Liberali_ante_portes Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 jbg,u odnosu na seriju,film ne moze da bude dobar ukoliko je ispod 3 sata... Quote
RNA Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 (edited) Али само уз преку потребу и добру идеју! Ма, те приче са заокруживањем су генерално свирање курцу. Чуо сам да је слично срање било и са "Сексом и градом", па су многе (намерно не кажем многи, јер не знам типа који је гледао тај филм) остале разочаране. Edited September 2, 2008 by RNA Quote
Imrahil Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Dobar film, mada sam ocekivao vise, steta sto nema Doggett-a i Reyes-ove... Quote
Apeiron Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Uzasan film. O tome koliko je bespotreban, ne bih ni govorio. Sta je ono majku mu? Ljubakanje izmedju ovo dvoje, prica koja je... tja, za prosecan triler... nisam zadovoljan. Quote
Tomislav Sawyer Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Konacno odgledao film i cenim da je ovo namerno davljenje serijala. Aj na parove razbrojs, ko ne moze da doceka sledeci deo? Boli vas bulja, jel? Ma ajde. Izgleda je ljudima dosta te price i ubili su je ko zeca. Quote
salebghouse Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 nisam uspeo da ga odgledam do kraja.dosao sam negde do polovine i smorio se za sve pare Quote
RNA Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Ljubakanje izmedju ovo dvoje, Мислим да је то био повод за снимање филма. Гомила људи је желела напокон и то да види, па су исиловали причу да би некако и то фамозно љубљење упаковали. Quote
זאבים Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Ljubakanje je i jedino na shta su mogli da racunaju Inache, OST za owaj film je savrsen. http://www.youtube.com/watch?v=R98CfT1T7AA nisam skoro chula bolju warijaciju na temu. http://depositfiles.com/en/files/6897545 Quote
Џрк Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Ovih dana sam poceo da gledam sve ispocetka, skidam sezonu po sezonu (jer sam kao klinac gledao na Pinku dosta, ali na preskoke). I dalje je zanimljiva serija, posle svih ovih godina. Trenutno sam pri kraju trece sezone, i do sada je bilo mozda par filera od 70+ epizoda. Od ostalih, neke su dobre, neke bolje, a neke odlicne. Kult zivi! Quote
KinSlayer Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 meni su uvek bile bolje epizode koje ne prate glavnu pricu, jer je na kraju ista postala nevidjeno sranje... inace serija je kult! al' meni se cini da je kod nas prvo davala Politika... Ja sam tad gledao kao klinac. Quote
Lunar Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 (edited) Ja sam bio mnogo mali da se secam, ali mi smo porodicno se okupljali pored televizora da bi gledali X files. Secam se samo najkasnijih epizoda, moj otac je ogroman fan X Filesa. Najvise su mi u secanju ostali Pusac i Krajicek(valjda se tako zove, kolko se ja secam). Edited May 29, 2012 by Lunar Quote
KinSlayer Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 ja se secam i nekih konkretnih epizoda. dobra mi je bila ona sa piromanom, onda sa onim likom sto ima mnogo srece, pa sa onim gradicem gde su svi pripadnici nekog djavolskog kulta... trebalo bi u svakom slucaju sve to ponovo skinuti i podsetiti se. Quote
MegaDave90 Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 (edited) Ili ona gde se jedan dan iznova ponavlja, čini mi se da se zove Monday. Edited May 29, 2012 by MegaDave90 1 Quote
Talvi Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Sećam se tone epizoda, isto su i meni bile najbolje nezavisne od glavne priče ali bez obzira - megakult i jedna od naj serija ikad, stalno obećavam sebi da ću poskidati sve ali se uvek demorališem kad vidim koliko toga ima. Quote
Srlandand Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Ima na Sci-Fi-ju svakog dana po jedna-dve epizode, gledam kad na'vatam, a secam se da sam se plasio da gledam neke epizode kad sam bio mali Quote
Grob Bez Dna Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 ja nisam smeo da spavam po par dana posle epizoda sa vanzemaljcima. ima u nekoj epizodi scena kad su u nekom mracnom stanu i vide vanzemaljca na prozoru. i sad mi nije prijatno kad se setim toga... Quote
tier_mfkr Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Pre par dana poceh da gledam... Ima na milversite.net online sa prevodom, potrebna registracija... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Serija je solidna,ali je najveca draz kada cekas na pinku da gledas emisiju posle ko zna koliko reklama za city records i onu violetu na hotlajnu i najvise mozes 2 dnevno da odgledas ako odlgedas reprizu u 3 popodne i premijeru u ponoc ili kada. Ovako sa internetima mozes 10tak dnevno epizoda da odgledas i prosto se gubi draz u tome. Meni je mozda i najbolja ona epizoda men in black kada sarkazmom napadaju one teorije zavera o ljudima u crnom i sve ostale klisee 2 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted May 30, 2012 Report Posted May 30, 2012 Jedna od najboljih...bese prvi put na politici se emitovala ili na trecem kanalau Quote
Talvi Posted July 12, 2012 Report Posted July 12, 2012 (edited) ja nisam smeo da spavam po par dana posle epizoda sa vanzemaljcima. ima u nekoj epizodi scena kad su u nekom mracnom stanu i vide vanzemaljca na prozoru. i sad mi nije prijatno kad se setim toga... Sad nešto listam temu i kontam da ovo objašnjava tvoj afinitet prema Hypocrisy-ju. Mada realno, svi imamo tu vezu. Edited July 12, 2012 by Talvi Quote
Џрк Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Odgledah konacno komplet seriju, sa oba filma. Ipak razocarenje. Bas se vidi kako su zbrzali glavnu pricu. Pogotovo u zadnjoj, duploj epizodi. Iako sam odgledao dosta odlicnih epizoda koje nisam video pre, kada sam gledao na TV-u, sada mi je ukupni utisak losiji bas zbog toga sto su se na kraju usrali sto se glavne price tice (vidi se da su zesce improvizovali, jer se nisu dogovorili sa Duhovnijem oko kesa), a cega nisam bio svestan pre, jer sam gledao na velike preskoke. Inace, Agent Doggett je kul lik Quote
Lou Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 Imam nameru da uradim isto to, sad si me podsetio. Koliko ima epizoda sve zajedno? Quote
Џрк Posted July 15, 2012 Report Posted July 15, 2012 Ima 9 sezona. E sad, broj epizoda po sezoni varira, ali ni u jednoj nema ispod 20. Mislim da ukupno ima negde oko 200. Ja sam ih gledao najvise na poslu (kad ima 'ladovine), tako da se to jos dodatno time oduzilo. Ima dosta bas. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 TAKO JE BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE PAMTIM KAD SAM BIO SRECNIJI kad je u pitanju ovako nesto! http://www.wired.com/geekmom/2013/03/x-files-season-10-guide/ Quote
Recommended Posts