Fapril ethereal Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 ajde kad ce taj album... ovih dana vrtim Nightshade Forests... jebote,kakav album... Quote
Маузер Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Opet se vrti Dol Guldur! Meni ubedljivo najzesce. Koja moc jbt! Quote
Lunar Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Sta ja znam slusam vec poduze vreme Summoning i u poslednje vreme najvishe mi pazjnu drzi onaj Stronghold, a pogotovo pesma A Distant Flame Before the Sun. Quote
Fapril ethereal Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 na njihovoj MySpace stranici,medju prijateljima je i izvesni tribute to Summoning http://www.myspace.com/summoningtribute u junu izlazi...videcemo na sta lici... Quote
Guest Sova Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Summoning mi je ponajomiljeniji bend.Nema reci da se opise ono sta su Protector i Silenius uradili.Posebno pesma sa poslednjeg albuma Land of the dead.Ona je prosto savrsena, i slusam je uvek u pijanom stanju. No moon is there, no voice, no sound Of beating heart; a sigh profound Once in each age as each age dies Alone is heard. Far, far it lies, The Land of Waiting where the Dead sit, In their thought's shadow, by no moon lit [Choir] Upon the plain, there rushed forth and high Shadows at dead end of night and mirrored in the skies Far far away beyond might of day And there lay the land of dead of mortal cold decay Quote
WoS Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Ok, sad cu rizikovati optuzbe da neopravdano sirim dezinformacije, al kao cuo sam nesto o tome da ce Summoning doci ove godine kod nas Zna neko nesto o tome ili je puka glasina? Quote
Fapril ethereal Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 evo ga Richard Lederer aka Protector na nastupu u Rumuniji sa njegovim industrijal projektom Ice Ages... iskopah ovo naSummoning forumu... ipak taj lik nesto radi uzivo... http://www.youtube.com/watch?v=5DNR0YbCPEI ali nidje Majt end Glori Quote
Despot! Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 Ama ljudi nema šanse da oni sviraju iakd uživo sa Summoning-om Problem je u Michaelu, je ron to ne želi, i hiljadu punta je ponovio u intervjuima plus donekle i shvatam njegov stav jer bi zaista sviranje takve muzike poremetilo atmosferu. Realno, nije Summoning za live... Quote
Fapril ethereal Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 (edited) Ama ljudi nema šanse da oni sviraju iakd uživo sa Summoning-om Problem je u Michaelu, je ron to ne želi, i hiljadu punta je ponovio u intervjuima plus donekle i shvatam njegov stav jer bi zaista sviranje takve muzike poremetilo atmosferu. Realno, nije Summoning za live... zezam se bre ma slazem se u potpunosti ...sigurno da nece live nista rade i ja takodje ih potpuno razumem... nego prvi put nalecem na neki njegov snimak,pa mi bilo neobicno... Edited June 20, 2009 by april ethereal Quote
BLAGOJE Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 ne no trebaju odje da dodju da im otkazu koncert zato sto je cetvero uzelo kartu. Quote
Despot! Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 ne no trebaju odje da dodju da im otkazu koncert zato sto je cetvero uzelo kartu. e, da stvarno super ideja-genijalan post Quote
BLAGOJE Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 a to za sviranje uzivo: 1.preveliki su perfekcionisti obojica da bi radili poluozbiljne svirke jer iako su kvlt debeli su ug pa nikad nece dobiti sansu da odrade nesto ozbiljno.k'o venom kad su spali u ug nisu htjeli vise uzivo da rade,bez na par festova. 2.za pravi summoning show bi trebao full bend,video bim najmanje,omanji orkestar minimum i neki njiov folk kvartet-kvintet stalivec.zamisli sve to u npr klubu skc-a,da ih gledamo iz hodnika?a vjeruj mi kad ti kazem da ni na zapadu ne bi prosli bolje. normalni ljudi pa sabrali 2+2=5,rekli do kurca sa svirkama i skoncentrisali se na mjuzu.koju rade fenomenalno. Quote
