Secracon Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 ...snimanje albuma je najkritičniji period za svaki bend. Mnogi mladu bendovi se baš u to vreme raspadnu... Glupo je naravno što je Jovana otišla, ali je dobro što nisu i ostali... Dok je Kikija biće i doom-a... Cheerz! Quote
stivi Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Svtarno bi bilo neobicno kad bi i ostali clanovi napustili bend.Pa ko bi ostao? Quote
Secracon Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Ljudi, evo Tarja Turunen je trenutno bez benda. Mislim da biste s njom imali jako dobru prođu... Evo kontakta njenog menadžmenta: Marcelo Cabuli for NEMS Enterprises S.R.L. [email protected] fax 00 5411 4901 5894 Cheerz! Quote
Secracon Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Šta sam trebao da kažem? Možda ovo: Drž'te se momci, znam kako je kad vas Eowyn ostavi, nije baš toliko strašno, da se preboleti... Quote
Secracon Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 (edited) 'Ladno se nešto zaglupilo, pa mi je dva puta polsao post. Zbog toga sam ovaj poslednji editovao. Bolje da nema smisla nego da je dva puta isto... Cheerz! Edited October 29, 2005 by Secracon Quote
imaginos Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 totalni off-topic spam, izbacite me iz skole, ali nema veze, moram ovo da kazem. Bolje da nema smisla nego da je dva puta isto... filozofija прогресив метала u jednoj recenici. Quote
Џрк Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 filozofija прогресив метала u jednoj recenici. GENIJALNO moram to da zapisem na ruku Quote
Secracon Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Stvarno sam se osr'o za medalju, totalno nesvesno... Ne mislim na ono za Jovanu... Zaime, ba, š'a kažeš ti što smo t' naprav'li progresiv definišen topik od ovog tvog "rahmetli-sevdalinka" i "džehenem dernek" topika...? Чирз! Ibro Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 totalni off-topic spam, izbacite me iz skole, ali nema veze, moram ovo da kazem. filozofija прогресив метала u jednoj recenici. Quote
Kristijan Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Ljudi, danas, 30.10. je tačno 4 godine od osnivanja benda TALES OF DARK!!!! Šta reći? Hvala svima koji su nas podržavali tokom 4 godine, hvala onima koji su dolazili na naše nastupe, slušali našu muziku i bili uz nas. Upoznali smo mnogo dobrih ljudi i bendova, obišli smo dobar deo Srbije i lepo se proveli svuda gde smo bili. Nadam se da se uskoro vidimo na nekom većem koncertu kada budemo radili promociju albuma koji uskoro treba da izađe. (još ne znamo za koga, ali materijal je potpuno završen i zvuči JAKO dobro!) Mi ćemo danas verovatno proslaviti uz puno piva, rakije i pelinkovca. Pozdrav svima. Živeli! Quote
Novelja Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Pa ljudi srecna vam 4-godisnjica... Koliko sam shvatio kada mi je Arpad pricao trebalo bi da je danas... Dan posle Hrizanteme... Puno uspeha u daljem radu... I ajde vise taj album... Quote
Secracon Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Boldog évfordulót, és sok sikert a továbbiakban! Jó berúgást ma! Egészségetekre! Quote
Lady Jane Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 E, pa srecan vama rodjendan! Nadam se da se vidimo veceras i da ce biti Quote
Angele Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Srecan rodjendan i od mene! Jovana super peva, jel sigurna da izlazi iz benda?? Ovo zvuci glupo... Quote
LazaGNR Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Mi ćemo danas verovatno proslaviti uz puno piva, rakije i pelinkovca. Živeli! Toooooooooooo Happy anniversary Quote
Kristijan Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 (edited) Hvala svima. Hvala i Ibri iako nemam pojma šta je napisao, ali ne sumnjam da je sočno! Inače, proslava je protekla tako što sam bio na probi HC sastava Mingot u kom sviraju naš gitarista Nikola i bivši basista Radenko, pa smo se dobro napili. Menadžer je otkazao zbog smorenosti, Arpad je bolestan, Ceca i Darko ujutro idu na posao, a Davor je sa Nekropolisom svirao u BG ispred Vital Remains. To bi značilo da parne rođendane nikako ne treba slaviti, nego samo neparne. Naime, prošle godine smo napravili veliki rođendanski koncert u NS, a sledećeg dana roštilj. Za peti rođus moramo spremiti nešto veliko. Jovana više nije član benda. Zadnje 3 probe su rađene bez nje, a kako stvari stoje nećemo uzimati novu pevačicu, nego ćemo raditi samo sa muškim vokalom. Već smo počeli da uvežbavamo postojeće pesme sa novim vokalnim aranžmanima za muški vokal. Idem da spavam. Hvala svima još jednom i laku noć. Edited October 31, 2005 by Kristijan Quote
DragonKnight Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 E pa BIG 'APPY BIRTHDAY HAIL to Tales of Dark from Anguish Sublime! I da bar 25 albuma izdate! I da, Kiki, laku noc i lepo njanjaj. Quote
Secracon Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Hvala i Ibri iako nemam pojma šta je napisao, ali ne sumnjam da je sočno! Vjerov'o ti il' ne, jaro Zaime, Ibro je bio krajnje kulturan, za razl'ku od onog kako inače umije... Vjerovatno, jer je maternji jezik učio od ćaće i matere, a ne na ul'ci, pa je kulturniji kad s' tako izražava... (al ga nasrah, pa tek na mađarskom znam da budem bljutav...) Pitaj pjevača svoga da t' prevede... Cheerz! Quote
Bride Of Darkness Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Za T.O.D. sam prvi put cula prosle godine, kada je bila prica da trebaju da sviraju sa nasim Withed Tears-om. Ovog ljeta sam ih slusala na "EXIT"-u, i ostala sam zabezeknuta. Ma, onako nesto mogu da osjetim samo uz M.D.B.!!!!!!!! Imala sam priliku da upoznam Kristijana... Kiki, ti si meni nesto obecao. Je li znas ko je? Daj, posalji vise ono, jbt. Quote
LazaGNR Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Ma ako ti je obec'o neke rakije slobodno zaboravi na to Quote
Secracon Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Kiki ne stiže da ispuni obećanja jer non-stop ide na trčanje... Quote
Recommended Posts