Chlan 787 Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 sve hit do hita... "prvi stih mora da bude, da ubedi zenu da s' ti tuzan zbog nje..." Quote
tragedy Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 sve hit do hita... "prvi stih mora da bude, da ubedi zenu da s' ti tuzan zbog nje..." pa i ne mora vala to je davno istripovano KRISTIJANE nego vidjeh da snimate album kako,gdje mi smo prije 10 dana zavrsili nas SOUL IS BEING SOLD TO HER(demo-album) ako niste izdali taj prvi demo,mogli bismo da radimo neki split u svakom slucaju javi mi se na pp da se dogovorimo da mi posaljes taj U KORI TAME ako naplacujete,saljem ti kintu,a ako ne ond ja tebi saljem nas ok? Quote
Chlan 787 Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 pa i ne mora vala to je davno istripovano SOUL IS BEING SOLD TO HER(demo-album) zasto mi ovo deluje nekako... kontradiktorno? Quote
Apeiron Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Odlicna svirka na promociji Nocturnea! Prvi put sam vas gledao bas pazljivo i odusevio se! Malo razglas zajebavao, ali dok radi, sve je odlicno zvucalo! Jedva cekam album, i naravno - apsolutno sam takodje protiv radio edit, skracivanja pesama. Zna se sta je doom. Mora da boli! Poz! Quote
Infest Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 ej ljudi,kiki se preselio pa jos uvek ima problema sa vezama,pa ce se okaciti na net kad bude sredio telefon!!! JAO KIKI JEL VIDIS KAKO JA MISLIM NA TEBE!!! Quote
Kristijan Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Evo upravo sređujem telefon. Na staroj sam analognoj centrali i protok mi je 24,6 kbps! Jebo te, ovo je presporo!!! Dakle, ovako stoje stvari: Via Descendens Mephistorium ...Of Grandiose Fevers and Passion Arcane Luciferian Elegy Towering Grief Behemoth Sapientia Serpentis (ovo je radni naziv, mislim da će se ime promeniti) + intro ili outro koji se još radi Ukupno 70 minuta doom metala sa primesama gothic, death i black elemenata. Ime albuma dogovaramo u subotu na probi, a detalje oko snimanja još ne znamo. Hvala svima na podršci! Pozdrav! Quote
Dowla Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 steta sto nece biti U Kori Tame,odlicno ste je odsvirali na gitarijadi,jel imate mozda taj snimak? Quote
Kristijan Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Imamo divx. Mogu ti to narezati pa doneti u Riders ili se obrati Jovani. Pozdrav! Quote
Ninoslav Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 e kristijane, jel mogu ja da dobijem taj divx? ako ti nije problem daj ga mojoj ortakinji, radi u ridersu, milica, crvena kosa, konobarica... ok? dacu ti prazan disk! Quote
tragedy Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 (edited) zasto mi ovo deluje nekako... kontradiktorno? zato sto ne znas o cemu se radi trip nije realan i ne radi se o zeni vec o slovenskom mitu nisam izmedju ostalog mislio nista lose ali stvarno vise nemogu da slusam kako draga umire,on joj ljubi hladne usne i ide za njom - TRIPOVE to su brajdi davno zapecatili pozdrav za doomerku \ imedju ostalog,oistao sam ti duzan nas EP Edited September 17, 2004 by tragedy Quote
phil_milmax Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 ODLICNA SVIRKA.UVEZBANI SU.PREPORUCUJEM OVAJ BEND SVAKOME KO VOLI OVAKVU VRSTU MUZIKE. JEDINA ZAMERKA-PESME OD PO 15 MINUTA. Quote
Kristijan Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 @ El Nino: Nema frke, doneću joj u sredu na metal night. I ne treba da mi daš disk, platiš cugu kad se vidimo! Pozdrav ! @ Grave: Izgleda da će biti Rock Express. Rogošić se ponudio i rekao da je zainteresovan i da mu se prilično sviđa. Uskoro treba da rezgovaramo sa njim. @ phil_milmax : Jebi ga! Ali spremili smo iznenađenje za sve ljude kojima se sviđa naša muzika. Naime, na albumu će se naći 2 ultra kratke pesme: Towering Grief Behemoth dužine 7 minuta i ...Of Grandiose Fevers and Passion Arcane od 8,5 minuta! Pozdrav svima! Quote
Baal Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 @ Grave: Izgleda da će biti Rock Express. Rogošić se ponudio i rekao da je zainteresovan i da mu se prilično sviđa. Uskoro treba da rezgovaramo sa njim. Quote
Kristijan Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Jebi ga prijatelju.U ovoj zemlji i nema ko drugi da izda album, a kako sam čuo Rogošić odlično obavlja taj posao. Mišo Rakić iz May Result-a mi je rekao da im je on ponudio mnogo bolji ugovor od CCP records iz Nemačke, a takođe je uvoznik i distributer Nuclear Blast, Road Runner i drugih stranih etiketa za SCG. Ja se nadam da će ta varijanta biti dobra. Pozdrav. Quote
Kristijan Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 ... da mi posaljes taj U KORI TAME ako naplacujete,saljem ti kintu,a ako ne ond ja tebi saljem nas ok? Samo mi pošalji tvoju adresu i dobićeš disk. Ako imaš viška, pošalji i ti meni tvoj. Pozdrav! Quote
Baal Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Jebi ga prijatelju.U ovoj zemlji i nema ko drugi da izda album, a kako sam čuo Rogošić odlično obavlja taj posao. Mišo Rakić iz May Result-a mi je rekao da im je on ponudio mnogo bolji ugovor od CCP records iz Nemačke, a takođe je uvoznik i distributer Nuclear Blast, Road Runner i drugih stranih etiketa za SCG. Ja se nadam da će ta varijanta biti dobra. Pozdrav. Ma nije loš on za izdavanje, samo je zajeban oko pitanja KADA će biti izdat album.. Sve najbolje Quote
Kristijan Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Ljudi, imam lepe vesti! Upravo sam primio e-mail od čoveka iz Velike Britanije koji nam je ponudio da jedna naša pesma izađe na doom metal kompilaciji sa nekoliko doom bendova iz Amerike, Britanije Francuske... od kojih je za sada najpoznatiji Shroud of Bereavement (USA). Razmenili smo nekoliko mailova u zadnjih par dana, a pre 30 sekundi mi je stigla i potvrda! Izgleda da ćemo imati oficijalno izdanje i pre snimanja albuma! Ja sam sretan! (naravno na doom način!) Quote
Dowla Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 SVAKA CHAST DOOMERI!!!!!!!!!!!!!! Quote
Rain delay Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 E svaka ti se dala (naravno na doom nacin )!!! Quote
Grobodan Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Cestitke,momci! E,da,da kazem da mi se U Kori Tame jebeno mnogo svidja,sve stvari su vrhunske.Kristijan mi je ubacio na CD i 3 nove stvari koje su jos bolje i doomicnije i obradu PLosta - Gothic .Trenutno meni jedan od najboljih nasih bendova,mnogo ocekujem od albuma. Quote
Apeiron Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Updateovana biografija, nove slike, izvestaj sa Nocturne promocije... na SerbianMetal.org Reklama Poz! Quote
Kristijan Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Laki, hvala ti! Vidimo se! Quote
tragedy Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 svaka cast mi tqakodje najvjerovatnije izdajemo nas ep za RE pa senadam dacemo nedje zasvirati zajedno kad je ono lojetos u nk propalo samo naprijed i svidja mi se sto isticete DOOM a ne GOTHIC STAY DOOMED! Quote
Recommended Posts