ilegalac Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Za pozorišnu predstavu kažu da je onoliko dobra, koliko ćutimo po završetku predstave. Gospodin u žutoj košulji, nije imao sa kim da priča, pa je ćutke došao do garderobe. Hteo je da se zahvali, ali nije uspeo, jer je krkljanje zamenilo reči, a nije ni stigao da sazna, da smo svi mi, ceo život u pozorišnoj predstavi, a kada se predstava završi ostajemo u večnom ćutanju.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 mnogo gledaš latino sapunice.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Meni je bas lepo. Inace volim kad se pominje pozoriste, mislim da preko toga moze dosta toga da se prenese...
gavrosaurus Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Ех бре, из овога је могло много више! Почео у једном а завршио у сасвим друго правцу коме ту није време, бре ... Видео сам ситуацију, поставку и онда се завршава неком бљутавом рационализацијом. Немој, 'бем му миша ...
ilegalac Posted August 14, 2008 Author Report Posted August 14, 2008 Ovako, kako sam napisao, je namenjeno YUM.
MeduzZa Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 mnogo gledaš latino sapunice. Covek, ako imas los dan idi zivni malo napolju, sutiraj jo-jo, ili tako nesto. Ides po temama i pljujes ljude. Mislim bas ti nije frendli, nije svejedno kad neko postavi temu sa svojim necim, i neko dodje i spusti ga u smislu pojma nemas, jbt . Meni je fino, ima ono. Zamislih se
Salvation Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Sto volim ovakve stvari.. svako moze da napise postavku i da neko kao-razresenje bez velike poente uz malo globalno-nespecificne kenjacine koja "navodi na razmisljanje" - sledeci put pokusaj da se potrudis da nesto sto ima malo supstance napises. Ovo je mogla i moja mala sestra.
ilegalac Posted August 22, 2008 Author Report Posted August 22, 2008 Sto volim ovakve stvari.. svako moze da napise postavku i da neko kao-razresenje bez velike poente uz malo globalno-nespecificne kenjacine koja "navodi na razmisljanje" - sledeci put pokusaj da se potrudis da nesto sto ima malo supstance napises. Ovo je mogla i moja mala sestra. Dodjosmo do resenja. Posto vecinu foruma cine osobe kao tvoja mala sestra, ja sam pisanje prilagodio njima. Pozovi svoju malu sestru da se pridruzi zajednici.
SATAN-iz Batajnice Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 (edited) Edited August 30, 2008 by SATAN-iz Batajnice
Dead Man Walking Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Zadnja rečenica ima zareza viška Može jedno pitanje: ko još nosi žutu košulju? 4 real!
vudun Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Gospodin u žutoj košulji, nije imao sa kim da priča, pa je ćutke došao do garderobe. Вала жут ти је потпис, а и аватар. Знаш ли чија је омиљена боја жута ?
ilegalac Posted August 30, 2008 Author Report Posted August 30, 2008 Zadnja rečenica ima zareza viška Može jedno pitanje: ko još nosi žutu košulju? 4 real! kad pocnes skolski, onda tako i zavrsi. Ko? Gospodin? Zasto bas gospodin (ovo prevazilazi skolski pristup)? Zato sto samo gospodinu pasuje da nosi zutu kosulju. Zarezi ? Zamisli picku bez ona dva zareza oko nje, koji je naglasavaju i cine nesto ... dodaj sam Zuta? Ljubicasta i zuta su komplementarne boje i isticu jedna drugu. Ova osnovna pozadina je izmedju ljubicaste i plave i ja sam izabrao zutu da odvoji potpis. Zar ste stvarno mislili da bih isticao politicke stavove na tako primitivan nacin? A mozda i seksualnu pripadnost?
Bejbe Kompajler Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 што ја волем овог Стану из Батаје кад је овако речит енивеј... Идемо, човече, шта је бре ово!? :збуњен јебе лудог и обрнуто:
ilegalac Posted August 31, 2008 Author Report Posted August 31, 2008 што ја волем овог Стану из Батаје кад је овако речит енивеј... Идемо, човече, шта је бре ово!? :збуњен јебе лудог и обрнуто: Ja sam se uvek trudio da budem kao Ezop, ali Satan nadjeba i njega. Ponadali se oni da jebem sve redom, ali ja samo prirodno zbunjene. Moraju da sacekaju Razbijaca, on ne bira.
ilegalac Posted September 2, 2008 Author Report Posted September 2, 2008 Gospodin u žutoj košulji krenuo je ka izlazu, sasvim zadovoljan pozorišnom predstavom. Malo ga je bolela desna ruka, ali nije pridavao pažnju, jer to ništa nije neobično posle dugog tapšanja. Voleo bih da budem glumac i da umrem na sceni, pomislio je i krenuo ka garderobi. Uzeo je kaput i hteo da se zahvali, ali nije uspeo jer krljanje zamenilo njegove reči. Tresak o pod, vrisak kroz hol, ruke na ustima odaju kolektivni bol. Zovite hitnu, raskopčajte ga, ne tako, dajte mu veštačko disanje, da li ima lekara ovde, sklonite se da može da diše, daj vodu brže ... pa on se smeje ... ne diše više. Tajac. Za pozorišnu predstavu kažu da je onoliko dobra, koliko ćutimo po završetku predstave. Gospodin u žutoj košulji je ispunio svoj životni san. --------------------------------------------------------------------- Ovo je za Veroniku, a za sve one koji vide politicku pozadinu, zao mi je sto zuto ponovo odumire (a mozda mi i nije zao).
Vlladimir Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Ovako, kako sam napisao, je namenjeno YUM. a za tržište postoji druga verzija?
ilegalac Posted September 2, 2008 Author Report Posted September 2, 2008 a za tržište postoji druga verzija? Zar postoji samo trziste i YUM ?
Recommended Posts