Eowyn TOD Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Kiki & Zoki get a room!!! Vlajko, dobih tvoj sms - hvala mucho... Quote
Infest Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 EJ BRE!!!!!Kiki,jel ti prijatelju cujes sta nam oni pricaju!!!! Jos nas napravishe na pedere!!!!! Ja znam da nosim tesne farmerke,ali ja sam thrasher majku mu,pa mi je oprosteno, ali vi da zajebavate mene i Kikija?! Pa ja i kiki smo raskinuli odmah posle zajecarske!!!!!! Pozdrav za Jovanu koja nam velikodusno daje sobu!!!!!! Jel si za trojku!! salim se!!!!! Ne moze trojka!!!!! SAMO JA I KIKI!!!!! Quote
justhell Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Zelim vam prijatnu noc. A i dan. A te uske pantalone... Pa i David je thrasher pa onoliki nosi poshiroke. Znaci nema opravdanja. Quote
Supergalactic Lover Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Imali smo u planu da radimo My Dying Bride tribute projekat to bi bio ODLICAN potez! u potpunosti bih bio zadovoljan sa tim i nagovaram vas da to radite! aj sad na pos'o! that's an order! Quote
Kristijan Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Dragi Zoki, jos uvek sanjam tvoj cvrsti stomak. Tvoj KIKI ... ... Quote
Eowyn TOD Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Hmmm.... hmmm.... mph! eto........ Quote
Chlan 787 Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 zajebite to govno od Brajda! lecite se svi vi 'doomeri', cak vas i Anathema zajebava... p.s. nemate pojma! nja nja nja nja nja nja.... mi smo bolji... nja nja nja nja nja nja, NAJ smo.... nja! NJA! A-ha! NJa! Ninja! Nin- dza! Min-dza! Sta, pretite mi warn-om? go to hell!! budite picke do kraja! Quote
Infest Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 (edited) I treba da sanjas!!!!!! Puno pozdrava za T.O.D i sasllji mi CD bre!!!!!! Imas adresu na PP., FALA KIKI!!!! Kiki,ljubi te Zoki(SA CVRSTIM(mislim stomakom)) Edited September 3, 2004 by Infest Quote
:={MaYa}=: Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Jujuju,kakve su to bile gay parade Zoki,bash si svestran decko...... Quote
:={MaYa}=: Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Sto se T.O.D-a tice,iako nisam neki pobornik te muzike,u ekstremnim raspolozenjima izuzetno mi prija,mislim da ste jako korektno odradili Gitarijadu,ali i da Gitarijada nije mesto za vas...mada kako se krece mozda postane......doduse ziri kao i publika su vas jako lepo "primili"...menjaju se stvari....srecom..... Fenomenalno je ako imate toliko ideja,a mnogo vaznije je ako imate ekipu koja to moze da iznese... Prilicno sam sigurna da pevacica moze sta god zeli,a za ostalo sam manje vise nekompetentna da sudim.Ali sve u svemu zvuci ok,pa pretpostavljam da je i tehnicki ugao zadovoljen..... Zao mi je sto vas sinoc nisam opet slusala,ali bash je bilo zagusljivo i vruce,totalno nisam tr00 Imam samo jedan savet,to sam vasem menadzeru(v.d-u u svakom slucaju te f-je) rekla:Vasa muzika je po meni na neki nacin ambijentalna i u meni makar zaista budi emocije...taj efekat se u kucnoj atmosferi savrseno postize ponavljanjem i razvlacenjem teme,sustine i raznih melodijskih kombinacija.......ali za live svirke mozete istu frazu da odsvirate i samo jedan put,ili da ih malo samo kompresujete,bar na ovim mass svirkama sto bi vam dalo mogucnost da vise pesama odsvirate.Na vasim solo-koncertima razvucite josh toliko slobodno....jer tad ce doci ljudi koji samo to i ocekuju.U prevodu-drugaciji aranzman za live i studijski rad...ne biste bili prvi....... E,sad to je moje misljenje,naravno..... POz!!!!! Quote
Chlan 787 Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 manje kenjaj, mrzi me da citam... Quote
Rain delay Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Meni je bilo super kao i uvek, ali vas je ozvucenje sjebavalo. Kiki, jesi video onu buksnu (stajala do mene) dok ste vi svirali? Takve grudi u zivotu nisam video... Quote
justhell Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Shteta tvoja shto si ih samo gledao Quote
Rain delay Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 (edited) Novi bubnjar ToD je odlican, PRECIZAN, tacan, tehnicki potkovan... ALI JE SMORIO!!! SVE JE ODSVIRAO SPORIJE!!!!! TO NE SME TAKO! Ipak je bilo i previse sporo, ali ne zamerite mi, u zadnje vreme slusam samo emo-core. Kiki, znaci album ce biti: -U Kori Tame -Mephistorium -Via Descendens -...Of Grandious Fevers And Passion Arcane -Prophecy -Luciferian Elegy Jos nesto? Ispravi me ako gresim... Edited September 3, 2004 by Rain delay Quote
Rain delay Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 (edited) Shteta tvoja shto si ih samo gledao True, true... I to bas kad sam se lepo sredio, i obukao narandzastu majicu. Edited September 3, 2004 by Rain delay Quote