Despot! Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 a to za sviranje uzivo: 1.preveliki su perfekcionisti obojica da bi radili poluozbiljne svirke jer iako su kvlt debeli su ug pa nikad nece dobiti sansu da odrade nesto ozbiljno.k'o venom kad su spali u ug nisu htjeli vise uzivo da rade,bez na par festova. 2.za pravi summoning show bi trebao full bend,video bim najmanje,omanji orkestar minimum i neki njiov folk kvartet-kvintet stalivec.zamisli sve to u npr klubu skc-a,da ih gledamo iz hodnika?a vjeruj mi kad ti kazem da ni na zapadu ne bi prosli bolje. normalni ljudi pa sabrali 2+2=5,rekli do kurca sa svirkama i skoncentrisali se na mjuzu.koju rade fenomenalno. pa vidi, nisu oni jednini bend u BMu koji neće da svira. zapravo, mnogo bendova smatra da je BM manje za svirke, a više da muziku slušaš kući i slično. uglavnom, većina bendova koje ja slušam, a da su iz oog žanra ne rade svirke, niti imaju u planu (summoning, abigor), ili vrlo retko sviraju (bal sagoth, emperor, ja mislim da ni limbonic art više neće svirati...) Quote
BLAGOJE Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 zasto ja imam utisak da ja i ti pricamo kao da se oko neke stavke ne slazemo,a slazemo se 100%?ja sam striktno o samoningu rek'o,naravno da ima bm bendova koji iz istih/slicnih razloga ne rade svirke,i da je to vise nego razumljivo.npr ja sam i bio pobornik tog stava kad se radi o ug bendovima,dok nisam bio na temnozoru u moskvi prije jedno 4-5 g.e onda sam promijenio misljenje iz zadrtog u labilno,npr o enslavedu(iz ranije faze),bathory-ju(HH i TotG faza).jebote,zamisli shores in flames uzivo?samo im je trebao hor,hell uz dobu publiku ni to.ali kontam da ako je neko perfekcionista,kao sto je rahmetli quorthron bio,ili kao oni,pa nece radi toga itekako je u pravu. Quote
WoS Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Elem da razjasnim zbrku: Jedan moj ortak je pogresno razumeo jednog lika koji mu je rekao da dolazi Shining, pa je razumeo Summoning, i onda je to preneo meni a naravno obojcia smo neobavesteni dokurca pa nismo znali da Summoning nikad ne svira uzivo:D Al to sto Anteaus vise ne svira uzivo, je trulo... ne znam sta bih dao da slusam tu ludnicu uzivo, a oni zbog malog interesovanja publike vise nece nikad svirati!!! Quote
Fapril ethereal Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Silenius ce ti oprostiti ali ja necu Quote
Fapril ethereal Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 izasao je tribute to Summoning od strane vise bendova.. My link da cujem utiske.. Quote
Brynhildr Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Simpatično, ali držaću se ja Summoninga. Ženski vokali u Farewell-u su fino uklopljeni. Quote
F4R15 Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Various Artists - …And In The Darkness Bind Them (Summoning Tribute) http://linkbee.com/DHFM4 http://linkbee.com/DHIEE Quote
Fapril ethereal Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 (edited) nesto sam skeptican,jer cuh par stvari na GejSpejsu koje mi nisu bash na nivou... skida se hvala Farise.. edit: cek bre,ono nije Summoning...nego neki Aspire..gej Power metal.. skidoh sa prvog linka..nisam drugi. Edited October 3, 2009 by april ethereal Quote
F4R15 Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Ja mislim da su to 2 parta...doduše, nisam skidao, pa ne znam. Quote
Barad Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Epic bend sa epic pesmama might and glory, northward, land of the dead, northward, like some snow(marble eyes) UMETNOST !!! Quote
Despot! Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Konačno sam preslušao oba ova diska sa trbjuta. Većina bendova zvuču grozničavo loše. Jedine dva benda koje se izdvajaju sa nešto originalnjim i boljim obradama su Morgan the Bard i španski Ellfor. Prvi je originalniji, dok je drugi nešto sličniji origilanoj verziji, ali opet je bolji u odnosu na druge grupe koje su gotovo katastrofalno loše podbacile. Zaniljivo je i to da su obe uspešne obrade sa ''Nightshade Foresta''. Quote
Recommended Posts