Talvi Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Mongo Ninja završili 3. album - "Nocturnal Neanderthals"! Quote
мать Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 (edited) Aha! ali na facebooku ne pise: Releasedate in Norway: 11 October. The rest of the world will follow shortly after! zavrsili snimanje za 2 dana. tradicija se nastavlja. znaci 3 MN albuma (za mene) u istoj godini. ajoj Edited September 9, 2010 by мать Quote
Talvi Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Kako su krenuli, ne bi me čudilo da izbace još jedan. Quote
Talvi Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 http://www.facebook.com/pages/MONGO-NINJA/149783531190 Nove pesme! Quote
мать Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 (edited) cover ..i sok kad sam videla da imaju pesmu od skoro 5min, baladu. nije mi nesto. preterase sa "this is oslo" steta sto VICTIM # 13 nije za nijansu energicnija, i kraca. ali, MOTÖRHEADACHE je hit! MOTÖRHEADACHE odobravam hocu mojih 12-15 pesama Edited September 17, 2010 by мать Quote
Talvi Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Meni je ta "Slow Death" baš super stvar, jeste drugačija ali mi se skroz svidela. Quote
мать Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 u svakom slucaju, (ocigledno je da) nije klasicna MN stvar. da su bar prepolovili broj "this is oslo"-a.. muzika je super, ali me ovo navedeno ubija u pojam MOTÖRHEADACHE Quote
мать Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 hocu mojih 12-15 pesama i dobicu ih Here's the tracklist: NOCTURNAL NEANDERTHAL OTA BENGA FUCKHER! VICTIM # 13 A SLOW DEATH HORRIFIED AND HORNY A COLD NIGHT FOR A HOTHEAD BUMFIGHT AT GUNERIUS THE BIBLE AND THE BEATLES PISS PIÑATA JAPANESE FLAG RELATIONSHIT MOTÖRHEADACHE AND YOU WILL KNOW US BY THE STENCH OF COCK NÅ ER DET NOK! nego, da ne bude samo prica o MN, da se prebacim malo na Kvelertak koji sam otkrila preko last.fm-a kad sam prvi put cula Fossegrim vrtela sam je nebrojeno puta. i sad mi je draza ta starija verzija (i jos par drugih koje imam) nego ova sa albuma. bile su i 2 majice na vizioshopu ali sam ih obrisala zbog autorska prava-bla bla price.. ni Korog majici nije bilo sudjeno. i par yt linkova od mene: (Cover artwork by Ba'al Graphics) - nije bas black'n'roll, ali bi trebalo da se svidi ljubiteljima darktrona, kao i okkultokrati link za Whiskey Ritual - In Goat We Trust? anyone? Quote
Talvi Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Fuckher! Ja ću obožavati ovaj album, vidim već. Quote
Milan Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Ne znam de ovo da udenem, a onda primetim da se tema krece u nekom slicnom fazonu. The Secret-”Solve Et Coagula” CD released mediafire artwork by Justin Bartlett, mnogo mi se svidjaju njegovi radovi. Quote
Talvi Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Daj pičko link. Mada će i izaći za koji dan, ali ono... Quote
BLAGOJE Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 pa dishammer je podosta za ovu temu,80's/d-beat/bm.pravi i idealnan spoj r'n'r sa mb. Quote
Talvi Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Još nema linkova za Mongo Ninja-u? Već je izašao valjda. Quote
Talvi Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Nađoh semplove: http://www.amazon.de/Nocturnal-Neanderthals/dp/B0046WZZJO Quote
мать Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 pa dishammer je podosta za ovu temu ovaj The secret mi deluje opasnije po temu od Dishammer. http://www.youtube.com/watch?v=MmJPGKDmWM8&feature=player_embedded bm/hc/grind mesavina.. tako nesto. nema onaj groove koji black'n'roll ima. posle ovakve krljacine mi bolje legne Phobia (nova valjda izlazi u novembru) ili Fukpig (ali onaj bolji, proslogodisnji ) nego, recimo, Kvelertak. nisam bas luda za ovim albumom, ali poslusacu i oba prethodna. ima zanimljivih momenata i da, ime benda je za medalju, ali je artwork super. dobar izbor umetnika. mogli bi da padnu i neki MN linkovi.. Quote
oʞɾoƃ Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Aj baš da skinem kad si toliko oduševljen. Quote
Talvi Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Ne znam koliko je ovo po tvom ukusu, taj prljavi punk/metal/rock'n'roll ali meni je ovo savršeno. Quote
Recommended Posts