quiet Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 verovatno sam jedina osoba ovde, koja slusa doom, a da joj se nije dopao album... Quote
quiet Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 pa zar albuma ima u prodaji? stvarno nisam chuo da je josh izashao? ako ga ima, odma sutra ga kupujem Quote
SangreaL Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 ups ... tako mi treba kad puno pricam ... ja tek sad videh da je ovo sto ja imam demo... iskreno, nisam ni obracala paznju sta je, samo sam zakljucila da je slicno...isto... kao mdb Quote
quiet Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 sad mi je lakshe, pomislih da tju da ostanem bez svog primerka pa ne bi se bash slozhio da je isto, mozhda pomalo vuche na mdb, ali ipak tales ima neku sopstvenu atmosferu. a to shto liche nije nishta negativno, chak je i pohvalno. u kori tame... Quote
Ass Worship Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Kao se zove ona plavusa iz benda i sta ona svira ? Okacite neke njene ili fotke celog benda (ako bas mora) nisam lepo video u MetalHameru? Unapred zahvalan Quote
Novelja Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Plavusa se zove Jovana, i ne svira nista nego peva... Btw, imas sve na www.talesofdark.net... Quote
Lucio Holocausto Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Ma Jovana zna nekad da bude previse uzvishena, ali zna i da bude ok... U svakom slucaju, Ceca mi je gotivnija... Arpad je isto Ok, ali je previshe ozbiljan, ali mu ne zameram, sudeci po njegovim godinama... Quote
Odelo Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Ceca im više nije u bendu, deco. I prekinite da karakterišete Tejlze, jer je to dopušteno samo njihovim najvećim fanovima. Quote
Blood_Sprinklerka Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 uf pa kad bi komentarisala masu iz benda...uf...shta li bih rekla Quote
Secracon Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Kao se zove ona plavusa iz benda i sta ona svira ? Okacite neke njene ili fotke celog benda (ako bas mora) nisam lepo video u MetalHameru? Pa nema više plavuše u bendu. Ofarbala se. Sad su "plavuše" Arpad i Davor. Hoćeš njihove slike? Evo, dakle "PLAVUŠA" iz ToD: uf pa kad bi komentarisala masu iz benda...uf...shta li bih rekla Samo slobodno, ovde niko nema slab stomak... Quote
Shamandalie Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 E steta za fana iz benda Rattle Head. On voli samo zenske plavuse, ovako devojcice koje se loze na plavusane imaju sta da izaberu. Quote
quiet Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 kako mozhe da se nabavi album? jel ga ima u radnjama ili ...? Quote
Guest +Disturbed_Angel+ Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 pa mislim da bi to ipak trebao od nekoga nabaviti a mozda i ima... ako ima, covek bi se napatio dok nadje... ja sam i za Bodom dusu izdahnula! Jedva! bolje da sam skinula sa neta Quote
Secracon Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Ej Kiki, jel' vam treba neki Skarfejs za spot? Izgleda da, nakon skoro godinu dana, postoje realne šanse da se skarfejs ipak pojavi u spotu... Cheerz! Quote
EowynToD Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 QUOTE (Secracon @ 9. 5. 2005, 19:54) icon_rockdevil.gif Ej Kiki, jel' vam treba neki Skarfejs za spot? pivopije.gif Izgleda da, nakon skoro godinu dana, postoje realne šanse da se skarfejs ipak pojavi u spotu... icon_smile.gif Cheerz! pivopije.gif Quote
LazaGNR Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Ceca im više nije u bendu, deco. A je????? Ko bi rek'o... A jel' Cavar i dalje tu (ili je i on ex)? Quote
Ninoslav Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Ovo, kad izadje, je definitivno za mene domaci album godine! Po onome sto sam cuo, produkcija je jebachka!!!! Ne da cju da uzmem original nego ima da mi se jebeno potpisete na ovaj masterpiece!!! I na sajtu stoji da na albumu nema intra/outra a rekoste da ce biti? jel tako ili samo nije navedeno? Quote
sleepless Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 ...Pocupajte guste spone sto blede od sebe same jer jaci je bol od vere duboko U KORI TAME... ...Gde moze da se nabavi TALES OF DARK...? Quote
EowynToD Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 ...Gde moze da se nabavi TALES OF DARK...? Najlakse je kontaktirati web mastera na http://www.talesofdark.net/pages/PAGE%20home.htm (redje zalazi ovde - a redovno proverava mail) Quote
EowynToD Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Nazalost, ni mi ne znamo za sigurno. Nabolje sto mogu da ti kazem je - okvirno- maj 2006. (mozda i ranije , a mozda i malo kasnije) Quote
solicitor Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Ovo sto sam cuo od novih stvari je svetska klasa !!! Sto se produkcije tice ne znam da li je moguce uraditi bolje u nasim uslovima. Sve je na svom mestu, samo se treba probiti na strano trziste jer u ovoj vrsti muzike ToD ne zaostaje nipocemu sa bilo kojim svetskom bendom. Za nase uslove, mislim da ce ulaganja biti veca od dobiti, bilo bi greota Ovaj album bi trebalo da preslusaju ljudi iz eminentnih svetskih casopisa i bas me zanima da li ce naci neku zamerku, a onda se za pocetak povezati sa ljudima iz susednih zemalja pa onda u shiroki svet ako bude sve kako treba NAdam se da ce kadrovski problemi biti uspesno reseni, jer bi trebalo odmah krenuti u promociju ovog remek dela. Naravno, original se kupuje cim se pojavi. Ne znam kolko ima pravih ljubitelja doom/deatha kod nas, ali mislim da ni jedan nece biti razocaran. Ko voli MDB recimo, nema ni jedan razlog da ne uziva u ovom albumu. Quote
Odelo Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Ja MDB ne mogu da smislim, ali obožavam TOD. Quote
solicitor Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Ja MDB ne mogu da smislim, ali obožavam TOD. Bolje nego da je obrnuto Quote
Recommended Posts