Srle8 Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 (edited) Dobar trip-hop bend.Najbolja stvarcica za mene od njih je Protection. Edited September 25, 2009 by Srle8 Quote
Simadin Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 'Heligoland' will be released on February 8th 2010. http://massiveattack.com/blog/2009/11/23/heligoland/ Quote
marcoman Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 ma negde u januaru ima opet da nam izmaknu sargarepu Quote
marcoman Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Na spisku pesama sa novog albuma nemaju "dobro" i "marakesh", jel' zna neko da li su ih uopste ubacili pod nekim drugim nazivom ili ih nece ni biti? bas ce biti mega govno ako se "dobro" ne umuva na album, ta pesma je jebeno dobra a sad vidim da ima i neka nova verzija marakesha koja nije ni nalik onoj staroj koja je, naravno, bila bolja ma, samo nek izadje vise jebo ih otac Quote
Simadin Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Spekulise se da ce biti na albumu, samo sa drugacijim imenom, ali nista zvanicno jos, turim ih na kurac :/ Quote
marcoman Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 malo sam guglao i navodno je 3d izjavio u nekom intervjuu da mu je "dobro" dokurcila i da je definitivno nema na albumu. koji promasaj ali, bice je na nekom EP-u koji ce izaci takodje naredne godine marakesh ce biti na albumu i nece se zvati tako, bice ona nova verzija Quote
marcoman Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 http://massiveattack.com/blog/2009/12/15/paradise-circus/ Quote
Talvi Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 (edited) Izvol'te album. Edited January 8, 2010 by Talvi Quote
darthmoog Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Ovaj novi album i da je 1992 izashao bio bi dosadan do jaja...flame on. Quote
Vic Rattlehead Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 Solidan album, mada su najbolje pjesme uzašle na EP Splitting the Atomn. I Psyche verzija je mnogo bolja na EP-ju nego na albumu. Quote
morbid god Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Meni je album ok, nasnimio sam uz njega EP + Dobro i slusam. Kapiram da ce ljudi biti razocarani jer je to Massive, sve se gleda kroz kultne albume iz proslosti. Al moje misljenje jeste da je ovo sasvim dobro izdanje(bjese ono na blegijskom il olandskom dobro=nothing?), a konacan sud ce dat vrijeme. Bitno je da me Heligoland vozi.. Quote
marcoman Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 bas cudno da ti je maternji jezik srpski a prva asocijacija za rec dobro ti je neki kurac na holandskom, lol btw: http://en.wikipedia.org/wiki/Dobro moze biti svasta ja jos nisam skinuo album, cekam da se pojavi prava stvar Quote
Guest Sha Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 Super album. Ne vezujem se nešto preterano za ranije radove, iako i njih obožavam, tako da mi je ovo baš leglo onako lepo. I dalje umeju da budu opako mračni, a i da naprave vrlo sexy i prijatne pesme. Quote
bambayay Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Dosta je čudan ovaj poslednji album i mnogo je dobar. Za sada Saturday Come Slow je favorit, nekako mi najviše "ulazi" u uši. Na prvo slušanje mi je bio malo dosadan, ali evo celo veče se vrti i ima predivnih momenata. Super! Quote
morbid god Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Heligoland nema neke super hitove, al je bas dobar album. Kompaktan kao cijelina, sto je veliki plus, i prosto je uzivanje slusati ga od pocetka do kraja. Quote
marcoman Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 ma album je jebanje mamice, da su izbacili babel i psyche (posebno ovu drugu) i ubacili dobro bio bi sigurno najbolji njihov album a i ovako je tu negde svakako Quote
Vic Rattlehead Posted February 13, 2010 Author Report Posted February 13, 2010 Ima li negdje da se cuje ta Dobro? Quote
marcoman Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=JwvOzUYuArc Quote
Recommended Posts