Vlladimir Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Seća li se neko ove kultne serije iz 1991. u originalu se zvala ''Sweating Bullets'', dok je kod nas bila poznata kao ''Tropska Vrelina'' sa parolom : ''serija koja će vam se podvući pod kožu''. Snimljeno je 66 epizoda, u tri sezone. Glumac Rob Stewart, koji je igrao kultnog Nick Slaughtera posle je otišao u muzičke vode, nešto slično onome što je furao Dejvid Haselhof... Info o seriji: http://www.imdb.com/title/tt0101226/ Ova serija je kasnije bila uzor serijalima poput Vest Vajkikija, Vreline Akapulka, pa i Pamelinog horrora V.I.P. Ipak, jedan je bio Sloter Niče. Quote
Jabba the Hutt Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 ahahaha, o boze, ovo se davalo kada sam ja bio prvi osnovne, secam se da sam caleta danima smarao dok mi nije kupio pistolj igracku na kapisle, maltene identicna onom Nickovom revolveru Ma sta reci, kult od serije, jos u onakvo vreme u onakvoj drzavi kao sto je bila nasa, ne moguce da ne uspe Svako je bar jednom pozeleo da bude u ulozi alfa muzijaka Nika Slotera, pogledajte vi te maljave grudi :) Imam na kompu i neki studentski strip o Herr Sloteru, ako je neko zainteresovan da vidi to cudo, nek' mi posalje mail na pm Quote
RNA Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Ах, Керолин Дан... најјаче ми је било кад сам видео да је серија у ствари канадско/израелска копродукција. А ниједна од оних других серија, осим можда "Западног Ваикикија", јој није ни принети... поготово не Памела. Quote
gavrosaurus Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 У био сам лудо и неутешно заљубљен у њу! Невероватно лепе очи! Quote
ilegalac Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Jel se oni pojebase na kraju, na nekom stolu ili sam pomesao sa nekom drugom serijom ? Quote
RNA Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Искрено се не сећам да се нешто десило између њих. Quote
vudun Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 У био сам лудо и неутешно заљубљен у њу! Невероватно лепе очи! :da: btw. i Nik Sloter je bio pravo oličenje mačo mužjaka sa također plavičastim očima i pride maljavim grudima. Koje su ( nažalost ) sada out! Mlade dame, koje pratiste ''Vrelinu Tropsku'' oglasite se i vi malko. Mnogo sam gotivio ovu seriju k'o mali, ni snjao ne bih da će se iko setiti da ovde otvori temu! Blesavi yumetalci, koji pamte k'o slonovi - 'bem ih u kljove. Quote
WoI Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 uh to su te serije moje mladosti svaka epizoda se gledala po 15 puta :rockdevil: ali bre ljudi se seca neko ovoga zene moje mladosti Quote
ilegalac Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Искрено се не сећам да се нешто десило између њих. Mislim da sam pomesao sa "mesecina" serijom. Quote
Bata Trokrilni Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Ja se sećam da je taj Nick u svakoj epizodi karao drugu ribu. Kad su prikazivali tu seriju, ja ga još nisam ni drkao, ali sam ipak priželjkivao da sam na njegovom mestu. Quote
SkullKrusheR Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 uh to su te serije moje mladosti svaka epizoda se gledala po 15 puta ali bre ljudi se seca neko ovoga zene moje mladosti Ajooooooj, Vrelina Akapulka!!!! Hahahahaha!! Ja sam se lozio na to najgroznije, narochito na ovu ribu shto je dole na slici. A shto se tiche Tropical Heat-a, mislim da nisam nikada gledao. Sve mi je to poznato, ai se ne secam da sam gledao. Quote
gavrosaurus Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Постоји и чувени графит у Жаркову - Слотеру Ниче, Жарково ти кличе Wikipedia Popularity in Serbia Nick Slaughter portrayed in Serbian comic "Strip protest", by Aleksa Gajić, released during the 1996-97 students' protests against Slobodan Milošević's regime. The series was broadcast on Serbian television stations during the '90s and re-run numerous times. It was the reruns in the then isolated country that made the show, initially perceived as terrible, extremely popular, although still terrible. An epitome of a bad show over-aired on TV, its badness turned to a type of cult and a cultural phenomenon which is no surprise having in mind Serbian dry sense of humor. Atheist Rap, a Serbian punk band, paid a "tribute" to the show's protagonist by recording a song titled "Nick Slaughter, Serbia hails to you" [in Serbian: "Sloteru Niče, Srbija ti kliče]. During the massive months-long protests against the rule of Slobodan Milošević in 1996 and 1997, the slogan "Slaughter Nick for President" (Slotera Nika za predsednika) was often seen on banners and badges of the anti-Milošević protesters. Quote
WoI Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Ajooooooj, Vrelina Akapulka!!!! Hahahahaha!! Ja sam se lozio na to najgroznije, narochito na ovu ribu shto je dole na slici. ne ne ja na ovu francuskinju skroz desno. ima taj francuski seksipil Quote
SkullKrusheR Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Meni je ona uvek bila k'o neka mushkaracha. Quote
vudun Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Ja se sećam da je taj Nick u svakoj epizodi karao drugu ribu. Kad su prikazivali tu seriju, ja ga još nisam ni drkao, ali sam ipak priželjkivao da sam na njegovom mestu. Svašta. Pa kad se emitovala ta serija? 1995-96 god ? Kol'ko si tada im'o godina? 13-14 - znači pubertet te drmus'o, a ti od onanije ništa. Evo, ja sam mlađi od tebe čitave tri godine ... i mogu reći da sam drkao tada k'o blesavo majmunće i na ovu riđu i na Sneki, pa i na onu plavu Keli iz Beverli Hilsa! Moj drkadžijski staž počinje od onog nesretnoga doba, hiperinflacije i kolektivne depresije '93 god. Eh moj tamni prinče, zato ti u ovim godinama MSN-uješ sa svakojakim alkoholisanim metalkama ... al' opet ništa, nisi sapunao mačora kad mu je vreme bilo. Quote
Sandman Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 uh to su te serije moje mladosti svaka epizoda se gledala po 15 puta :rockdevil: ali bre ljudi se seca neko ovoga zene moje mladosti Gledo' sam ja ovo. Svašta. Pa kad se emitovala ta serija? 1995-96 god ? Kol'ko si tada im'o godina? 13-14 - znači pubertet te drmus'o, a ti od onanije ništa. Evo, ja sam mlađi od tebe čitave tri godine ... i mogu reći da sam drkao tada k'o blesavo majmunće i na ovu riđu i na Sneki, pa i na onu plavu Keli iz Beverli Hilsa! Moj drkadžijski staž počinje od onog nesretnoga doba, hiperinflacije i kolektivne depresije '93 god. Eh moj tamni prinče, zato ti u ovim godinama MSN-uješ sa svakojakim alkoholisanim metalkama ... al' opet ništa, nisi sapunao mačora kad mu je vreme bilo. Razbijach style. Quote
RedOrange981 Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Ti si kralj svih detektiva, za korak si ispred sviju, prepreke za tebe nema, visoka ti stručna sprema. Ti si kralj svih Don Žuana, tebe, brate, ribe vole, žena ti je načitana, a frizura zalizana. Ti si kralj svih avantura, šta god smisliš tako bude, donosiš nam bolje sutra, miriš narode i ljude... Sloteru Niče, Srbija ti kliče! Povedi nas u pobede, sa tobom šanse su nam jake, jer okupljaš tako dobro, žene, decu, starce, đake. Radnike i neradnike, seljaštvo i subnor celi, supermene naših dana, sve nas ničim razveseli. Ti si kralj svih avantura, šta god smisliš tako bude, donosiš nam bolje sutra, miriš narode i ljude... Quote
Bata Trokrilni Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 (edited) Svašta. Pa kad se emitovala ta serija? 1995-96 god ? Kol'ko si tada im'o godina? 13-14 - znači pubertet te drmus'o, a ti od onanije ništa. Evo, ja sam mlađi od tebe čitave tri godine ... i mogu reći da sam drkao tada k'o blesavo majmunće i na ovu riđu i na Sneki, pa i na onu plavu Keli iz Beverli Hilsa! Moj drkadžijski staž počinje od onog nesretnoga doba, hiperinflacije i kolektivne depresije '93 god. Eh moj tamni prinče, zato ti u ovim godinama MSN-uješ sa svakojakim alkoholisanim metalkama ... al' opet ništa, nisi sapunao mačora kad mu je vreme bilo. Ta serija se davala 1993, barem sam je ja tada gledao, a moj drkadžijski staž počinje 1995. I ne MSN-ujem ni sa kim, ima godinu dana, pogotovo sa alkoholisanim metalkama. Edited July 27, 2008 by Prince of Darkness Quote
Imrahil Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 http://www.imdb.com/name/nm0829767/bio Treca stavka u trivia Quote
RNA Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 uh to su te serije moje mladosti svaka epizoda se gledala po 15 puta :rockdevil: ali bre ljudi se seca neko ovoga zene moje mladosti Ја се трудим да је се не сећам. Ипак "Тропска врелина" припада данима невиности. Са "Акапулком" сам почео да увиђам колико су све такве серије заправо глупаве. Quote
Sinstrel Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Nik Sloter je moje drugo ime. Kult serija. Quote
Jackie Brown Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Ovu seruju sam gledala redovno sa babom i dedom.... Quote
Novaliis Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Mnogo sam voleo seriju, čista opuštencija Nik Sloter je prava faca Quote
Recommended Posts