рогозуб Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 сад рече један лик, као броусер квејк чека да изађе... ја знам за оне типа bitefight, urbandead, nightwars, или као апликације на спејсу или фесју... а има их гомила... http://en.wikipedia.org/wiki/Browser_game http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_multi...r_browser_games http://en.wikipedia.org/wiki/Online_skill-based_game и овде има броусер игрица http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_free_MMOGs http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_MMORPGs
MissionVao Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Meni se mnoooogo dopao Ikariam ali su ispali pederi jer je igra nedovrsena pa im se desavaju neke greske zbog kojih umesto da te ljube u dupe oni te jos iznapusavaju. Al pogledajte stvarno je kul Kao ultra spor Pharaoh ili Zeus ili sta god. Jos skinete Mozilla Grease Monkey plugin i skinete skriptu sa Ikariam Tips sajta i vidite odmah ko ima koliko plena i vojske.
lemmy sixx Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Jes',Ikariam je na fazon Zeusa...ali ni priblizno tako dobro. Igrao sam nekoliko ovih igrica:Ikariam,Bitefight,Mob Wars...i sve me smorilo nakon dve nedelje.Dosadi posto je uvek sve isto i jebeno besciljno. 9 Dragons ne bih svrstavao bas u ovu grupu,to je na WOW fazon,ali videh na wikipediji da je trpaju tu.Igrao sam i to,i naravno,smorilo me nakon 2-3 nedelje.Dosadno.
MissionVao Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Pa kad sam postigla u jednoj MMORPG igri sve sto moze (Astro Empires, preporucujem od srca) posle mi jeste smor da bilo sta igram zaista. Ovaj Ikariam mi je bio kul samo jer sam porasla enormno za samo par dana zbog ove skripte za varanje... a i igralo je nas nekoliko odjednom pa eto kao zabava za siroke mase. Ali kad nas sve odreda izjebashe i banovashe bez razloga mogu da se najedu nasih ucebanih go*ana Ima jedna OGROOOMNA online igra uzasno komplikovana, navodno mnogo dobra, skida se jebena instalacija od Gb na komp da bi uopste pristupio, zove se EVE, jos niko moj nije probao pa neka neko istrazi ako ga zanima...
SerbZmaj Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 EVE je poceo da igra moj ortak a cuo sam za nju jos ranije... kazu da je odlicna Ja sam se zaludeo sa igricom Travian... Razvijate svoja sela kao Rimljanin, Tevtonac ili Gal, udruzujete se u saveze, napadate, pljackate druge itd... http://rs.travian.com/
MissionVao Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Probala sam i to mi je najgora stvar koju videh. Ako te vec to privlaci probaj Ikariam DALEKO je ispunjeniji. Isti autor koliko kapiram.
SL Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 EVE online je browser igra? Si sigurna u to? Mislio sam da je kao Anarchy online... Genijalna 'browser' igra je "Tower Defence" i razne varijacije Mada, to je 100% flash, samo je ubacuju na svaki moguci sayt Travian, BiteFight, Ogame su vec opshte poznate... Ja cu samo dodati i Duels.com. Odlichna je poshto je prilichno razradjena + ima extra bazu opreme za likove. Zanimljiva je dok se izuchavaju likovi i build-ovi, ali inache, ume da smori svojom rutinom nakon nekog vremena.
WoI Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Igram ja Travian, tj udjem ono jednom dnevno da kupim neka sranja Igrao sam pre par godina Kings Of Chaos. Tada je to bilo ultrapopularno. Pre 300000 igraca bilo. Sada ima jedva 30000
КЈО Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Igrao sam Battleknight ranije, bio u savezu Srbije mnogo nam je bilo kul i rokali smo sve pederashe, imali skoro sve najbolje igrace na serveru 3...
