lemmy sixx Posted February 14, 2009 Author Report Posted February 14, 2009 O daaaaa Dzaba i restovanje rutera i reconnect opcija kada protok nije full i kada ide sa zadrskama Megauplad je nesto bolji jer se ne ceka 15 min i koliko sam primetio prva dva fajla skida full a druga dva sa smanjenim protokom(doduse bez zadrske)pa tako u krug Inace koliko sam primetio full protok na rapidu je radnim danima od negde 1 pola 2 uvece pa negde do 4 sata popodne u toku sledeceg dana a vikendom je nazalost koliko sam video 24h obogaljen protok-tako da napunite Jdownloader linkovima i ostavite ga da sisa preko noci Vikendom je non-stop los protok. Sto se tice megaupload-a,ja nemam takve probleme kao ti.Meni konstantno radi odlicno.Sem u jednom periodu posle 21.00h.Tada trokira.Pa do ponoci otprilike. Netload je sjajan.Tamo pila non-stop.
niking Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 ali treba da se ceka sat vremena izmedju dva download-a... ili je bar tako bilo ranije
kiki Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Meni je torrentisanje zabavno torrent ima svoj smek sa rapida i ostalih uglavnom svlacim samo sto ne nadjem na torrentu ziveo torrent
lemmy sixx Posted February 15, 2009 Author Report Posted February 15, 2009 ali treba da se ceka sat vremena izmedju dva download-a... ili je bar tako bilo ranije Stavis linkove u cryptload na ruter reconect,i pila bez problema.
Baal Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 (edited) Ima fora za usdownloader da radi reset i menjanje IP adrese na sbb-u. Edited February 15, 2009 by BaalBehrit
goThic Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 lepo podeseni portovi i program... i skidam full 2mbit 24/7 sa torrenta...
hypnos Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 postoji li koji program za uvecavanje brzine torrenta? mislim da je veca brzina downloada
-Mare Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 (edited) Naravno da ne. Mozda moze da ti pomogne Tracker Add. Nadjes torrent koji te zanima, otvoris torrentz.eu, pronadjes isti torrent ovde i imas plavim slovima - µTorrent compatible list here - kliknes i iskopiras trackere u program za taj odredjeni torrent. Nekad pomogne, nekad ne. Edited July 12, 2009 by Mare^^
Baal Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 (edited) postoji li koji program za uvecavanje brzine torrenta? mislim da je veca brzina downloada Postoji, zovu se Uplati Brži Net v1.1 i Nađi Privatne Trackere 0.2 beta. Edited July 15, 2009 by BaalBehrit 2
Morphy Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Postoji li mogucnost da nekako namestim µTorrent da mi redje puca konekcija...? I zasto se to uopste desava? Dvala.
-Mare Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Ne razumem. Kakve veze ima uTorrent sa tim sto ti puca konekcija? Konekcija ne puca dok torrent ne radi?
Morphy Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Ne razumem. Kakve veze ima uTorrent sa tim sto ti puca konekcija? Konekcija ne puca dok torrent ne radi? Ima bre! Puca bas dok torrent radi
-Mare Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Ne znam resenje za to, znam da drugarici puca net kad god pokrene speedtest.net - kad meri brzinu uploada. Sve je moguce.
Oddball Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 ne znam sta da kazem na temu, jedini put kad sam imao problem sa torentom je kad je bio usran tracker tj. kad nije bilo zive duse, u svim ostalim slucajevima vuce max pa rastura, a imam 1.5Mb kod SjBB-a
Morphy Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Jebiga... Meni samo puca kada torrent radi, a ovako nikad.
Morphy Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 (edited) Uveo sam kablovski net u NS-u i ne znam da namestim uTorrent da mi radi. Popizdeo sam. Imam Scientific Atalanta 2100 modem i konekciju od 256 kbps. Jel moze neko da mi pomogne oko podesavanja? Hvala. Haha, evo radi, ali mi sija crveni uzvicnik............. I pored njega mi za DHT pise Waiting to log in. Edited December 27, 2009 by Morphy
-Mare Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 (edited) Mislim da je nebitan taj uzvicnik, neka me ispravi neko ako gresim. I ja sam imao taj problem kad sam promenio provajdera - vremenom se normalizovalo. Neces imati problema sa downloadom ako je torrent koji skidas dobro seedovan. Edited December 27, 2009 by Mare^^
Nisko_Se_Mazim Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Bitan je ako hoces da ti torenti pice punom brzinom Moraces da forwardujes port,nije preterano komplikovano portforward.com 1
bezlichni Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Jebiga... Meni samo puca kada torrent radi, a ovako nikad. Mozda te roka provajder kad vidi da im jedes protok. T.j ne mozda nego sigurno ako si kod nekog divcha provajdera.
Milogled Bluff Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Bitan je ako hoces da ti torenti pice punom brzinom Moraces da forwardujes port,nije preterano komplikovano portforward.com Je'o mamu, tek sad sam provalio i namestio taj znak uzvika!!! Sad mi je pozelenelo i piše Network OK Your connection is working as it should Fala za portforward
Night Prowler Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Je l' registrovan neko na www.waffles.fm da mi posalje invite?
Recommended Posts