Multi_player Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Nisam video da ima tema o njima.Mnogo dobar electro/goth band.Najjace pesme su mi Vampire Romance,Angels of the Dark,Forever, Children of the Night,Dreamland,Bloody pleasures,Black Wedding,No Eternity... i mnoge,mnoge druge... Ovo je diskografija: 1999-Child of Glass 2001-Seelenschmerz 2002-Angel Dust 2004-Demon Kiss 2007-Labyrinth Kakvi su vasi utisci o ovom nemackom bandu?Koje su vam omiljene pesme i albumi? Quote
Thule Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Bez namjere da vređam ikoga, što se mene tiče tinejdž gotika. Ono, simpatično ti kada čuješ, još simpatičnije kada vidiš, ali nisi baš u fazonu da slušaš. Quote
זאבים Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 %$6$4h(8**%$6dH87b H* *&Y8hb eto.. prosslo bez uwreda. Quote
Multi_player Posted August 5, 2008 Author Report Posted August 5, 2008 Ono sto je vazno,jeste to da su 2001 godine ucestvovali na Wave Gotik Treffen-u... I da...sve do poslednjeg albuma sa Chris Paul-om pevala je Eva,a na ovom poslednjem je Ulrike...ne zvuci lose ni s njom... Pa sta znam...meni dobro zvuce...muzika ,vokali,sve je OK... Quote
DeJean Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ma gotivan je blutengel, lepo za cuti, lepo za videti, imaju kul performans u pozadini, ali nekako, kad cujes jednom, kao da si cuo sve...Svaki put je skoro isto (nije da se bunim! ) Aj mozda nisam najpozvaniji da komentarisem njih, posto ja ipak slusam 70te i 80te hard rock, ali u sustini slusam sve sto mi se svidi, a blutengel mi je ql. Ali malo raznolikosti i u gothicu nije na odmet Quote
Thule Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 U tome i jeste sav problem, što uopšte nisu drugačiji i što bestidno izrabljuju gotik stereotipe poput vampira, krvi, noći i ostalih budalaština. Ajde da to makar rade kako valja, ali ono kako oni rade je otprilike isto kao što radi većina balck metalaca kada je u pitanju satanizam - na smiješan i pomalo otužan način. Quote
Ivan_Creed Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Ovo je jedan od retkih sastava iz ovog zanra koji satru slusam.. tj. posedujem njiOve mp3... ali slazem se sa Thule-om, ukrade mi misao - ima stvarno neki teenage fazon, gdeJ se klinke pale na 'mracnog' svaler-vampira Chrisa Pohla i izgubljeni su u eternalnom darknesu, suraunded baj bladi pleZures, traped in a soul of ice... P.S. Nesu losi, bat ajm dzast sejin'... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 slazem se u potpunosti...imam misljenje o njima kao npr sto je sum 41 punk,totalno je nekako detinjasto i neozbiljno al je slusljivo,mjetal!! Quote
VoivodBG Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Tracklist: 01. Beauty And Delight 02. Bloody Pleasures 03. Die With You 04. Keine Ewigkeit 05. Go To Hell 06. I Remember 07. Lucifer 08. Gloomy Shadows 09. When The Rain Is Falling 10. Lovekiller 11. Engelsblut 12. Oxidising Angel 13. Children Of The Night 14. Vampire Romance http://rapidshare.com/files/148299091/moments.rar Quote
Теша Тешановић Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 winter of my life je prava pesma Quote
-Mare Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 (edited) Ima li neko linkove za diskografiju? Guglao sam nesto, sve je offline, sem novog albuma. Edited December 7, 2009 by Mare^^ Quote
Теша Тешановић Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 U tome i jeste sav problem, što uopšte nisu drugačiji i što bestidno izrabljuju gotik stereotipe poput vampira, krvi, noći i ostalih budalaština. Ajde da to makar rade kako valja, ali ono kako oni rade je otprilike isto kao što radi većina balck metalaca kada je u pitanju satanizam - na smiješan i pomalo otužan način. slazem se sa ovim postom,ovaj bend je gej sranje ovde isto sto je cof u blek metalu Quote
Nisko_Se_Mazim Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Aman bunalti=zakon Evo diskografije http://www.bunalti.com/?p=14226 Vredi li skidati-jel podseca na Dioramu koja mi se skroz cool btw ili je neki drugi fazon Quote
Recommended Posts