Chlan 787 Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 i to sto kazes... btw, talez je apsolutni hit... Quote
Secracon Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Ej Kiki, jel' vam treba neki Skarfejs za spot? Quote
Valtiel Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Ej Kiki, jel' vam treba neki Skarfejs za spot? Jel` nudis pomoc ili......... Quote
Secracon Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Ja sam uvek tu da pomognem TOD, a u vezi skarfejsa: zna Kiki na šta sam mislio. Quote
Lady Jane Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Ja sam uvek tu da pomognem TOD, a u vezi skarfejsa: zna Kiki na šta sam mislio. Da li to znaci da ce biti i neki oluk u spotu? Quote
Secracon Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 auuuuuuuuuu... Dosta mi je oluka neko vreme! Quote
Kristijan Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Ha Bandi, može ali da ne nosiš flaster preko face, nego da se vidi scar! I još ćemo staviti neke crve i blato pa da bude zlo! E da, spot jeste u planu, ali je došlo do novih momenata, pa se cela priča malo odlaže. Ne znamo još uvek ko će ga snimati, a ne želimo da napravimo neko jeftino sranje. Onda bolje da ga ni ne radimo. Mrzi me da objašnjavam sve moguće opcije, pogotovo što ni meni nije baš sve jasno. Ako bude nešto bitno u vezi toga javiću 100%. Još jednom samo da spomenem da sviramo na EXIT-ovom Explosive stage-u. Uskoro ćemo znati i tačan datum i satnicu. Pozdrav svima! Quote
Agarth Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Pozdrav i tebi! Ja ti kažem, najbolje rešenje: UBACITE SEKVENCE IZ ZMAJEČARA! Quote
Valtiel Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Pozdrav i tebi! Ja ti kažem, najbolje rešenje: UBACITE SEKVENCE IZ ZMAJEČARA! Apelujem tebi Kiki da definitivno skratis muke coveku i ubacis ZMAJECAR. Quote
Kristijan Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Bojim se da neće biti sekvenci iz Zmaječara niti bilo kog drugog nastupa. Plan je potpuno drugačiji, a da li će uopšte biti ostvaren, ne znam. Treba nam keš i vreme! Ako je neko voljan da nas sponzoriše neka se slobodno javi! Quote
Valtiel Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Bojim se da neće biti sekvenci iz Zmaječara niti bilo kog drugog nastupa. Plan je potpuno drugačiji, a da li će uopšte biti ostvaren, ne znam. Treba nam keš i vreme! Ako je neko voljan da nas sponzoriše neka se slobodno javi! Javite se Zeljku Mitrovicu on ima para Quote
nerevarine Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 E a kad ce da bude opet neka svirka u BG-u? Quote
Шöне Мики Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Javite se Zeljku Mitrovicu on ima para Pa,kako je poceo,mozda i bude hteo da ih sponzorise. Danas je bila Alogia u cityju,nisam mogao da verujem... Quote
Kristijan Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 E a kad ce da bude opet neka svirka u BG-u? Najverovatnije kada izadje album, ali nije iskljuceno da bude nesto i pre s obzirom da album verovatno nece izaci pre septembra. Medjutim, ko zna sta ce se sve izdesavati. A sto se tice Zeljasa Mitrovica, ne bih se ja puno bunio da nam uleti sa par hiljada evra, mada ni onda ne bih potpisao za njega i City! Quote
Chlan 787 Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 A sto se tice Zeljasa Mitrovica, ne bih se ja puno bunio da nam uleti sa par hiljada evra, mada ni onda ne bih potpisao za njega i City! zasto? bas biste bili urbani mrak. Quote
Valtiel Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Ocigledno je da "Mrski i satanisticki" metal nije vise toliko ogavan za PINK i CITY. Quote
Secracon Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Ej, pozdrav ljudi! Pišem iz dva razloga. Prvi je probam kako radi ovaj QUOTE đavo. Najverovatnije kada izadje album, ali nije iskljuceno da bude nesto i pre s obzirom da album verovatno nece izaci pre septembra. Rekao sam Davoru da posle ovoliko miksanja očekujem da zvuči minimum kao crni od metalike. Nadam se da je QUOTE uspeo. Drugi razlog mog pisanja je da vratim temu na vrh. Mrzim da kopam po stranicama. Cheerz! Quote
GothicWraith Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 jel ce biti neka svirka po zajecaru ili okolini uskoro? Quote
LazaGNR Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Prvi je probam kako radi ovaj QUOTE đavo...Nadam se da je QUOTE uspeo. Taj 'quote-djavo' ti radi (uspeo si ). By the way,imas kod svakog posta u gornjem desnom uglu neko sranje (pise 'quote') i,uglavnom,pristiskas na to...i posle svrljas sta oces - viceve,recepte za jela,gluposti (k'o ja sada )... A evo i ja da malo poguram temu ka vrhu A mozes i ovako: Cheerz! Cheers Bandi P.S.-Idemo na Megadeth? Quote
Secracon Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Cheers Bandi Ajme meni! RASKRINKAN SAM!!! Cheerz, Lazo! Quote
Lady Jane Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Raskrinkan si, Ibro, nego sta! Sad vise ne mozes da pises sta hoces bez posledica. I, da, idemo na Megadeth! Quote
Chlan 787 Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Jovani, srecan rodjendan i sve najbolje u zivotu zele verni fanovi Tales of Dark-a! Milos (Agarth) i Bilja (ja) Quote
AnaLizator Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Ч и с т а т у г а ... Поздрав другари, гледамо се на Фегзиту, само полако Quote
Agarth Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Jovani, srecan rodjendan i sve najbolje u zivotu zele verni fanovi Tales of Dark-a! Milos (Agarth) i Bilja (ja) Da i ja ponovim isto! Quote
Dowla Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Jovani, srecan rodjendan i sve najbolje u zivotu zele verni fanovi Tales of Dark-a! Milos (Agarth) i Bilja (ja) takodje i od mene ali sa zakasnjenjem Quote
Recommended Posts