Sandman Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Po meni jedna od najjachih serija ikad! Bash sam skoro krenuo ponovo da je gledam. Quote
Zagrivuk Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 (edited) Bila je tema........i............. ALEX KRYCEK CAR! Name: Alexander Krycek (Alex) Alias: John Arntzen Distinguishing Marks: Amputated left arm Height: 6'1'' Weight: 180 lbs./85 kg Hair color: Alexander Krycek Eye Color: Alexander Krycek Birthplace: Unknown Parents: Unknown (possibly Russian cold war immigrants) Episodes: Sleepless * Duane Barry * Ascension * Anasazi * The Blessing Way * Paper Clip * Piper Maru * Apocrypha * Tunguska * Terma * Patient X * The Red And the Black * The End * S.R. 819 * Two Fathers * One Son * Biogenesis * Sixth Extinction II: Amor Fati * Requiem Alex Krycek: It's a struggle for heaven and earth. Where there is one law: fight or die. And one rule: resist or serve. Edited May 1, 2008 by LEMUR PRAVOSLAVAC Quote
WoI Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 sad se ide na premijeru cim dodje u bioskope :rockdevil: zivo me zanima da li ce i taj njihov sin da se pojavljuje u filmu Quote
Sandman Posted May 1, 2008 Author Report Posted May 1, 2008 Ja sam nashao neki fan-made trailera na youtube,ali na njima su samo neke slike iz filma. Quote
East Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Hair color: Alexander Krycek dotle sam citao temu ,cvrsto verujem da su usrali.... Quote
Zagrivuk Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Hair color: Alexander Krycek dotle sam citao temu ,cvrsto verujem da su usrali.... Pa stalno menja, nesto cudno Quote
WoI Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Jel ima neki trailer za film? Jedini trailer koji ima da se nadje na ju tubu, a i njega je neko snimio kamerom dok se prikazivao u nekom bioskopu - http://www.youtube.com/watch?v=8hXHJr6duho Plus sto ja iz njega nisam nista skapirao Inace svi ostali traileri na jutubu osim ovog su lazni Quote
VoivodBG Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 (edited) Mozda jedna od retkih serija koju sam pomno pratio, ali nikada nisam odgledao par poslednjih epizoda, tako da ne znam kako se zavrsila Edited May 2, 2008 by Ultimate Bastich Quote
Apeiron Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Haha, i ja isto. Narezah pre par meseci sve epizode, 18 dvdova, i poceo da gledam od prve, i nisam imao zivaca, odustao nakon par epizoda Mozda nekad, u drugim uslovima, sad nema sanse pronaci vreme za odgledati toliko toga. Quote
Guest Black Gruja Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Najbolja serija u poznatom svemiru. Quote
lemmy sixx Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Sta reci...definitivno jedna od najjacih serija ikada snimljenih.Neprevazidjeni kult.Molder i Skali rulz. Quote
Sandman Posted July 24, 2008 Author Report Posted July 24, 2008 Daje se opet i to na RTS-u u udarnom terminu- pola 2 posle ponoci. Nisam josh ni jednom stigo da odgledam. Quote
SkullKrusheR Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Ja gledam svaku noc. Preterana serija. Quote
Sandman Posted July 24, 2008 Author Report Posted July 24, 2008 Dokle su stigli sa prikazivanjem? Quote
SkullKrusheR Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Nisu puno. Bilo je tek 10-15 epizoda. Quote
WoI Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Jos koji dan i pravac bioskop! Sta ocekujete od filma? Quote
delay Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Biće još gori od one skrnavštine od prvog dela? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 fox mulder-trust no one ja-except nothing Quote
VoivodBG Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Carter je rekao u intervjuima da ako ovaj deo prodje u bioskopima rado ce uraditi nastavak, koji ce (navodno) razjasniti neke stvari iz serije. Ovaj film ce vise da bude poduza stand alone epizoda, i van te cele vanzemaljske mitologije Dosije X. Cim se ovim delom ne razresavaju zaostale misterije iz serije, odmah gubim interesovanje da ga gledam... Quote
Guest Bata Životinja Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 naknadno razrješavanje misterija nikad nije na dobro izašlo.... a ovo je samo za zgrtanje para i da se glumcima malo podigne rejting... ne vjerujem daću da gledam, osim ako ih baš ne nahvale.... Quote
RNA Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Не очекујем ништа, али је ред да се подсетимо Дејвида Духовног и Џилијен Андерсон. Дуго их није било, а, руку на срце, ван ове серије и нису неки глумци. Quote
Angelystor Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Ja sam potpuno izgubio nit..mislim, gledao sam zadnji put seriju pre par godina, i secam se epizoda kroz maglu..da su Moldera kidnapovali elijeni..da na kraju Doget i ona druga cura izbishe da budu glavni likovi..ali for the life of me, nicheg vishe se ne secam.. I shta bi na kraju? Koja je radnja filma uopste..otprilike? Quote
WoI Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 uh bre a ja sam mislio da ce se u ovom nastavku razresiti neke stvari iz serije... @Angy Pa Molder i Skali su dobili bebu koja ima vanzemaljske moci, Molder saznaje da ce vanzemaljci izvrsiti kolonizaciju 2012, a Pusach biva ubijen od strane vlade, dok je boravio u nekom manastiru A nemam pojma o cemu govori radnja novog filma Quote
Recommended Posts