Grobodan Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Fuck yeah,do jaja,jebeno konacno! Jedan od retkih LOTR-inspired dobrih bendova. Cover mi malo lici na cover onog Lost Tales singla. Quote
Novaliis Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Mnogo dobra vest..jedva cekam. Quote
Despot! Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Evo, upravo slusam prvu pesmu sa novoh albuma "Oath Bound". Pesma, "Land of the Dead" je zaista dobra (pomalo sporijeg ritma). Treba ovih dana da mi stigne promo CD pa cu ostaviti svoj komentar cim preslusam citav album. P.S. Po malo su cudne promotivne slike koje smo dobili da stampamo u casopisima. Quote
Grobodan Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Sto?Ajde baci neku ovde da se i mi nasmejemo. Quote
Despot! Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 (edited) http://www.napalmrecords.com/promo/summoni...x/silenius2.jpg Edited March 2, 2006 by +morgan+ Quote
The Watchtower Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 (edited) http://www.napalmrecords.com/mp3/summoning06.mp3 sempl pesme "Land of the Dead". edit: evo i promo photki.. http://www.napalmrecords.com/promo/summoni...ningphoto.shtml Edited March 2, 2006 by The Watchtower Quote
Despot! Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Sta je to,bogova mu? Verovatno su istripovali da su Enti????????????? E, bas cu sad da ih pitam i intervju da li su normani i sta su hteli sa tim glupostima. Inace pesma je bas dobra. To ce biti jedan VELIKI intervju sa nima koji ce biti objavljen u prom broju METAL SOUND-a (casopis koji dolazi umesto Hornburg-a). Quote
Despot! Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Prva fotka je do jaja. Ma ima jos par fortki koje su super ali ih nisu stavili u promo sekciju. verovatno su te fotke sacuvane za knjizicu. Quote
Nightwing Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 ---> evo album ako neko oce da skine <--- Quote
Misantrophil Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 e puno ti hvala evo bas ga sad slusam komentare pisem kasnije Quote
solicitor Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Mislim da ce se album svideti ljubiteljima Summoninga. Odlican, komplexan, atmosferican, dobro isproduciran .. nema greske, samo da se sedne i da se uziva !!! Quote
Misantrophil Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 album je veoma dobar meni kao fanu Summoninga mi se mnogo svidja vredelo je cekati Quote
SableTroll Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 odlican bend iz austrije, uz abigor najbolji Quote
Despot! Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 ''Mirdautas Vras'' razbija...sve ostale pesme su ok. Tipican Summoning album mozda sa malim uticajem ere ''Dol Guldura'' Quote
Despot! Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 To mu dodje nesto ovako: Bhaash agh akûl – Nazgûl skoiz Mirdautas Vras! Karn ghaamp agh nût Ghaur Manwe quiinubat gukh Quote
Despot! Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 www.summoning.info Ponovo radi! Vrlo lep sajt. Quote
Guest Xib_Chac Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Jedan od mojih omiljenih bendova.Stvaraju neverovatno dobru atmosferu i steta je sto nemaju koncertnih aktivnosti. Quote
Novaliis Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 ---> evo album ako neko oce da skine <--- Najzad sam se okanuo da skinem album..kad vi kazete da je dobro, to onda mora da se cuje.. Quote
Novaliis Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Upravo preslusavam Oath Bound i mogu reci da je sjajan. Neke pesme su mi odmah legle, a za neke znam da ce tek kasnije, sto i jeste draz. Bitno je da je tu njihov poznati zvuk a i produkcija je sjajna. Kakva zajebana melodija u pesmi Beleriand.. Quote
Grobodan Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 OK je album,ali sta znam...nije mi bas nesto legao,ovih dana sam u mnogo brzem/brutalnijem fazonu...Preslusacu ga lepo kad dodje zima i kad odlucim da odem da blejim po sumi Quote
Novaliis Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 OK je album,ali sta znam...nije mi bas nesto legao,ovih dana sam u mnogo brzem/brutalnijem fazonu...Preslusacu ga lepo kad dodje zima i kad odlucim da odem da blejim po sumi U, bas se slaze muzika sa takvim okruzenjem. Quote
militant Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Krenuo sam da skidam, pa ceo album je silmarillion inspired -to ne moze da ne valja. Quote
Recommended Posts