenorband brate nisu umrli da im odajesh poshtu odao si im pochast..i to dobru..sjajno zvuchi Quote
Guest Administrator Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Najbolja pesma od Summoninga po meni je Over Old Hills Quote
Novaliis Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Meni je mozda Farewell, mada ima bas, bas puno koje su mi odlicne. Quote
Fapril ethereal Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 do albuma ima da se nacekamo.. a do tad: http://www.youtube.com/watch?v=CJqVkJq_9Ow 2 Quote
Despot! Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 (edited) brate nisu umrli da im odajesh poshtu odao si im pochast..i to dobru..sjajno zvuchi Hvala! Šta znaš vidiš da se ne javljaju k'o da su u zemlju najcernju propali. Pa rekoše sledeće godine. E, baš ću sutra prekosutra da pitam ove sa Napalma kad će novi Summoning... Edited October 19, 2010 by Despot! Quote
Novaliis Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 I, kad izlazi novi Summoning, da li se zna? Taj se album ceka sa nevidjenim nestrpljenjem kod mene.. Quote
soul wandering Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 I kod mene, a do tad samo Minas Morgul Quote
Despot! Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Evo i malo inside informacija. Pričao sam danas sa čelnim ljudima sa Napalma i evo šta mi rekoše. Falkenbach izlazi u januaru, a za Summoning i DVKE s ejoš trenutno ne znaju tačno datumi ali bi trebalo do leta izdanja da budu objavljena. Falkenbach bi čak mogao da imam i pre nove godine. Nije nemoguće d ai Summoning nekako čujem pre. Quote
truliandedzombileš! Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Neverovatno je da nešto što na papiru izgleda beznadežno (ukucani ritmovi, jedan te isti zvuk gitara, jeftine klavijature koje kao da je i klinac od 9 godina prerastao, očajni vokali... i sve to spakovano u repetitivne pesme duge 10+ minuta), zapravo šljaka ovako dobro. Najbolja izdnja Dol Guldur i Nightshade Forests. Quote
soul wandering Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Nigde nikakav info o novom albumu...nadam se da ce ova dva puza zbudziti to do pocetka leta... Quote
Despot! Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 od njih nema nista:D nego li, dok ne dodje novi album, preslusajte bend Draugnim. Imam dva njihova originala, a bend zvuci kao mesavina izmedju Moonsorrowa i Summoninga. Meni stvarno perfektan bend, a veruejm da ce se svideti i vecini ljudi sa ove teme. To mu dodje kao licna moja preporuka:D Quote
Fapril ethereal Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 e ako je licno od tebe tebra,baci koji link.. Quote
soul wandering Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Zanimljiva mesavina ajd pogledacu...Čudo nisi preporucio Numenor Quote
Recommended Posts