Sugar Overdose Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 yey,jedva chekam! onaj demo je bio preteran! hoce bit5i nekih svirki? Quote
Odelo Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 (edited) Na znam za svirke, ali sam čuo da će na sledećem albumu imati i orkestar električnih harmonika... Nadam se da će stvarno biti nešto od toga! Jovana, kad će svirka? Edited March 31, 2006 by Odelo Quote
EowynToD Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 (edited) yey,jedva chekam! onaj demo je bio preteran! hoce bit5i nekih svirki? svakako Pa, kad će neka svirka? e, to je jos jedna informacija koju za sada nemam(o), ALI cim je zaposednem(o), bicete obavesteni (neke su u planu...) Edited March 31, 2006 by EowynToD Quote
Secracon Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Pa, kad će neka svirka? Kad se novi basista uvežba. Quote
quiet Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 (edited) u kori tame mi je bila najjacha stvar, dok nisam chuo luciferian elegy. nisam josh uvek imao prilike da chujem nove stvari, vetj samo one stare, koje su mogle da se skinu sa net-a. izlazak albuma se blizhi jedva chekam da preslusham Edited March 31, 2006 by korovjov Quote
Odelo Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Hej, Tejlsi, ša ima novo? Šta bi za taj spot, jel' to samo buva il' je stvarno gotov? Ne držite me u neizvesnosti - 'OĆU TAJ SPOT!!! pozdrav! Quote
Invictus Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Downloadovao sam sa vaseg sajta klipove novih pjesama. Nema sta, zvuci fenomenalno. Aj' pozurite s tim izdavanjem, pa da se slusa u kompletu. Pozdrav. Quote
Gregor Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Here comes the Gregor!!!!!!!!!!!!!!!! Evo 'vako. Pošto me mrzi da čitam sve 32 strane, neka mi neko kaže gde bih ja mogao da kupim njihov CD? Slušao sam ih, i sviđaju mi se. Možda se već to i napisali, ali nemojte da se ljutite. 32 strane je puno. Hail.................. Quote
Odelo Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 www.talesofdark.net - tu imaš da skineš ceo njihov prvi demo. Jest' da taj demo nema veze s albumom i da je malo u fazonu mračne lambade, ali poslužiće ti. Album im još nije izdat, pa zato još nema cd-a. Quote
EowynToD Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Jest' da taj demo nema veze s albumom i da je malo u fazonu mračne lambade, ali poslužiće ti. pokusala sam da zamislim takvu muziku...a onda sam se i setila onog spota za lambadu... Quote
Dowla Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 ja urlah sinoc "U kori tame",medjutim prekinuli su vas Poz za Jovanu,Kikija,Arpada,Bandija,Davora,Cavara,Darka i menadzera Flegoslava Quote
EowynToD Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 ja urlah sinoc "U kori tame",medjutim prekinuli su vas Poz za Jovanu,Kikija,Arpada,Bandija,Davora,Cavara,Darka i menadzera Flegoslava Poz (od svih), Vlajko. >vrlo uskoro ce biti prilike i za "U kori tame", a i ostale pjesmice - bez ikakvih 'medjutima'... (nadam se da ti se ipak i ovo 'malo' svirke svidelo ) Quote
Odelo Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 U manjem bedaku sam jer nisam sinoć mogao da se dovučem do Novog Sada (imao sam danas ispit) A kad ste već u fazonu pozdravljanja fanova, budite u fazonu i odgovaranja im na mail. 'Alo! Quote
- Trinitus - Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 (edited) E ljudi bili ste fenomenalni u nedelju.Jebiga, ja sam vristao "Taaaaales" kada je bilo glasanje,ali ipak pobedishe englezi Anyway,Pevaljka se o5 nije cula,ali ja znam da ona dobro peva ,iako je ne poznajem licno.Meni je na Gitarijadi (na Tv-u) zvucala jebitacno. Edited April 10, 2006 by ***Tuomas*** Quote
Ninoslav Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 (edited) Poz (od svih), Vlajko. >vrlo uskoro ce biti prilike i za "U kori tame", a i ostale pjesmice - bez ikakvih 'medjutima'... (nadam se da ti se ipak i ovo 'malo' svirke svidelo ) Mislio sam da ne svirate to vise? Anyway, lepa svirka, narocito Via Descendens... Jos da je bilo Luciferian Elegy... ili Mephistorium.... Ali kontam da nisi htela da se umaras toliko Edited April 11, 2006 by El_Nino Quote
Dowla Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Naravno da i dalje sviraju "U kori tame",ta pesma je za njih ono sto je the number of the beast za maidene Quote
Novelja Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Da, nisu imali vremena, fuck... Ali da su svirali mehistorium, aaaaaaaaaaa... damn... preterano je bilo, vokali su bili dosta tihi, inace sve ok... par sitnih gresaka (...of grandious...) Quote
Apeiron Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Verovatno ulecem k'o grom iz vedra neba, ali sta je sa diskom? Izlazi li? Za koga? Kad? Kakva je produkcija? Support Quote
Odelo Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Produkcija im je do jaja, checkiraj im sajt, ostavili su sampleove svih pesama za skidanje. Quote
Apeiron Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 E da, to sam sad proverio. Zaista dobra produkcija Ostaje jos pitanje za izdavaca... kakav je to problem bio sa Rock Express-om? Quote
Rain delay Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 TEJLZI NAMERNO ODUGOVLACE SA IZLASKOM ALBUMU DA BI PODIGLI JOS VECU (da li moze veca!!!???) POMPU OKO NJIHOVOG POMPEZNOG ALBUMA PUNOG P O M P E Z N E MUZIKE!!! Quote
Recommended Posts