Cryfemal Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 SUMMONING je odlican bend. Bolji su im stari albumi, ali svaki koji su uradili do sad nije prosao lose kod kriticara, fanzinasa, ili/i ljudi iz underground-a. Valja im pruziti podrsku. Quote
Alchemy Rose Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Definitivno jedan od boljih black bendova.Vokal je super.... Odusevila sam se kada sam cula Marching Homewards,Ungolianth...Albumi Minas Morgul i Dol Guldur ...umetnost!!!! a: a: a: A Pazuzu..... Quote
Denethor Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 nabavih i ovaj najnoviji Lost Tales, imaju samo dve pesme od po 7, 8, minuta i obe su samo instrumental(koji nije los) ali ipak sam se malo razocarao. Quote
militant Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 I ja nabavih od Solicitora na mp3 "Lost Tales"...dobra muzika. Ono sto je interesantno je da su koristili inserte iz starog filma "The Hobbit" koji je snimljen pre nego sto se rodio moj cale... Inache taj film vishe se ne moze nabaviti ali ga Silenius and com. poseduju... Inache sam veliki fan njihove muzike na koju se ne moze staviti bilo kakva etiketa...Najbolji su Minas Morgul i Stronghold... PS. Milane (Solici..) sto mi nisi poslao "Upon The Viking Stalion"???? Quote
dark angel84 Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 lost tales jos nisam cula, al cuh da je album dobar Quote
militant Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Nije losh...klasicne Summoning numere, vrlo atmosferno i prijatno mada nista posebno... Quote
Hornburg Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Vise je to kolekcionarsko izdanje, ne znam samo za sto nije izdato na 7"-noj verziji. Quote
Mother North Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Hail.Najbolji su.Neka tako nastave. Quote
dark_lilith Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Poslednji album mi se ne svidja............ Ali Summoning spada u po meni najmisticniju black grupu, u svakom slucaju nesto sto vredi poslusati Quote
Lord Aggronor Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 Poslednji album je jebeno remek delo.Ne znam kako su iskopali film HOBBIT koji je snimljen pre drugog svetskog rata!?!Inace DOL GULDUR je jedan od najboljih black metal albuma ikada snimljenih!!! Quote
Alchemy Rose Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! SUMMONING!!! Jedna od mojih omiljenih grupa.Minas Morgul i Dol Guldur razvaljuju... Svakodnevno se trujem barem nekoliko sati njima odlicni su ....Kako bih volela da ih vidim uzivo. Ne bih mogla da izdvojim omiljenu pesmu...ustvari mozda Nightshade Forest...ili ipak Ungolianth...ili mozda Legend Of The Master Ring...MA NE Znam...Ima toliko pesama koje volim.Po meni oni su u samom vrhu sa DarkThrone-om,Emperor-om,Burzum-om itd.. A poslednji album je takodje umetnost BM..... And woods of nightshade morrowless elven-wise dance for me Cold be hand and heart and bone And cold be my sleep under stone Never more I'll wake on stony bed Never - 'til the Sun fails And the Moon is dead Quote
Lord Aggronor Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Jovana ulepsala si mi dan!!!! SUMMONING razbija!! Ako nekoga interesuje poslednji album summoninga moze da downloaduje sa njihivog officialnog sitea!!! ...ONE RING TO RULE THEM ALL... Quote
Alchemy Rose Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Jovana ulepsala si mi dan!!!! SUMMONING razbija!! Ako nekoga interesuje poslednji album summoninga moze da downloaduje sa njihivog officialnog sitea!!! ...ONE RING TO RULE THEM ALL... Drago mi je.....Super je sto imam istomisljenika koji gotivi Summoning kao i ja....Znaci neverovatni su.... Poz Quote
Denethor Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Inache summoning nije koncertni bend, nema shanse da se vide uzivo. Protector na avataru , imao sam ga i ja ranije. Quote
Lord Aggronor Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Ko zna?abigor je odrzao svoj prvi koncert! Mozda se gospoda silenius i protector odluce na ovakav korak!!Licno mislim da im to nije potrebno. Ali ko zna.... Quote
Alchemy Rose Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Inache summoning nije koncertni bend, nema shanse da se vide uzivo. Protector na avataru , imao sam ga i ja ranije. Pa znam...zato sam tuzna.... Quote
militant Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Njihova muzika nije za live nastupe... Quote
Hornburg Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Njihova muzika nije za live nastupe... Nije problem u tome sto Summoning ne mogu uzivo da sviraju, nego se Michael gregor (Silenius) plasi ljudi (ovo se ne zajebavam). Cuvena je njegova izjava data jos (ako se dobro secam 1996-7) da svaka poveca grupa ljudi za njega predstavlja opasnost. I ko je napisao ovo za Abigor da su imali koncert, to nije tacno. jedino je istana da su pripremali pre dve godine tako nesto ali je Peter Kubik (P.K.) slumio ruku dok se na biciklu vozio. Quote
militant Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Jebiga svima se desava... Inace Summoning se slusa dok se cita Tolkien... Quote
Turin Posted April 11, 2004 Author Report Posted April 11, 2004 Summoning je genijalan, samo mi se uopste ne dopadaju oni new wave/techno/whatever uticaji na Lost Tales-u. Hoce li novi album skoro? Quote
Hornburg Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Summoning je genijalan, samo mi se uopste ne dopadaju oni new wave/techno/whatever uticaji na Lost Tales-u. Hoce li novi album skoro? Bar ja da znam, ne... Quote
Hornburg Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Za sve one koji slusaju Summoning evo novih i totalno svezih informacija: U pripremi je novi album koji ce izaci tokom decembra ove godine. Uradjene su i korice kao i fotografije. Tema za album je bazirana na Sirmalrilionu, a album ce imati oko devet pesama. Sest njih je vec zavrseno. Quote
Denethor Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Aj daj link gde mogu da vidim korice albuma. Quote
Hornburg Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Aj daj link gde mogu da vidim korice albuma. Ne jos ih nisu nigde prikazali, samo su rekli da su od vise verzija odabrali konacnu. Verovatno ce proci jos koji mesec pre nego sto ista budes jos video. Lutaj po sajtu Napalm recordsa oni ce ih verovatno prvi prikazati. Osim toga ovo su zaista prve informacije. Quote
militant Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Novi album, i to jos konceptualni ...i to josh Silmarillion!!!! ima li sta bolje? Quote
Recommended Posts