Bourbon Princess Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Baillie Walsh Pravi odgovor je David Lynch. Malo to ljudi zapravo zna. *tek sad vidim da je neko odgovorio na ovo* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Objasni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Najblize tome sto sam ja nasao je da je Lynchov kamerman ucestvovao u snimanju spota. Baillie Walsh je rezirao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Pazi, ja za to ime zaista ne znam, tako da mogu samo da pitam da li je to bio Linčov pseudonim za tu priliku. Svi izvori pominju to ime, imam i Collected izdanje sa spotovima na kojima piše da je Volš režirao stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Da objasnim. Lynch nikad nije bio prisutan na snimanju Unfinished Sympathy, ali ideja, koncept i kakv ce spot biti je potekao od njega. On je izabrao svog kamermana i rekao mu kako i sta da uradi, i da to treba sve da se uradi u jednom takeu. Tako je taj spot snimljen za jedno popodne. I tu se baca pitanje ciji li je taj spot zapravo onaj koji ga je snimio ili onaj koji je smislio sve oko toga i dao smernice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Navedi izvore, kujo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) Daj neki izvor lawl al' taman me podseti kakva je pesma jebemti Edited January 17, 2013 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) Tako sam ja procitao negde. Ali verovatno je to greska, i ako na nekim sajtovima ukljucujuci David lynch fansajtovima pise tako. To su kada kucate u google david lynch massive attack posle prvog druga dva linka... Ipak je moja informacija greska, na unfinished sympathy fan sajtu je sve objasnjeno da je to false rumor oko david lyncha i ako je on imao malog udela, da je cela ta prica preterana. Jbg. moja greska. Edited January 17, 2013 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Setlist: I Found a Reason (The Velvet Underground cover) (Live debut) Risingson 10:15 Saturday Night (The Cure cover) (Live debut) Man Next Door (with Horace Andy) Black Milk (with Elizabeth Fraser) (First performance since 2007) Mezzanine (First performance since 2010) Exchange (First performance since 1998) See a Man’s Face (Horace Andy cover) (with Horace Andy) (First performance since 1998) Dissolved Girl (First performance since 1997) Where Have All The Flowers Gone (Pete Seeger cover) (with Elizabeth Fraser) Inertia Creeps Rockwrok (Ultravox cover) (Live debut) Angel (with Horace Andy) Teardrop (with Elizabeth Fraser) Group Four (with Elizabeth Fraser) (First performance since 2007) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 čemu sve te obrade kad recimo jedna Atlas Air bleji na čekanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Zato što su tako u mogućnosti. Verujem da će malo da izmene setlistu do kraja turneje. Ali ovi lajv snimci sa Elizabeth zvuče nestvarno. Jako mi je žao što su propali planovi da se ode na jedan od koncerata u Italiji jer su rasprodali sve karte za parter... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 21, 2020 Report Share Posted April 21, 2020 Srećan 22 rođendan Mezzanine-u. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted April 21, 2020 Report Share Posted April 21, 2020 Ne. Ponovljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted April 22, 2020 Report Share Posted April 22, 2020 Remek djelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 10, 2020 Report Share Posted July 10, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted July 10, 2020 Report Share Posted July 10, 2020 Kovidna umjetnost. Slavni dani i u ovom slučaju su odavno uminuli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 16, 2020 Report Share Posted July 16, 2020 @Koroviev ima tu istine. ali kada ih uklope sa starim klasicima misliš da će se neko buniti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted July 16, 2020 Report Share Posted July 16, 2020 1 hour ago, VoivodBG said: @Koroviev ima tu istine. ali kada ih uklope sa starim klasicima misliš da će se neko buniti? Znam da nas dvojica nećemo. Ali je interesantno koliko je po muziku spasonosnija Portishead ideja snimanja jednom u deset godina, od MA koncepta. Trikija ne pominjem, njega smo apsolvirali odavno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 16, 2020 Report Share Posted July 16, 2020 @Koroviev gospoda i gospođa iz Portishead su anomalija. Meni su sva tri albuma čist het trik što bi se reklo. Jedino novo što su izdali bila je obrada Abbe za High-Rise film i ta obrada je pakao, menja čitav koncept udri brigu na veselje inicijalne pesme. Massive Attack su postali firma, ali jedna jako zajebana i utegnuta firma koja zna zašto dolaziš nazad i ideš na njihove nastupe, gde se sve to lepo spoji. Tricky nema kredita više, ni da mi da za džabe da ga gledam na plejbek dok radi stare hitove ne bih otišao iz principa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted July 16, 2020 Report Share Posted July 16, 2020 1 minute ago, VoivodBG said: @Koroviev gospoda i gospođa iz Portishead su anomalija. Meni su sva tri albuma čist het trik što bi se reklo. Jedino novo što su izdali bila je obrada Abbe za High-Rise film i ta obrada je pakao, menja čitav koncept udri brigu na veselje inicijalne pesme. Massive Attack su postali firma, ali jedna jako zajebana i utegnuta firma koja zna zašto dolaziš nazad i ideš na njihove nastupe, gde se sve to lepo spoji. Tricky nema kredita više, ni da mi da za džabe da ga gledam na plejbek dok radi stare hitove ne bih otišao iz principa... Čak je treći Portishead na neki neverovatan način možda i najbolji, ne bi ga psihijatar dan pred penziju onako snimio. MA tačno tako, već jako dugo, imao sam takav osećaj i na EXIT-u 2004. Triki, žalostan sunovrat od EXIT-a godinu ranije, s pojednim munjama u tami (Knowle West Boy poneka stvar, još ponešto....) I tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted July 8, 2021 Report Share Posted July 8, 2021 Svašta dokon čovek vidi... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 9, 2021 Report Share Posted July 9, 2021 Nije baš iznenađenje u poslednjoj deceniji su je svirali više puta, čak više obrada ubace nego svojih pesama. No, neko to voli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 9, 2021 Report Share Posted July 9, 2021 nebo je granica posle ovog kulta https://www.discogs.com/Massive-Attack-X-Ray-Record/release/13664562 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts