Chlan 787 Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Mislim da ste zasmejavni. Mnogo. koji si ti car... Quote
Шöне Мики Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Konacno,jedva cekam da cujem!!!!! Quote
Ninoslav Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Posto? Sacuvaj mi jednu potpisanu kopiju... Quote
AmyLee Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 OK. Album je snimljen. Juce je bio poslednji danu studiju. U nedelju preuzimamo snimak, a od ponedeljka pocinje mix.Planiramo da sve bude gotovo do kraja februara. Pozdrav. I wanna hear that masterpiece!!! Quote
Kristijan Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Mislim da ste zasmejavni. Mnogo. Uopšte nemam pojam šta ti to znači, ali nije ni važno. Da, naši prijatelji se veoma dobro zezaju sa nama, a mene to uopšte ne pogađa. Zato mi i jesu prijatelji. Kako god, večeras sam razgovarao sa Davorom, koji je naš producent (osim što svira klavijaturu u bendu) i izgleda da sam se ja prevario u kalkulacijama koje sam izneo u prošlom postu. Naime, mix će početi tek za 10 dana, a prema Davorovim procenama i onome što mi je ispričao da će se raditi u mixu, sam mix će trajati okomesec i po dana! Davor ima svoj posao i privatan život, a mix podrazumeva preslušavanje, sređivanje, ispravljanje, čišćenje i produciranje oko 70 kanala po svakoj pesmi. Imamo 6 pesama od kojih svaka u proseku traje 12 minuta ( najkraća je 7,5 a najduža 16,5 minuta), što podrazumeva mnogo posla. Završetak mixa se očekuje u prvoj polovini aprila. Potom će uslediti mastering, a onda i izdavaštvo. Album se može očekivati u prodaji početkom maja meseca, a ja ću javiti detalje. Molim vas da ne zamerate na ovolikom odlaganju jer želimo da uradimo vrhunski snimak, a verujem da će takav i biti. Pozdrav. Quote
Шöне Мики Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Ma,sve je OK,ali nadam se da ce album biti vredan cekanja.Sacuvaj i meni potpisanu kopiju,kupicu CD direktno od vas Quote
Shores Of Antartica Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Ma,sve je OK,ali nadam se da ce album biti vredan cekanja.Sacuvaj i meni potpisanu kopiju,kupicu CD direktno od vas Ocu i ja isto kupujem direktno. Ocu da vidim velike potpise. E Slavonic i ti mi vices black i death Quote
Belphegor Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Uopšte nemam pojam šta ti to znači, ali nije ni važno. Da, naši prijatelji se veoma dobro zezaju sa nama, a mene to uopšte ne pogađa. Zato mi i jesu prijatelji. Oprosti na nerazumevanju...hteo sam da kazem da ste smesni. Quote
Archibald Reiss Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 kad su bili ono na 202 sam slusao... sta znam, comsi comsa... Quote
Chlan 787 Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Oprosti na nerazumevanju...hteo sam da kazem da ste smesni. Quote
Chlan 787 Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Uopšte nemam pojam šta ti to znači, ali nije ni važno. Da, naši prijatelji se veoma dobro zezaju sa nama, a mene to uopšte ne pogađa. Zato mi i jesu prijatelji. Kako god, večeras sam razgovarao sa Davorom, koji je naš producent (osim što svira klavijaturu u bendu) i izgleda da sam se ja prevario u kalkulacijama koje sam izneo u prošlom postu. Naime, mix će početi tek za 10 dana, a prema Davorovim procenama i onome što mi je ispričao da će se raditi u mixu, sam mix će trajati okomesec i po dana! Davor ima svoj posao i privatan život, a mix podrazumeva preslušavanje, sređivanje, ispravljanje, čišćenje i produciranje oko 70 kanala po svakoj pesmi. Imamo 6 pesama od kojih svaka u proseku traje 12 minuta ( najkraća je 7,5 a najduža 16,5 minuta), što podrazumeva mnogo posla. Završetak mixa se očekuje u prvoj polovini aprila. Potom će uslediti mastering, a onda i izdavaštvo. Album se može očekivati u prodaji početkom maja meseca, a ja ću javiti detalje. Molim vas da ne zamerate na ovolikom odlaganju jer želimo da uradimo vrhunski snimak, a verujem da će takav i biti. Pozdrav. duze od brajda u studiju... Quote
Шöне Мики Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Ocu i ja isto kupujem direktno. Ocu da vidim velike potpise. E Slavonic i ti mi vices black i death ??????????????????????? Sta to treba da znaci?!!! Meni se bas dopada kako ToD zvuce,jos odavno imam njihov demo.....(Naravno,ne bih imao da Bane nije narucio) Quote
Shores Of Antartica Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 ??????????????????????? Sta to treba da znaci?!!! Meni se bas dopada kako ToD zvuce,jos odavno imam njihov demo.....(Naravno,ne bih imao da Bane nije narucio) Vidish da se zajebavam Quote
Шöне Мики Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Ma,briga mene,ja ionako samo postujem na 3-4 teme na celom forumu..... Quote
Kristijan Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 (edited) Oprosti na nerazumevanju...hteo sam da kazem da ste smesni. Cool. A ti onda nemoj postovati ovde, i svima dobro! Edited February 5, 2005 by Kristijan Quote
solicitor Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Oho, nisam pratio fabulu! Nadam se da ste iz fundamenta obratili paznju na producenta !!! Ako produkcija bude na nivou, album bi trebalo da bude svetski !!! (kome li ste maznuli pare a snimanje bas me zanima ) Quote
Laura Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Ljudi,najbolji ste!!! Obozavam vas!!! U kori tame rulez!!! Pozdrav Kristijanu!!! Quote
Sandra Laureano Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Kolko mogu zakljuciti ova tema nema veze s Darkthronom Quote
Courtney Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Kolko mogu zakljuciti ova tema nema veze s Darkthronom ja tebe obozavam Quote
Kristijan Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 U PETAK 25.02 SA POCETKOM U 20 H POCINJE PROMOCIJA DEMO EKSPRESS VOL 2 DISKA NA KOME SE NALAZE I UCESNICI PRVE VECERI.SVIRACE: TALES OF DARK INFEST MAGMA LENJE PITE GODISNJI ODMOR ULAZ 100 DIN Vidimo se! Quote
The Eagle Nature Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Gledao sam ih malo veceras....mnogo su se popravili...prava old-doomara...jedino mi se nesvidjaju textovi na srpskom...ali to je moje misljenje ....i da super sto nemaju vise pevaljku.....ne treba im... Quote
Recommended Posts