Guest IVAN GOTIK Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Jer neko cuo za grupu LOTKE I LAVIRINT? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaughterGirl Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Sviraju na moto skupu u Cacku (Prijevor) 23. avgusta, ako te interesuje. Ako kojim slucajem ne zelis ili nisi u mogucnosti da dodjes, javicu ti ja kakvi su... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Nema ko nije čuo, a ja sam ih i gledao. Isti Apartman sa albuma Ruka pravde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draža Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Lotke završio na demo sceni yumetala Gledao ih pre mesec dana. Sviraju sve i svašta, ali najmanje pesme Apartmana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Hahahahahaah Lotke na demo sceni hahahahahaha :) :) :) Edited August 13, 2008 by Vic Rattlehead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Свирају ствари Апартмана, и у принципу је искусна екипа, са млађим гитаристом, и звуче скоро исто као Апартман. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Pa, rece Lotke da ce do kraja septembra album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaughterGirl Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Ekstra su, bolje zvuce od sadasnjeg Kraljevskog Apartmana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Ako smem da dodam, meni zaista zvuče bolje od sadašnjeg Apartmana. Slušala sam ih i uživo na Hitu u Leskovcu i nastup im je super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Bolje zvuče kurac. Muzika razvodnjena klavijaturama nikako ne može biti bolja od tr00 heavy metal gitarskog prženja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) Слушај ко прича о музици разводњеној клавијатурама и гитарском пржењу. Edited August 28, 2008 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Ja pričam. Ako imaš u vidu Stratovarius, njima klavijature leže, jer prate neoklasični stil Tolkijeve gitare, koja je takođe prženje. Lavirint radi nešto drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Bolje zvuče kurac. Muzika razvodnjena klavijaturama nikako ne može biti bolja od tr00 heavy metal gitarskog prženja. Ajde majke ti, kad je Apartman bio tr00 heavy? To je bre narodna muzika sa distorzijom, bre onaj pevac peva kao da je iz neke kafane zasao. Slusao sam ih u Beloj Crkvi, ok sviraju, imaju nekog klinca za gitarom, 80% repertoara im je bio stari kraljevski apartman.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 А шта очекујеш, с обзиром да је човек управо изашао из тог бенда и да још немају направљене своје песме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Ajde majke ti, kad je Apartman bio tr00 heavy? To je bre narodna muzika sa distorzijom, bre onaj pevac peva kao da je iz neke kafane zasao. Slusao sam ih u Beloj Crkvi, ok sviraju, imaju nekog klinca za gitarom, 80% repertoara im je bio stari kraljevski apartman.. Apartman je heavy do daske, posebno na albumu Izgubljen u vremenu. Možda te zbunjuje što imaju dosta ljubavnih tekstova sa tu i tamo narodnjačkim forama, ali kakve to veze ima. To je duh ovog podneblja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 99posto KA textova su ljubavni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Ne govorim o tematici vec o NACINU na koji lik peva. Ima taj "narodnjacki prizvuk" u glasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaughterGirl Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Bolje zvuče kurac. Muzika razvodnjena klavijaturama nikako ne može biti bolja od tr00 heavy metal gitarskog prženja. Sta fali klavijaturama u metalu? Ako ti se sucajno nije dopalo kako one zvuce kod Lavirint-a, to je verovatno jer im je klavijaturistkinja taze clan, pa je jos u fazi uklapanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Ne govorim o tematici vec o NACINU na koji lik peva. Ima taj "narodnjacki prizvuk" u glasu. Elem ,ja sam prosle godine gledo na jednoj Niskoj televiziji gde je rekao da vole da slusa Tomu Zdravkovica,ozbiljan sam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Ne govorim o tematici vec o NACINU na koji lik peva. Ima taj "narodnjacki prizvuk" u glasu. Pa, to je više do određenih melodija, nego do njegovog glasa. Sta fali klavijaturama u metalu? Ako ti se sucajno nije dopalo kako one zvuce kod Lavirint-a, to je verovatno jer im je klavijaturistkinja taze clan, pa je jos u fazi uklapanja. Ja jesam za klavijature u metalu, pogotovo u nekim pravcima, ali Kraljevski apartman daleko bolje zvuči bez njih. Zato su se i razišli, Lotke je hteo da zadrži zvuk kao na Ruci pravde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Elem ,ja sam prosle godine gledo na jednoj Niskoj televiziji gde je rekao da vole da slusa Tomu Zdravkovica,ozbiljan sam! Ja tu ne vidim nista lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Ja tu ne vidim nista lose. Pa nisam ja ni rekao nista lose nego cisto onako posto su pomenuli da mu je vokal malo narodnjacki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 (edited) Muzika razvodnjena klavijaturama nikako ne može biti bolja od tr00 heavy metal gitarskog prženja. prate neoklasični stil Tolkijeve gitare, koja je takođe prženje. bez komentara.....jel moze bar jedna tema da prodje bez ovakvih budalastina,bar jedna,a? A sto se tice Lavirinta,nije lose.Svirali su ovde u Cacku na ovogodisnjem moto-skupu.....meni licno je drazi Apatman,ali,mislim da se Lotke dobro snasao i ovde. Ma,cemu filozofiranje o muzici,jebote,SLUSAJTE.To je bitno,a dal je tr00 ili ne,i dal je heavy ili ne-to je sporedna stvar. It`s only rock n roll....but I like it.... Edited August 30, 2008 by ^Crna_Dama^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Не, него "Дабогда црк'о рокенрол кад га свако свира". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 E imas pivo za ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts