Jump to content

Recommended Posts

Posted

neko citao?

meni je extra knjiga leto noci a ujedno i najbolja do sad sto sam procitao.

ima nastavak ukleta zima,olimp i dr.

Posted

Simons je kralj :rockdevil: Preporucujem ga svima koji vole SF, ako uzmete njegov Hiperion/Endimion serijal sigurno necete zazaliti, remek-delo! Takodje je napisao i dosta detektivskih i horor romana, haos od pisca!

Posted

su njegove "knjige na krv" bese? procitao sam 5-6 njegovih stvari,bash mi bilo lepo leglo ...

• 4 months later...
Posted

Sto se tice Simonsa, mislim da mi je omiljeni horor pisac... "Strvinarska uteha", "Pesma boginje Kali", "Ukleta zima" - ono sto ja smatram dobrim hororima.

Posted (edited)

Leto noci imam, ali nisam procitala... (Ukleta zima je prvo sto sam od njega citala, tek na pola knjige sam skontala da je to u stvari 2. deo :lol:)

Strvinarska uteha mi je najbolja od njega! Kad bih morala da izdvojim najbolje horor delo, definitivno bi bila ta trilogija.

Ima odlicnu pricu, sukob jevreji-nacisti, II svetski rat... Sa sve ljudima koji mogu da kontrolisu druge ljude, bla bla. Sve zajedno sacinjava odlicnu pricu.

Edited by Brynhildr
  • 2 months later...
Guest HEFEST
Posted
Leto noci imam, ali nisam procitala... (Ukleta zima je prvo sto sam od njega citala, tek na pola knjige sam skontala da je to u stvari 2. deo :lol: )

Strvinarska uteha mi je najbolja od njega! Kad bih morala da izdvojim najbolje horor delo, definitivno bi bila ta trilogija.

Ima odlicnu pricu, sukob jevreji-nacisti, II svetski rat... Sa sve ljudima koji mogu da kontrolisu druge ljude, bla bla. Sve zajedno sacinjava odlicnu pricu.

TACNO TAKO. ALI NJEGOVA NAJBOLJA KNJIGA JE HIPERION. NAJJACE DELO NAUCNE FANTASTIKE IKADA. CAK IAKO NEKO MRZI TAJ ZANR OVO CE ZAVOLETI.

Posted

Odlicna je Strvinarska Uteha, ali mislim da je ona partija saha na kraju mogla i bolje da se odradi. Sto vecina kaze, Leto Noci je fenomenalna knjiga, dok je Ukleta Zima realno sranje, kao i Pesma Boginje Kali (bar meni). Videcu da uzmem Hiperion uskoro da citam :da:

• 4 weeks later...
Posted
je l si citala leto noci?vidim da pominjes ukeletu zimu.nisam citao strvinarsku utehu.valja li?

upravo zavrsavam drugi dio.kakva knjiga

Posted
ja sam se usr'o dok sam citao leto noci. mislim, na nekim delovima knjige.

cek', pa jesi ocistio te delove?

salu na stranu, "Leto noci" je odlicna knjiga, ali mislim da je neizbrisiv pecat Den ipak ostavio u SF zanru.

• 2 weeks later...
Guest HEFEST
Posted

Ilion i Olimp su vrhunske knjige!!! SF Ilijada i Odiseja!!! Vrh. Malo je razvuceno ali ipak fascinantno. Ima sve sto dobra fantasy knjiga treba da ima.

• 3 weeks later...
Posted

ja cumalo sacekati na to ,treba zayvrsim -strvinarsku utehu -zavrsnicu , pa onda olimp i illion a pesma boginje kali.kakav pisac!

Posted
ja cumalo sacekati na to ,treba zayvrsim -strvinarsku utehu -zavrsnicu , pa onda olimp i illion a pesma boginje kali.kakav pisac!

pesma boginje kali je.. onako.. nista spektakularno (kao sto je hyperion carski).. ono, ko voli indiju njemu se mozda svidi (ili upravo suprotno? ;))..

Posted

ko hoce da kupi moze samnom, imam njihovu kartu i cena knjige mi je 751din... kupicu je ovih dana pa mozemo se nadjemo i uzmemo zajedno...

nije malo 200 din :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...