azal Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Sto se T.O.D-a tice,iako nisam neki pobornik te muzike,u ekstremnim raspolozenjima izuzetno mi prija,mislim da ste jako korektno odradili Gitarijadu,ali i da Gitarijada nije mesto za vas...mada kako se krece mozda postane......doduse ziri kao i publika su vas jako lepo "primili"...menjaju se stvari....srecom..... Fenomenalno je ako imate toliko ideja,a mnogo vaznije je ako imate ekipu koja to moze da iznese... Prilicno sam sigurna da pevacica moze sta god zeli,a za ostalo sam manje vise nekompetentna da sudim.Ali sve u svemu zvuci ok,pa pretpostavljam da je i tehnicki ugao zadovoljen..... Zao mi je sto vas sinoc nisam opet slusala,ali bash je bilo zagusljivo i vruce,totalno nisam tr00 Imam samo jedan savet,to sam vasem menadzeru(v.d-u u svakom slucaju te f-je) rekla:Vasa muzika je po meni na neki nacin ambijentalna i u meni makar zaista budi emocije...taj efekat se u kucnoj atmosferi savrseno postize ponavljanjem i razvlacenjem teme,sustine i raznih melodijskih kombinacija.......ali za live svirke mozete istu frazu da odsvirate i samo jedan put,ili da ih malo samo kompresujete,bar na ovim mass svirkama sto bi vam dalo mogucnost da vise pesama odsvirate.Na vasim solo-koncertima razvucite josh toliko slobodno....jer tad ce doci ljudi koji samo to i ocekuju.U prevodu-drugaciji aranzman za live i studijski rad...ne biste bili prvi....... E,sad to je moje misljenje,naravno..... POz!!!!! bezveze. ja sam absolutno protiv ovakvih stvari. radio edits, i ta govna. pesma ima pocetak, sredinu i kraj, i predstavlja neku pricu, koja je uglavnom mnogo licna. ako izbacis par recenica iz price, ona gubio poentu. svirajte to sto svirate, kako svirate, i nacice se publika koja uziva u tome. Uraditi kompromis da bi sto vise ljudi mogli da uzivaju je bezveze. budi svoj, SPRITE i tako to. poz Quote
Rain delay Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 E, pusti to sad. Jel' video neko onu malu buksnu? Quote
Infest Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 (edited) KIKI,u guzichku te rutavu !!!!!!Pa jel mozes da mi posaljes demo dete mu krvavo je...bem!!! Salim se!!!! Puno pozdrava za lepog Kikija,Arpada pivopiju ,Cecu THRASHERKU i celu ekipu Tales-a!!!!!! Ostanite kakvi jeste,svirajte sta volite i zajebite komercijalu!!!!! Ako nece bilo ko da vas podrzi u tome,sta da kazem nego NE MORA!!!!!!! Ima ljudi koji hoce ,a ja sam medju njima!!!!!!! DEATH to EVERY FUCKIN POSER!!!!!!Neka vam to bude jedan od razloga da nastavite putem koji ste utabali na samom pocetku!!!! Ti znas kakvi smo mi,miznamo vas,zato prijatelju,nemam sta da ti pricam jer sve znas!!!! KIKI ,LJUBI TE ZOKI!!!!!!! PS.A,da zaboravih!!! TVOJ ZOKI!!!! Edited September 6, 2004 by Infest Quote
justhell Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 (edited) KIKI,u guzichku te rutavu !!!!!!Puno pozdrava za lepog Kikija KIKI ,LJUBI TE ZOKI!!!!!!! PS.A,da zaboravih!!! TVOJ ZOKI!!!! Zoki, Zoki!!!! A posle brate Kiki shta to o nama prichaju. I posle nosish uske farmerke zato shto si thrasher. Nije lepo shto lazesh. Jagodinci mi nisu delovali kao lazovi. Mogu vam preporuchiti Room service http://www.hoteli-srbije.co.yu/hoteli-jago...na/jagodina.htm ----------------------------------------------------------------------------- Edited September 6, 2004 by justhell Quote
justhell Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Lukic me zove u Jagodinu svaki dan a ja ne smem da mu kazem zbog koga ne smem da dodjem. Kao nemam para. Quote
sashanew666 Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 KIKI,u guzichku te rutavu !!!!!!Pa jel mozes da mi posaljes demo dete mu krvavo je...bem!!! Salim se!!!! Puno pozdrava za lepog Kikija,Arpada pivopiju ,Cecu THRASHERKU i celu ekipu Tales-a!!!!!! Ostanite kakvi jeste,svirajte sta volite i zajebite komercijalu!!!!! Ako nece bilo ko da vas podrzi u tome,sta da kazem nego NE MORA!!!!!!! Ima ljudi koji hoce ,a ja sam medju njima!!!!!!! DEATH to EVERY FUCKIN POSER!!!!!!Neka vam to bude jedan od razloga da nastavite putem koji ste utabali na samom pocetku!!!! Ti znas kakvi smo mi,miznamo vas,zato prijatelju,nemam sta da ti pricam jer sve znas!!!! KIKI ,LJUBI TE ZOKI!!!!!!! PS.A,da zaboravih!!! TVOJ ZOKI!!!! shto lazesh sine mogu da se kladim da mrzish sve osim thresha i deatha a sad kao 'i ja sam medju njima' Quote
Kristijan Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Kiki, znaci album ce biti: -U Kori Tame -Mephistorium -Via Descendens -...Of Grandious Fevers And Passion Arcane -Prophecy -Luciferian Elegy Jos nesto? Ispravi me ako gresim... Pogresno! Album ce biti: -Via Descendens -Luciferian Elegy -Mephistorium -...Of Grandious Fevers And Passion Arcane + jos dve pesme koje jos uvek nemaju ime i neki intro ili outro. Quote
Grobodan Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Do jaja!Super su te nove stvari,bolje su mi od dema.Samo napred! Quote
Rain delay Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Podrzavam! I bolje je sto je odvojen demo-album od pvog albuma. Cim se budu znala imena novih pesama, objavi ih na temi. I nemojte niposto da intro tj. outro nazovete- "intro" i/ili "outro". Mogao bi da objavis na temi neki tekst, npr. Via Descedens. Quote
Recommended Posts