Hornburg Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 e omot je stvarno strava Aha, fantastican!!!!!!!!! Imacu ja jos par novosti o Summoning-u, kao i o njihovim side-projektima. Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 (edited) Skroz prosechan omot... Edited June 11, 2005 by en-a-dva-es-o-4 Quote
Grobodan Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 Lep je cover,bash u njihovom stilu.Inace,nisam ih slusao godinama... Quote
Misantrophil Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 kad si bllesav ja ih slusam svaki drugi dan Quote
dark_lilith Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Razmishljala sam gde da putnem (lol) svoj 1000ti post i eto summoning bend koji me podseca na jedan tako interesantan period mog zivota, bend koji mogu uvek da slusham premda nisam dugo ali evo sada cu! Volim Summoning najvishe na svetuuuuuuuu!!!!!!! Quote
Misantrophil Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 nabavi sve, mada po meni upravo minas morgul je najaci album prosto ga obozavam Quote
VANDALICUM Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Ovde gde ja zivim (u Pirotu) dosta je tesko da se nabavi dobra muzika, pa sam srecan sto imam makar Minas Morgul. A ti reci gde ima da se nabavi... Quote
dark_lilith Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Ovde gde ja zivim (u Pirotu) dosta je tesko da se nabavi dobra muzika, pa sam srecan sto imam makar Minas Morgul. A ti reci gde ima da se nabavi... jebiga ja imam sve na mp3 ali ne bi mi bilo zao ni da dam pare za njihove originale... Quote
Hornburg Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 jebiga ja imam sve na mp3 ali ne bi mi bilo zao ni da dam pare za njihove originale... Od Summoning-a imam sve originale (osim Lugburz-a) i mogu reci da su fantasticni. Narocito su knizice odlicno odradjene. Niko nece pogresit ako uzmee te CD-ove na originalu. ustvari, ja jedva cekam kad ce ploce/LP da izadju od Summoning-a. Btw, nikako da objave taj novi album. Plasim se da ga nece biti do kraja godine. Quote
dark_lilith Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 da mi je skupljanje originala fetish sigurno bi ih imala, ali nisam zainteresovana na to da dajem pare, ja sve pare troshim na odecu, torbe i putovanja... jebiga Quote
Misantrophil Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 ja ne mam pare ni da putujem ni da kupujem originale jedino imam samo domace originale, jedini strani original koji imam je Immortal-Sons of northern darkness Quote
SlavicForest Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Stvarno me bas briga za originale! Imam mp3 i OBOZAVAM!!!!! Quote
Novaliis Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Trebalo bi bar domace bendove da nabavljamo na originalu,trebalo bi ali..ja imam samo Svetogrdje-dupli disk inace Summoning je dosta dobar,koliko sam cuo,imam samo "Let the mortal heroes sing your fame"..Onaj refren u poslednjoj pesmi me natera skoro na suze.. Quote
Morgan H. Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Trebalo bi bar domace bendove da nabavljamo na originalu,trebalo bi ali..ja imam samo Svetogrdje-dupli disk inace Summoning je dosta dobar,koliko sam cuo,imam samo "Let the mortal heroes sing your fame"..Onaj refren u poslednjoj pesmi me natera skoro na suze.. Uh, jel' to Varg u tvom potpisu? Izgleda ko Robinson Kruso Quote
Novaliis Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Ha, lici stvarno..ne znam gde je to slikano.. Quote
Misantrophil Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 nabavi obavezno i ostale albume posebno minas morgul Quote
Novaliis Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Pokusacu..imam nekoliko nepresusnih izvora sto se tice nabavljanja muzike.Znam da su klavijature dominantne na ovom albumu..verovatno je isti slucaj i na drugim albumima? Quote
Morgan H. Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 (edited) Pokusacu..imam nekoliko nepresusnih izvora sto se tice nabavljanja muzike.Znam da su klavijature dominantne na ovom albumu..verovatno je isti slucaj i na drugim albumima? Na svim SUMMONING albumima klavijature imaju dominatnu ulogu. Svaki album je prica za sebe, ali misli da bi se tebi posebno svideo "Dol Guldur". Taj album je probio Summoning, a najblizi je black metalu. uz to, na tom izdanju ubedljivo su najduze pesme (prosek je oko 11 min.) Edited September 9, 2005 by Morgan H. Quote
Morgan H. Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 (edited) Ko voli SUMMONING moze slobodno da preslusa bend koji se zove MORGART. Prekljuce sam dobio njihov album koji neodoljivo podseca na "Minas Morgul". Intervju sa njima bice u HORNBURGU #7. Edited September 9, 2005 by Morgan H. Quote
Novaliis Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Hvala Morgane, nabavicu album sto pre..sto se tice minutaze, u poslednje vreme mi odgovoraraju sto duze stvari..i sam pravim stvari od pola sata..nekako mi pesme od tri-cetiri minuta deluju prazno, nedovrseno... Quote
Novaliis Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Ljudi,jel' zna neko o kome se radi u pesmi farewell? Quote
Recommended Posts