Chlan 787 Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 ccc.... uopste nisi u toku. IMAJU pevaljku, i NEMAJU textove na srpskom osim jednog (za pesmu koja se cak nece ni naci na albumu)... sve znam. Quote
The Eagle Nature Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 jebiga...slusao sam ih na tonskoj....nije lose .... Quote
Kristijan Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Naša jedina pesma na srpskom je U kori tame, ali zbog one krave koja nas je gađala čašom i zbog koje smo se pokupili sa bina posle treće pesme strahujući da sledeće nije staklena flaša, tu pesmu nismo ni uspeli da odsviramo. Jebi ga, jako mi je žao zbog ovoga večeras. Mislim da smo odlično svirali, i da je bila dobra atmosfera u publici dok se ovo nije dogodilo. Kako god, hvala za lepe reči. Srećom, tu se našla Bilja da mi popravi raspoloženje! Quote
solicitor Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Pa Kristijane, prosli put puche kabal, sad pijana junkoza gadjala cashom/flashom (kud rabih onaj qrton ) ... plasim se ja da je to nesto tendenciozno na politickoj osnovi Samo sam na prvoj pesmi vileneo napred pa sam morao da popricam s ljudima iz Moondivea i da ispratim devojku kuci, inace bih ja obuzdao onu plavushu da sam bio napred Nego, baxuz sam ja, kad se nacrtam tamo napred plavusha ni za leka ... dane racunam binu Vidimo se sledeci put, ponesite oklope i jake kablove, za plavuse cu ja da se pobrinem Quote
Chlan 787 Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Naša jedina pesma na srpskom je U kori tame, ali zbog one krave koja nas je gađala čašom i zbog koje smo se pokupili sa bina posle treće pesme strahujući da sledeće nije staklena flaša, tu pesmu nismo ni uspeli da odsviramo. Jebi ga, jako mi je žao zbog ovoga večeras. Mislim da smo odlično svirali, i da je bila dobra atmosfera u publici dok se ovo nije dogodilo. Kako god, hvala za lepe reči. Srećom, tu se našla Bilja da mi popravi raspoloženje! uvek gledati na sranja iz perspektive dzankosa/pijanca i sve super... Quote
Angele Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Nastup sinoc je bio super, ja sam uzivala i zao mi je zbog toga sto je devojka uradila. Slusala sam ToD jedino jos u Novom Sadu i tada nisam cula pevacicu zbog loseg ozvucenja. Sinoc se cula i ja sam odusevljena! Quote
Black~Cat Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Atmosfera je bila odlična dok ona ludača nije napravila s*anje Inače, po meni ste svi veoma dobri u onome što radite...a i svi ste mi slatki Volim kad slušam bend koji izgleda dobro koliko i svira Veliki pozdrav svima od mene! Nastavite samo tako Quote
Jackie Brown Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Dosla sam u SKC pomalo skepticna i nisam ocekivala nista posebno.Dopalo mi se kako su svirali i bilo mi je zao sto im je umrlo pojacalo. Dopada mi se to sto imaju zenski vokal i cini mi se da se ona jako lepo snalazi... Ono od juce nije vredno komentarisanja....Mozda treba uvesti neke malo rigoroznije mere oko prodavanja alkohola...... Nema vise napijanja dece,to se vazi i za tebe Milice Quote
Kristijan Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 ...a i svi ste mi slatki A jelda sam ja najslađi? Thanx svima! Quote
Black~Cat Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 A jelda sam ja najslađi? Thanx svima! Pa što se tiče toga ko je baš najslađi dvoumim se između tebe i još jednog člana benda Quote
Chlan 787 Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 A jelda sam ja najslađi? k'o stvoren si za fan klub... Quote
Chlan 787 Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 A jelda sam ja najslađi? k'o stvoren si za fan klub... ..........NARKOMANI!! Quote
