East Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 pako te ima,tajte nema je valjda Bogdan?c Quote
SAVATAGE Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 To je pesma Baneta Krstica (GS) napisana za Bogdana ali je i oni tj. on izvodi isto, kao i Keba ha ha ha Quote
Novaliis Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Ja sam cuo da je to pesma Borisa Bizetica Quote
Natasha! Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Stani stani Ibar vodo upravo slušam Kakva je to pesma lele... Quote
Џрк Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Ne ozbiljno, starogradske pesme (one dobre, naravno) su stvarno to - dobre. Neke od njih cak i pumpaju (znate ono , kad kontrabas vozi). Quote
Теша Тешановић Posted September 6, 2008 Author Report Posted September 6, 2008 evo banke cigane moj stvarno je jaka pesma Quote
Novaliis Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Smekerski smesak Zvonka Bogdana je kvlt kvltova. Quote
KazimKazim Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Kraj jezera jedna kuca mala (a veverica suva ostala) Quote
Fapril ethereal Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Kraj jezera jedna kuca mala (a veverica suva ostala) da,da... :) Uvelo lisce Dunav tiho tece U tem Somboru Vec odavno spremam svog mrkova Pesme su vrhunske dunav,dunav tiho tece vratiti se ona nece osta samo zelja pusta medna usta koliko su pesme nevine i neuprljane... Quote
Natasha! Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 ..... a ne kao ove sad. zato i opstaju sve ovo vreme Quote
vudun Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 http://rapidshare.com/files/143121263/Oliv...u_-_Su.mp3.html Quote
KazimKazim Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Spot za tu pesmu je genijalan Quote
SAVATAGE Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Meni je i Caletova pesma od Balasevica do jaja isto je u tom starogradskom fazonu, ali Jesenje lisce mi je ipak No_1, jel zna neko pesmu, sad je slusam i jezim se bukvalno, mnogo emocija na jednom mestu? Quote
Теша Тешановић Posted September 6, 2008 Author Report Posted September 6, 2008 jako mi se svidja ova pesma od olivere katarine Quote
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Meni je i Caletova pesma od Balasevica do jaja isto je u tom starogradskom fazonu, ali Jesenje lisce mi je ipak No_1, jel zna neko pesmu, sad je slusam i jezim se bukvalno, mnogo emocija na jednom mestu? jesenje lisce vec opalo je i nade nema da ces ostati a u mome srcu,u mojoj dusi jos uvek vlada vecita stud covece ovo je pravi goth Quote
Recommended Posts