FOLLOWER Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 (edited) Hej ljudi saljite mi taj vas logo za plakat, rece mi Davor pre dva dana da ce mi poslati ali jos ga nisam dobio. Imate u potpisu nas mejl pa mi posaljite na njega!!!! Vidimo se 21.og maja!!! Edited April 16, 2006 by FOLLOWER Quote
Dowla Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Reche Olga na 202 da ce izdavac biti Quadrant media.tj. ekipa koja uredjuje Rocktagon. Quote
coil.worm Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Nekako su mi gitare sterilne, kao da ih nesto sputava da se probiju iz zvuchnika, fali atmosfera nekako Quote
Novelja Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Da, jedino su gitare malo potmule... I u nekim delovima bash fali neka punoca... Inace je produkcija predobra... Slusao sam kod Arpada ceo album, i akusticni delovi su mi posebno dobri... Klavijatura ima preteran zvuk, infernal skroz , i vokali su ju... I growl i scrm, i cleanovi... Savrseno bre... Quote
AnaLizator Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Cuh semplove, i reko bih da je mlogo dobro, medjutim one 3 pesmice sto su pre toga pustili u promet (valda demo verzije pesama ili stagod) na trenutke umeju da zazvuce mnogo bolje nego ove finalne... Gitare su nekako ustrojene, nemaju onu zdravu dozu khaosa ... E, da, Novelja, prestani da curish... Quote
Lou Cypher Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Nekako su mi gitare sterilne, kao da ih nesto sputava da se probiju iz zvuchnika, fali atmosfera nekako icon_cry.gif icon_cry.gif Da, jedino su gitare malo potmule... I u nekim delovima bash fali neka punoca... Cuh semplove, i reko bih da je mlogo dobro, medjutim one 3 pesmice sto su pre toga pustili u promet (valda demo verzije pesama ili stagod) na trenutke umeju da zazvuce mnogo bolje nego ove finalne... Gitare su nekako ustrojene, nemaju onu zdravu dozu khaosa icon_mrgreen.gif ... Ljudi masturbacija je zakon! Quote
Buddha Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 preslusao sam Via Descendens sempl.. jel to Aaron dosao da peva? dobra je produkcija, mozda malo precista za My Dying Bride tj. za moj ukus. samo napred! Quote
Odelo Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Eh, ja postajem nervozan u vezi tog albuma... Neizvesnost ubija. Šta će i kad će ga na kraju biti? Ural? Sibir? Nije valjda čak Teheran? Pa, dobro, čak i da tako ispadne, manijaci kao ja će ga naručiti. Mislim, siguran sam da ja hoću. Quote
EowynToD Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Eh, ja postajem nervozan u vezi tog albuma... Neizvesnost ubija. Šta će i kad će ga na kraju biti? Ural? Sibir? Nije valjda čak Teheran? ...pogledaj guest book na site-u...ali - evo informacije i ovde: Uskoro ce site biti update-ovan. Pored novog izgleda site-a, objavice() se i informacije u vezi sa izdavanjem albuma (za koga ce i kada album biti izdat). Nemamo jos sve informacije - tacnije, nemamo sigurne informacije, te bi bilo korisno da pogledate site s vremena na vreme... (stvarno mi je zao sto sve ovoliko dugo traje...) Quote
Secracon Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Hvala lepo. Eto, sutra ću posle svirke da zabavljam omladinu svojim doživljajima iz krstaških ratova, i pričama o tome kako nisam mogao na kosovski boj, jer sam bio mator... ...a sećate se kad smo gradili Sfingu?... Cheerz! Quote
solicitor Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Sinoc ToD vrh ko i uvek. Novi basista je odlican, super se uklapa u bend i imidzom i svirkom i bas mi je drago da kadrovske promene nisu bendu donele vecih problema. Jos cekamo album, i bilo bi dobro da se s tim malo pozuri, pa da se tera dalje ... mislim da je vreme d apolako pocnu da se pojavljuju i nove pesme Quote
EowynToD Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 (edited) THANK YOU!!!!!!!! * * * * * * * * * * * * * * * * Pored toga sto je izgled oficijelnog sajta ToD-a gotovo u potpunosti izmenjen, na njemu se moze naci ( i downloadovati) i novosnimljeni spot za pesmu 'Of grandiose Fevers and passion Arcane'. Spot do koga se ovim putem moze doci je slabijeg kvaliteta od zvanicne verzije istog (ne bi li se sto vise skratilo vreme downloada) koja ce se naci na prvom zvanicnom izdanju ToD-a, odnosno na albumu 'Fragile Monuments...'. Bend je potpisao ugovor sa ruskom izdavackom kucom 'Solitude Production', i svi administrativni delovi posla su zavrseni. Dakle, album ce any day now biti 'pusten u stampu' ..... * * * * * * * * * * * * * * * * * Edited June 27, 2006 by EowynToD Quote
Ninoslav Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 ...na njemu se moze naci ( i downloadovati) i novosnimljeni spot za pesmu 'Of grandiose Fevers and passion Arcane'. Spot do koga se ovim putem moze doci je slabijeg kvaliteta od zvanicne verzije istog (ne bi li se sto vise skratilo vreme downloada)... Da, toliko ste ga skratili i obradili da meni prekida i gasi player posle 30 sekundi... Quote
Odelo Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Treba ti instalirani DivX codec 6 na kompu da bi ti spot radio normalno. Meni sad radi kako treba, a kvalitet snimka je sasvim dobar. Quote
Mary Joe Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 I ja sam ga skinula. Dobar je. Konstatovah sad da je pevacica promenila boju kose. Quote
PlanetHell Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 sjajan nastup na exitu!!! tek sam sinoc cuo da ste uradili spot! moje impresije - ONO JE SJAJNO nista prebudzeno, ide uz pesmu i izgleda svetski sve najbolje u daljem radu nego, je li taj album izasao ili tek treba? Quote
Secracon Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Konstatovah sad da je pevacica promenila boju kose. Nije tačno, Arpad je još uvek plav. JOVANA se ofarbala... Quote
EowynToD Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Nije tačno, Arpad je još uvek plav. JOVANA se ofarbala... Nezvanicno/zvanicna vest u vezi sa albumom : Ukoliko sve bude u redu sa bookletIma (tacnije, ako se na vreme uradi stampa), album ce biti pusten u prodaju 31. jula. Quote
Rain delay Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 I ja sam ga skinula. Dobar je. Konstatovah sad da je pevacica promenila boju kose. Prvo reklamica, pa promena boje kose. Quote
EowynToD Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Prvo reklamica, pa promena boje kose. reklamica? * * * Dakle- Ukoliko sve bude u redu sa bookletIma (tacnije, ako se na vreme uradi stampa), album ce biti pusten u prodaju 31. jula. ...za izdavaca Solitude Production [Rusija]. Na CD-u se nalazi i spot, a prodaja ce se vrsiti putem interneta (preko nase web stranice, i preko web stranice izdavaca). Da li ce se CD naci i u CD-shopovima, i kada, jos uvek ne znam. (...kao da sam ovo vec negde napisala... ) Quote
Recommended Posts