Jester 666 Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Samo malo da dopunim Kristijana. Incident sa casom i uzdizanje srednjih prstiju odredjenog dela publike bi bili jos i tolerantni da tokom trece pesme `prstasi` nisu uleteli u publiku i poceli da brutalno guraju i sutiraju istu. Bio sam toliko slobodan da pozovem bend da sidje sa scene kako bih izbegao eventualno padanje razglasnih kutija po Davoru ili Nikoli i Kristijanu (ili nekog drugog predmeta po ostatku benda). Mislim da za svirku od 400 ljudi mora biti barem neko iz obezbedjenja prisutan kod bine posto je kod nas jos uvek prisutna koncertna nekultura. U svakom slucaju, hvala svima na podrsci bendu i veliko izvinjenje sto nastup nije priveden kraju, no to pripisite nekom drugom. RESPECT Quote
Black~Cat Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Incident sa casom i uzdizanje srednjih prstiju odredjenog dela publike bi bili jos i tolerantni da tokom trece pesme `prstasi` nisu uleteli u publiku i poceli da brutalno guraju i sutiraju istu. Bio sam toliko slobodan da pozovem bend da sidje sa scene kako bih izbegao eventualno padanje razglasnih kutija po Davoru ili Nikoli i Kristijanu (ili nekog drugog predmeta po ostatku benda). Mislim da za svirku od 400 ljudi mora biti barem neko iz obezbedjenja prisutan kod bine posto je kod nas jos uvek prisutna koncertna nekultura. Prosto nemam reči za te kretene Quote
Rain delay Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Jovana je ispala do jaja bezobrazna. Ja sam prvi ustao vas (NJU) da branim, a ona je mislila da je meni smesno i da uzivam u njenoj (vasoj) muci... Nije mi jasno... Quote
Eowyn TOD Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Da,nisam bas najlepse reagovala... Eto,izvinjenje i tebi a i drugima koji su se nasli u blizini u tih prvih nekoliko minuta... What can I say, nije bas bio prijatan osecaj... Ne bih vise o tome... lol c u Quote
Rain delay Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Stvar je izgladjena... OD MENE- SAMO BEZREZERVNA PODRSKA! Quote
Kristijan Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Kad ce album ??? Ceo materijal je usnimljen osim klavijatura koje će Davor snimati za vikend. Mislim da već sledeće nedelje počinje ozbiljan mix, jer je do sada rađen neki predmix, a za to će trebati nekih mesec i po dana. Neće biti gotovo pre maja, ali na osnovu onoga što sam čuo u pomenutom predmixu, vredi čekati! Quote
Lady Jane Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Jedva sam vas pronasla...Tek na trecoj strani Kristijane, mogao bi malo da obavestis sire narodne mase kako napreduje album... Quote
Kristijan Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Pa, uglavnom nema nista novo u odnosu na prthodni post! Mix je poceo, ali je problem sto Davor ne moze da mu se posveti sa 100 % svog vremena jer ima posao i gruge privatne obaveze. Ja imam samo jednu pesmu u predmixu na svom kompjuteru, i jako sam zadovoljan, a nije uradjeno ni 20 % posla, sto bi trebalo da znaci da ce valjda na kraju sve biti vrhunski. Ako se desi neki novi momenat, javicu. Quote
Valtiel Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Pa, uglavnom nema nista novo u odnosu na prthodni post! Mix je poceo, ali je problem sto Davor ne moze da mu se posveti sa 100 % svog vremena jer ima posao i gruge privatne obaveze. Ja imam samo jednu pesmu u predmixu na svom kompjuteru, i jako sam zadovoljan, a nije uradjeno ni 20 % posla, sto bi trebalo da znaci da ce valjda na kraju sve biti vrhunski. Ako se desi neki novi momenat, javicu. SUPER BEND !!!!!!!!! Quote
Platina Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Zanima me da li ce skoro biti neka svirkica u bg-u? Quote
Recommended Posts