darkod Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Evo da se i ja glasnem kao basista Withed tearsa i gitarista Salvationa. Pozdrav za Tales of dark! Quote
Invictus Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Buduci da nam je album konacno izasao u prodaju, mi smo spremni za svirku bilo gdje na ovoj planeti, a i u blizoj okolini od 10-ak parseka, tako da bi bilo jako lijepo da se zasvira zajedno, a jos ljepse da se pije. Put zurke, poslije svirke je, kao sto to svi, nadam se, znamo je pit ekstremno pojake istine! Quote
darkod Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Buduci da nam je album konacno izasao u prodaju, mi smo spremni za svirku bilo gdje na ovoj planeti, a i u blizoj okolini od 10-ak parseka, tako da bi bilo jako lijepo da se zasvira zajedno, a jos ljepse da se pije. Put zurke, poslije svirke je, kao sto to svi, nadam se, znamo je pit ekstremno pojake istine! Sviraće se, piće se!!!!!! Pa jesmo li bardovi ili nijesmo?????? Quote
tragedy Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Sviraće se, piće se!!!!!! Pa jesmo li bardovi ili nijesmo?????? najbitnije je da se svira mi izdajemo demo krajem ljeta a za svirke smo spremni uvijek sad imamo neki unpluged da uradimo i onda se przi ps-ja sam vokal wt Quote
darkod Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 najbitnije je da se svira mi izdajemo demo krajem ljeta a za svirke smo spremni uvijek sad imamo neki unpluged da uradimo i onda se przi ps-ja sam vokal wt Tačno je to da je najbitnije da se svira, Ali ne zanemarivati piće. PIĆE!!!!!!! Pa da za svirke smo raspoloženi, i po Srbiji ali samo uz uslov da nam se plati put. I piće naravno. HAHAHAHA Mislim da je to korektno? Quote
Kristijan Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Pozdrav svima. Jedno obaveštenje za sve one koji bi želeli da čuju Tales of Dark, a nisu imali priliku. Na ovom linku http://www.soundclick.com/bands/7/talesofdarkmusic.htm možete naći 3 pesme Tales of Dark-a (U kori tame & Prophecy sa dema i jednu novu pesmu koju smo snimili na probi a zove se Via Descendens). Download je prilično brz, tako da sa 56 k modemom stvari skidate za par minuta.Uživajte! Pozdrav! Quote
tragedy Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Pozdrav svima. Jedno obaveštenje za sve one koji bi želeli da čuju Tales of Dark, a nisu imali priliku. Na ovom linku http://www.soundclick.com/bands/7/talesofdarkmusic.htm možete naći 3 pesme Tales of Dark-a (U kori tame & Prophecy sa dema i jednu novu pesmu koju smo snimili na probi a zove se Via Descendens). Download je prilično brz, tako da sa 56 k modemom stvari skidate za par minuta.Uživajte! Pozdrav! nano skini ovo Quote
darkod Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 nano skini ovo Ok! Kad skinem glasnuću ti se. Nesumnjam da je dobro. Quote
darkod Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Momci i đevojke, moram vam reći da razbijate. Stvarno ste odlični. produkcija ovih pjesma je užas, ali su pjesme odlične. Vokal me malo podsjeća na Aarona. Griješim li? U svakom slučaju imate našu punu podršku i nadam se da ćemo svirati neđe zajedno sa još nekim Doom bandom i napraviti Doom Night. bila bi masu dobra ideja. Quote
Kristijan Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Hvala prijatelju. Kao što si i sam primetio, produkcija je blagi užas, ali ljudi koji su nas videli uživo znaju da to mnogo bolje zvuči na svirkama. Pozdrav! Quote
tragedy Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 ljudi svirka na nk bedemu je skoro izvjesna bice sredinom jula i novac za put cemo imati TALES OF DARK,WITHED TEARS - DOOM METAL DEUCALION BLACK METAL SALVATION POWER METAL jeli to ok to ce biti ukoliko prihvatite 1. put da sviramo sa bendom istog zanra STAY DOOMED Quote
darkod Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 ljudi svirka na nk bedemu je skoro izvjesna bice sredinom jula i novac za put cemo imati TALES OF DARK,WITHED TEARS - DOOM METAL DEUCALION BLACK METAL SALVATION POWER METAL jeli to ok to ce biti ukoliko prihvatite 1. put da sviramo sa bendom istog zanra STAY DOOMED Jedva čekam. Kad skontaš kad je svirka tačno reci mi. kad ćeš doći da čuješ ovo što sam skinuo??? ja sam slobodan u ponedjeljak. Quote
Kristijan Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Odlicno.Kada budes imao detalje javi, i mi dolazimo. Pozdrav! Quote
tragedy Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Odlicno.Kada budes imao detalje javi, i mi dolazimo. Pozdrav! E V O imam neke detalje morasmi javiti koliko vam je novacazaput potrebno da sa opstinom to zavrsimo uz to red bi trebalo da bude ovaj SALVATION W.T. TOD DEUCALION I moras mi reci koliko vremena vam treba mi smo racunali da bi idealno bilo da svi sviraju po 45min do sat vremena s tim sto bi SALVATION IMAO MALO VISE POSTO IM NECE BITI PUBLIKE na prvih 20ak min. svirke,pa posto su pristali,a i naj prihvatljiviju muz. sviraju mislim da je posteno nakon svirke dobicemo neku mizeriju od para za ulaznicu da izgustiramo najbolje pivo na svijetu NK-PIVO naravno(ja sam veliki fan) to je za sad cim mognes javi mi ove podatke STAY ANATHEMIZED!!!!!!!!!!! Quote
BLAGOJE Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 donesite mi barem jednu bocu tamnog Zimmermanna... to je najjace pivo... Quote
darkod Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 donesite mi barem jednu bocu tamnog Zimmermanna... to je najjace pivo... Tuborg RuleZ!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kristijan Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Tales of Dark će svirati 04.07.2004. na EXIT-u u Novom Sadu na Future Shock Stage-u u 23 h. Nadam se da se vidimo! Quote
Veles Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 A mi vazda zadnji a , pred troje ljudi. neka neka oduvaćemo. Quote
Chlan 787 Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Tales of Dark će svirati 04.07.2004. na EXIT-u u Novom Sadu na Future Shock Stage-u u 23 h. Nadam se da se vidimo! Prodane dushe! Sta je sledece? Evrovizija?? Quote
Dowla Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 To!!!!Idem da vas gledam!!!Nadam se da ce i fenseri sa DJ stage-a doci da se skenjaju.A mozda im se i svidi! Quote
Kristijan Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Kao što bi moj prijatelj Kanibal iz Apatina rekao:"Ima da satanizujem te hrišćane!Dok odsviramo svirku svi će imati par očnjaka i crvene oči!" Quote
Chlan 787 Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Ima da stanem u prvi red sa ogromnom krstachinom u rukama i da se derem: "Bog vam pomogao!" Quote
Baal Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Preslušao sam ovaj demo valjda,U Kori Tame, bend je stvarno originalan i produkcija je savršena za naše prostore. Samo tako nastavite! Quote
Eowyn TOD Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Thank you... i bilo je pa je sada malo ali...sta sada... P.S. Nemoj vise taj "mystery sms" da mi pustas Quote
Recommended Posts