Novelja Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Pa, lepa proslava rodjendana... Trazim gitaristu za goth-doom... Ne znam gde da postavim pa ajd' ovde... Nesto nalik Empyrium-u, bar se trudim da bude nalik, malo Estatic Fear, malo MDB, malo Theatre of Tragedy, Moonspell, malo svasta... Mi smo iz NS, zovemo se Senium (clanovi Hrizanteme, ako ikome nesto znaci)... i tako to... Moj mail je [email protected], pa ako je neko zainteresovan, ili ima prijatelja/e koji je/su zainteresovan(i) neka se javi... Btw, kada ce neka svirka u NS ili okolini? Hrizantema - official page Quote
Novelja Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Od danas trazim i bubnjara za Senium. Zoli je upravo rekao da i ne zeli bash to da svira, ali da ce ostati dok ne nadjem nekoga... Znaci vazi prica od gore... Hrizantema - official page Quote
Kristijan Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Tales of Dark traži novu pevačicu,pa sve zainteresovane devojke mogu da se jave ovde ili neke od sledećih mailova: [email protected] [email protected] [email protected] Quote
Bride Of Darkness Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Je li moraju da budu iz Srbije zainteresovane djevojke? 8) 2Kiki: Zizi ce mi poslati vas demo u 5ak, posto si se ti "fino" sjetio. Quote
Kristijan Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Pa, ne moraju da budu iz Srbije... U suštini mi je jedino bitno da svake subote i nedelje uveče od 20:00 do 24:00 dolazi na probu i da zna da peva. A promo disk ćeš dobiti od mene, kada sve sredim kako treba...Nov materijal, a ne demo. Pozdrav! Quote
LazaGNR Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Zizi ce... Jel' to ona ZZ Top (Jelena)? Quote
Lady Jane Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Zanimljiva proba bila sinoc Plasim se trenutka objavljivanja inkriminisuceg materijala Quote
Baal Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Poruka od Bilje (Angel of Desire): "puno vas vole i pozdravljaju Bilja i Milosh! p.s. svi lepo pevate!" Quote
Kristijan Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Pozdrav ljudi! Samo da vas obavestim da je postavljen sajt benda (i to na petak 13-ti ) na: www.talesofdark.net Ovo je prva probna verzija, uskoro sledi i flash... Do tada, uzivajte, i upisite nam se u guestbook... Quote
Novelja Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 E konacno i to! Dobar je za prvu ruku... Sredi ga jos malo i bice odlican... e da, Kristijane, jel 46 minuta dosta za prvi album? Mislim da sam zavrsio prvi album za Senium. Uskoro ce biti sajt, a svirke... Svirke kada pronadjem nekoga ko zeli da svira synth... ali takvog cu naci... hmmmmmmmm, nikad? Quote
Wendigo Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 (edited) Odlican je album! Kad mi je Bandi pustio, mislio sam da je My Dying Bride. Jebi ga, stvarno tako zvuci, u pozitivnom smislu. Ovo je jedan od najjacih domacih produkcija koju sam cuo (od metala). Svaka cast momci! Definitivno ste najbolji doom sastav u SCG! P.S. Man'te se Bandike, on je nas basista! Edited January 26, 2006 by Newcomer Quote
Ninoslav Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Srecan rodjendan Kiki! Kad ce taj album jbt, obecavas mi odavno! Oce li moci da se kupi svugde ili cu morati da idem za NS... Quote
Lucio Holocausto Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Nije loše... puno bolje od Anguish Subline (pošto je pevač isti)... Quote
Novelja Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Bez tog uporedjivanja sa Anguish Sublime... (Novelja narcis ) Quote
quiet Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Site je bash cool, chekamo punu verziju. A kad ce album u radnje? Quote
Rain delay Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Super je sajt! Chekamo upgrade... Quote
AmyLee Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Cista 10 za sajt!!! Ljudi,volim vas!!!Samo napred!!!! Quote
Rain delay Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Ponosno objavljujem da sam poceo da sviram KIKIJEVOM FENDER ULTRA HEAVY TRZALICOM! Kiki (sa inkriminisuceg materijala): Alo misevi, AAAaaAaa, AAAaaAAAAaaaa, aAaa... Quote
Rain delay Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Povlacim prethodnu izjavu, nisam uspeo da se naviknem na ULTRA HEAVY trzu, previse je tvrda... Trze od 0.06 mm ZAKON! Apdejtujte temu. Quote
Odelo Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Ponosno objavljujem da sam poceo da sviram KIKIJEVOM FENDER ULTRA HEAVY TRZALICOM! Kiki (sa inkriminisuceg materijala): Alo misevi, AAAaaAaa, AAAaaAAAAaaaa, aAaa... Sinoć smo maltretirali Kikija sumnjivim pozivima. Nastaviće se... Over & Out! Quote
SangreaL Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 verovatno sam jedina osoba ovde, koja slusa doom, a da joj se nije dopao album... mislim, ok je biti mdb tribute, ali snimiti album, sa autorskim stvarima, koji zvuci indenticno kao mdb- glupo. inace, svirka je odlicna, ali bi trebalo da porade na idejama...toliko. Quote
Kramp Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Ljudi jel bi hteli da svirate sa nama (bend-FOLLOWER) u BG-u. Planiram da napravim neku svirku posvecenu Anathemi i MDB-u ili tako nesto. Ako dolazite na Charon mogli bi tad da se dogovorimo oko te svirke i taman cete moci da nas cujete posto cemo svirati prvi te veceri! Pozdrav, Igor! Quote
Recommended Posts