Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam video da ima tema o njima.Mnogo dobar electro/goth band.Najjace pesme su mi

Vampire Romance,Angels of the Dark,Forever,

Children of the Night,Dreamland,Bloody pleasures,Black Wedding,No Eternity... i mnoge,mnoge druge...

Ovo je diskografija:

1999-Child of Glass

2001-Seelenschmerz

2002-Angel Dust

2004-Demon Kiss

2007-Labyrinth

Kakvi su vasi utisci o ovom nemackom bandu?Koje su vam omiljene pesme i albumi?

Posted

Bez namjere da vređam ikoga, što se mene tiče tinejdž gotika. Ono, simpatično ti kada čuješ, još simpatičnije kada vidiš, ali nisi baš u fazonu da slušaš.

Posted

Ono sto je vazno,jeste to da su 2001 godine ucestvovali na Wave Gotik Treffen-u...

I da...sve do poslednjeg albuma sa Chris Paul-om pevala je Eva,a na ovom poslednjem je Ulrike...ne zvuci lose ni s njom...

Pa sta znam...meni dobro zvuce...muzika ,vokali,sve je OK...

• 1 month later...
Posted

Ma gotivan je blutengel, lepo za cuti, lepo za videti, imaju kul performans u pozadini, ali nekako, kad cujes jednom, kao da si cuo sve...Svaki put je skoro isto (nije da se bunim! :twisted: )

Aj mozda nisam najpozvaniji da komentarisem njih, posto ja ipak slusam 70te i 80te hard rock, ali u sustini slusam sve sto mi se svidi, a blutengel mi je ql. Ali malo raznolikosti i u gothicu nije na odmet :)

Posted

U tome i jeste sav problem, što uopšte nisu drugačiji i što bestidno izrabljuju gotik stereotipe poput vampira, krvi, noći i ostalih budalaština. Ajde da to makar rade kako valja, ali ono kako oni rade je otprilike isto kao što radi većina balck metalaca kada je u pitanju satanizam - na smiješan i pomalo otužan način.

Posted

Ovo je jedan od retkih sastava iz ovog zanra koji satru slusam.. tj. posedujem njiOve mp3... ali slazem se sa Thule-om, ukrade mi misao - ima stvarno neki teenage fazon, gdeJ se klinke pale na 'mracnog' svaler-vampira Chrisa Pohla i izgubljeni su u eternalnom darknesu, suraunded baj bladi pleZures, traped in a soul of ice... :rockdevil:

P.S. Nesu losi, bat ajm dzast sejin'... ;)

• 3 weeks later...
Posted

1222417588_1220096011_blutengel-moments-of-our-lives-2008.jpg

Tracklist:

01. Beauty And Delight

02. Bloody Pleasures

03. Die With You

04. Keine Ewigkeit

05. Go To Hell

06. I Remember

07. Lucifer

08. Gloomy Shadows

09. When The Rain Is Falling

10. Lovekiller

11. Engelsblut

12. Oxidising Angel

13. Children Of The Night

14. Vampire Romance

http://rapidshare.com/files/148299091/moments.rar

• 1 year later...
Posted (edited)

Ima li neko linkove za diskografiju? Guglao sam nesto, sve je offline, sem novog albuma.

Edited by Mare^^
Posted

U tome i jeste sav problem, što uopšte nisu drugačiji i što bestidno izrabljuju gotik stereotipe poput vampira, krvi, noći i ostalih budalaština. Ajde da to makar rade kako valja, ali ono kako oni rade je otprilike isto kao što radi većina balck metalaca kada je u pitanju satanizam - na smiješan i pomalo otužan način.

slazem se sa ovim postom,ovaj bend je gej sranje ovde isto sto je cof u blek metalu