SL Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Igram ja Travian, tj udjem ono jednom dnevno da kupim neka sranja Igrao sam pre par godina Kings Of Chaos. Tada je to bilo ultrapopularno. Pre 300000 igraca bilo. Sada ima jedva 30000 Nije ni chudo jer KoC je pored danashnjih igara prosto smeshan koliko je prost Igrao sam i ja ranije, kada su se KoC i modifikovane verzije igrale po forumima. Ali, suvishe je jednostavna igra (kao i BiteFight recimo) i sve se (kao i u svim browser igrama) svede na to ko je prvi pocheo i redovnije igrao...
MissionVao Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Jeste li primetili da su u srpskim savezima u Travianu sve neki Obrazovci maltene? One parole saveza kao da im je Sloba pisao...
将軍 Bleskimon Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Browser igrice smaraju da nema dalje. Pochinjao sam dosta, ali nijednu nisam igrao vishe od nedelju dana. A EVE nije Browser igra, skida se klijent i platja se (meseschno) kao i vetjina ostalih mmorpgeva s tim shto svi igrachi igraju na jednom serveru.
MissionVao Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 образовци и слоба? Da bre svi su neke zadrte mrcine i besni su i ne sme njih niko da dira (u praksi je drugacije) i nema vecih nacionalista
Painkiller_JP Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 Probajte igricu PoxNora ,nisam igrao neko vreme ,ali koncept je barem bio veoma zanimljiv.
рогозуб Posted August 14, 2008 Author Report Posted August 14, 2008 Da bre svi su neke zadrte mrcine i besni su i ne sme njih niko da dira (u praksi je drugacije) i nema vecih nacionalista не видим какве то има везе са слобом.. а то дал је у пракси другачије, ти можеш да паламудиш колко хоћеш, јер незнаш..
MissionVao Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 (edited) ima zbog stava "moze svet da nam radi sta hoce mi se ne damo, ne damo nase pogresne stavove" u ostalom ne ulazim u detalje vec koristim vise kao arhetip necega. a ti sto se previse udubljujes u to tvoj problem. likovi su primitivci i nacionalisti, to je poenta. Igrica em ima potpuno unsatisfactory izgled pa onda sam princip narocito kod borbi (pricamo o Travianu za one koji su zaboravili ) - nije nesto bitno cime napadas, bitno je da si brojniji. Sto je meni kao bivsem igracu AstroEmpires-a nezamislivo. Astro Empires je jebeno izbalansirana igra u kojoj jedino sto ikad vidis je planeta, od neke grafike nema ni G a zanimljiva je hiljadama ljudi, znaci da ima neceg u tome sad mi je malo zao sto sam obrisala onako razvijen nalog posto su se neke stvari sredile tamo u medjuvremenu... cudi me da bas niko ne igra to odavde Edited August 14, 2008 by Double Fire
рогозуб Posted August 14, 2008 Author Report Posted August 14, 2008 (edited) likovi su primitivci i nacionalisti, to je poenta. sloba je bio socijalista, mi smo "klerofashisti", shto jedno sa drugim nema feze a ti si primitivac jer mislish da je pogreshno neshto shto ni nerazumesh. Edited August 14, 2008 by рогозуб
niking Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Koje su dobre flash-based igrice koje mogu da se igraju iz browsera u multiplayeru?
Melodicus Deathus... Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 (edited) Ae, svi mi koji igramo travian, da na nekom sledecem serveru (nasem ili stranom), se dogovorimo, i da se regi strujemo na istom delu mape, pa da pravimo savez? Edited August 30, 2008 by evil chuck
рогозуб Posted September 1, 2008 Author Report Posted September 1, 2008 Koje su dobre flash-based igrice koje mogu da se igraju iz browsera u multiplayeru? dofus
Jabba the Hutt Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Ja pikam travian, ne ide mi lose, ali peglam speed travian, na nekom bosanskom serveru, ima i dosta nasih likova, onaj na rs. mi je previse spor i dosadan.
Melodicus Deathus... Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Ja pikam travian, ne ide mi lose, ali peglam speed travian, na nekom bosanskom serveru, ima i dosta nasih likova, onaj na rs. mi je previse spor i dosadan. Ja vise uopste ne pocinjem spore servere... Samo SPEED. Usloro ce se restartovati ukx, to je engleski speed server. Tamo sam bas ono...
Recommended Posts