Jump to content

Recommended Posts

Posted
O daaaaa

Dzaba i restovanje rutera i reconnect opcija kada protok nije full i kada ide sa zadrskama :mrgreen:

Megauplad je nesto bolji jer se ne ceka 15 min i koliko sam primetio prva dva fajla skida full a druga dva sa smanjenim protokom(doduse bez zadrske)pa tako u krug

Inace koliko sam primetio full protok na rapidu je radnim danima od negde 1 pola 2 uvece pa negde do 4 sata popodne u toku sledeceg dana a vikendom je nazalost koliko sam video 24h obogaljen protok-tako da napunite Jdownloader linkovima i ostavite ga da sisa preko noci :mrgreen:

Vikendom je non-stop los protok.

Sto se tice megaupload-a,ja nemam takve probleme kao ti.Meni konstantno radi odlicno.Sem u jednom periodu posle 21.00h.Tada trokira.Pa do ponoci otprilike.

Netload je sjajan.Tamo pila non-stop.

Posted
Meni je torrentisanje zabavno :da:

:pivopije: torrent ima svoj smek :)

sa rapida i ostalih uglavnom svlacim samo sto ne nadjem na torrentu

ziveo torrent :rockdevil:

Posted (edited)

Ima fora za usdownloader da radi reset i menjanje IP adrese na sbb-u.

Edited by BaalBehrit
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

Naravno da ne. Mozda moze da ti pomogne Tracker Add.

Nadjes torrent koji te zanima, otvoris torrentz.eu, pronadjes isti torrent ovde i imas plavim slovima - µTorrent compatible list here - kliknes i iskopiras trackere u program za taj odredjeni torrent. Nekad pomogne, nekad ne.

Edited by Mare^^
Posted (edited)
postoji li koji program za uvecavanje brzine torrenta?

mislim da je veca brzina downloada

Postoji, zovu se Uplati Brži Net v1.1 i Nađi Privatne Trackere 0.2 beta.

Edited by BaalBehrit
  • Upvote 2
  • 3 months later...
Posted

Ne razumem. Kakve veze ima uTorrent sa tim sto ti puca konekcija? Konekcija ne puca dok torrent ne radi?

:haha: Ima bre! Puca bas dok torrent radi :da:

Posted

Ne znam resenje za to, znam da drugarici puca net kad god pokrene speedtest.net - kad meri brzinu uploada. Sve je moguce. :haha:

Posted

ne znam sta da kazem na temu, jedini put kad sam imao problem sa torentom je kad je bio usran tracker tj. kad nije bilo zive duse, u svim ostalim slucajevima vuce max pa rastura, a imam 1.5Mb kod SjBB-a :spava:

• 2 months later...
Posted (edited)

Uveo sam kablovski net u NS-u i ne znam da namestim uTorrent da mi radi. Popizdeo sam.

Imam Scientific Atalanta 2100 modem i konekciju od 256 kbps. Jel moze neko da mi pomogne oko podesavanja? Hvala.

Haha, evo radi, ali mi sija crveni uzvicnik............. I pored njega mi za DHT pise Waiting to log in.

Edited by Morphy
Posted (edited)

Mislim da je nebitan taj uzvicnik, neka me ispravi neko ako gresim. I ja sam imao taj problem kad sam promenio provajdera - vremenom se normalizovalo. Neces imati problema sa downloadom ako je torrent koji skidas dobro seedovan.

Edited by Mare^^
Posted

Jebiga... Meni samo puca kada torrent radi, a ovako nikad.

Mozda te roka provajder kad vidi da im jedes protok. T.j ne mozda nego sigurno ako si kod nekog divcha provajdera.

• 4 weeks later...
Posted

Bitan je ako hoces da ti torenti pice punom brzinom :zeleni:

Moraces da forwardujes port,nije preterano komplikovano :da:

portforward.com

Je'o mamu, tek sad sam provalio i namestio taj znak uzvika!!! Sad mi je pozelenelo i piše

Network OK

Your connection is working as it should

Fala za portforward :pivopije:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...