Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pre neki dan mi je sinulo da preslušam Snow Goose, čisto da malo ponovim gradivo, i od tada najviše slušam Camel. Zaboravio sam koliko su dobar bend. Čini mi se da zaslužuju više pohvale i nešto ih i ne viđam na listama omiljenih i najboljih prog rock bendova.

Nude mi je omiljeni album, fascinantan u svakom pogledu, takva atmosfera i dramatika, fenomenalno!

Discuss.

:pivopije:

Posted

U poslednje vreme često vrtim ''The great marsh,Rhyder,Rhyder goes to town''. Ja obožavam stari prog, a Camel mi je tu među bendovima kao Yes, Rush i onaj čije ime stalno zaboravim- Jezda Urfa valjda :)

Posted

Snow Goose sam najvise slusao,genijalan album i bend.Takodje i Mirage.Koncerti na dvd su prica za sebe.

Jednostavnost,melodicnost i pomalo LSD-icnost :opusteno: Obavezno stivo za sve fanove ovakvih kljava- sa mog avatara ! :meshuggah:

Posted

Imam samo I Can See Your House from Here. Dobri su, samo u tom trenutku kada sam krenula da ih slušam nisam bila zainteresovana za takvu vrstu muzike, pa mi nekako loše palo. Baš ću ih pustiti danas :D

• 9 months later...
  • 5 years later...
Posted

Nova rezurekcija teme.

Poslednjih par nedelja se ekstenzivnije, prvi put, druzim sa Camel-om, prevashodno sam se navukao na Mirage i Snow Goose. Bas izuzetne gitara-klavijature kombinacije, a jedino sto bih kao minus pripisao su vokali/lirici, koji su nekako...samo tu. U principu, sreca sto nisu mogli da pisu tekstove za SG, mislim da ovako daleko bolje.

Dobar mi i Moonmadness, s tim sto mi se sporije uvlaci nego Mirage npr.

Ova stvar mi je apsolutni vrh vrhova

http://www.youtube.com/watch?v=RhWDbdS-vjg

• Upvote 2