Jump to content

Recommended Posts

Posted
nismo mi iz pg nego iz Niksica.

a mi cemo ih dovesti,a na vama beogradjanima je,ako hocete,da sredite prostor,plakate...

mislim da je to fer.

a smjestaj? icon_wink.gif

• 4 weeks later...
Posted

alo bre, ka' ce (al)boom? snima li se sta? ja sam bas u raspolozenju za pisanje novogodisnjih recenzija... icon_mrgreen.gif

skapirala sam na koga me podseca Arpadov vokal (ne, bre, ne na Aarona!)... vise o tome u (za sada) imaginarnoj recenziji... biggrin.gif

ako zelite reci hvale...khhmpedeseurakhhm... icon_wink.gif

• 2 weeks later...
Posted

Dakle, na veliko zadovoljstvo svih članova benda Tales of Dark mogu da objavim da smo danas potpisali ugovor sa vlasnikom studija i zakazali 17.01.2005. kao prvi dan snimanja našeg albuma prvenca! icon_rockdevil.gifmusik19.gif

Posted
Dakle, na veliko zadovoljstvo svih članova benda Tales of Dark mogu da objavim da smo danas potpisali ugovor sa vlasnikom studija i zakazali 17.01.2005. kao prvi dan snimanja našeg albuma prvenca! icon_rockdevil.gifmusik19.gif

Kasno....kasno...matori ste. Odmor.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Dakle, na veliko zadovoljstvo svih članova benda Tales of Dark mogu da objavim da smo danas potpisali ugovor sa vlasnikom studija i zakazali 17.01.2005. kao prvi dan snimanja našeg albuma prvenca!  icon_rockdevil.gif  musik19.gif

Jedva cekam album!!!

Obozavam vas!!!Sve najbolje!!! pivopije.gif

Edited by AmyLee
Posted (edited)

skontala sam na sta me asocira muzika ToD-a...

scena je sledeca:

napiju vas, zakljucaju u sklonishte puno pacova i iskljuce struju... icon_smile.gif zar ne, zar ne?  icon_da.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Pa,tako nekako.... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by AmyLee
Posted
skontala sam na sta me asocira muzika ToD-a...

scena je sledeca:

napiju vas, zakljucaju u sklonishte puno pacova i iskljuce struju... icon_smile.gif zar ne, zar ne? icon_da.gif

...and, then, angels drink your blood. icon_wink.gif

Posted

OK. Album je snimljen. Juce je bio poslednji danu studiju. U nedelju preuzimamo snimak, a od ponedeljka pocinje mix.Planiramo da sve bude gotovo do kraja februara.

Pozdrav.

Posted
OK. Album je snimljen. Juce je bio poslednji danu studiju. U nedelju preuzimamo snimak, a od ponedeljka pocinje mix.Planiramo da sve bude gotovo do kraja februara.

Pozdrav.

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

pivopije.gif

RESPECT!

Poz!