Chicken Little 420 Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 dobra vam mjuza, slusao sam na spejsu! Quote
Tyler Durden Posted July 20, 2009 Author Report Posted July 20, 2009 Da se pohvalim, sviramo na Plana demo festu, i na zajecarskoj gitarijadi. Svratite! Quote
Totamealand Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Nastavite da rokate, upravo sam čuo par stvari na 202, not bad at all. Quote
PuPaK Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 U kako je bilo dobro na gitarijadi,ja sam se odusevio,svaka cast samo prcajte! :rockdevil: Quote
Tyler Durden Posted August 10, 2009 Author Report Posted August 10, 2009 Hvala vam puno ljudi....bice dosta svirki po beogradu i po unutrasnjosti srbije, pocevsi od septembra...dodajte nas na spaceu, kako bi ste na vreme bili obavesteni o svakoj.... www.myspace.com/fromsinmetal Quote
PuPaK Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 A ima li negde da se skine onaj demo sho je na majspejsu!?!? Quote
Tyler Durden Posted August 14, 2009 Author Report Posted August 14, 2009 u zadnje vreme ne radi tamo download opcija, ne znam sto, radila je pre.....okacicu negde cim nadjem vremena. A sviramo 26-tog u dangubi, na metal soundu, prvi smo te veceri, i posle 29, ispred doma kulture u obrenovcu. Tako da svrati, pa mozemo i neki CD da ti doturimo...... pozdrav..... Quote
ÆSTROPHOBOS Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 u zadnje vreme ne radi tamo download opcija, ne znam sto, radila je pre.....okacicu negde cim nadjem vremena. A sviramo 26-tog u dangubi, na metal soundu, prvi smo te veceri, i posle 29, ispred doma kulture u obrenovcu. Tako da svrati, pa mozemo i neki CD da ti doturimo...... pozdrav..... Video plakat za tu svirku Quote
zak Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Hey ljudi, sta se radi!? Evo mali update: Bend u poslednje vreme aktivno nastupa po Srbiji uglavnom sa karavanom 202jke, i radi na novim pesmama, a u medjuvremenu je i nas demo sa spejsa postavljen za download OVDE. Takodje, 27og sviramo u LivingRoom-u sa jos bendova slicnog usmerenja, bice velika svirka pa dodjite da vidite kako to izgleda uzivo. Plakat za svirku i link ka temi na yumetalu su ispod. Pozdrav! TEMA Quote
zak Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Bend trazi gitaristu! Javite se na myspace strani Quote
Recommended Posts