Odelo Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Ili ih jednostavno prebaci u waw format preko Nera (Save Tracks To HD). Quote
Kramp Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 RAAADDDDDDDDDIIIIIIII, zadrzacu ga ipak, hehehe!!!! Odo da uzivam!!! Quote
liberanti Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 tek sam sad pogledala slike i odlichne su!!!!!!!! svi su lepi, a narochito onaj basista. je l' on beshe ima onu prelepu zensku? Quote
Sugar Overdose Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 hheheehe,vid' ti davora shto je popularan xD Quote
liberanti Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 za nadmrachnu... basisata je andrash, klavijaturista davor, kako sam razumela iz njihovog "prostora" Quote
Sugar Overdose Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 ma znam ja ko je ko xD ne brini ti xD samo vidim kako su imenovane one slike na kojima je davor ^^ Quote
ruhmeez Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 basisata je andrash :D :D ne znam koliko je andrash sisata, ba OK, lapsus clavis, al' je freakin' hilarious Quote
liberanti Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 :D :D ne znam koliko je andrash sisata, ba OK, lapsus clavis, al' je freakin' hilarious ja uvek tako brkam dok chukam shta cu.. propast... Quote
lolaconscious Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Arpadova poslednja svirka Velika steta, on je bio jedina svetla tacka benda! Quote
Secracon Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 svi su lepi, a narochito onaj basista. je l' on beshe ima onu prelepu zensku? Ranije je bio zaista lep za razliku od ovoga danas, i znali su ga i po sviranju, a ne samo po devojci... Jebiga, vreme je za penziju... Quote
Rain delay Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Hehe... Ceca je bila najveci frajer u bendu! Sorry, Kiki... Quote
lolaconscious Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Ranije je bio zaista lep za razliku od ovoga danas, i znali su ga i po sviranju, a ne samo po devojci... Jebiga, vreme je za penziju... red je bio da i on negde umoci Quote
Secracon Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Tvoj mazohizam počinje da bude zabavan. Quote
Bride Of Darkness Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Olja, svaka čast na fotosima!!! Pošteno od tebe. Bendu, kao i do sada, želim sav uspjeh u daljem radu. Quote
SAMSA Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Bio sam na promociji. Svirka je bila super, šteta samo što je bilo malo publike. Izgleda da je publika imala važnija pola, tipa opijanje u kst-u. Pozz za band, super je.... Quote
Ninoslav Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Otvoren je ToD forum u okviru Rock The Nation foruma adresa je http://forum.rockthenation.info/index.php/board,41.0.html ako jos nekom bendu treba podforum, neka mi se javi Quote
Secracon Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 hm...sta se desava sa vama??? Pa evo ovako: Kao prvo da potvrdim one glasine koje su kružile posle promocije, a koje glase da je Arpadu to bila oproštajna svirka. Detaljno iznošenje njegovih razloga za takvu odluku bi bilo narušavanje neke njegove privatnosti, a učiniti to u pojednostavljenoj/nepotpunoj formi bi ga predstavilo u pogrešnom svetlu. Tako da smo se olučili da za javnost serviramo priču kako sam Arpada IZBACIO JA, i to na nacionalnoj osnovi, hehe... Održan je sastanak benda, na kom smo se dogovorili da tražimo novog pevača, i definisali smo i šta se očekuje od njega. Na sledeći sastanak je pozvan čovek koji je najadekvatnija moguća zamena Arpadu, i kome smo na neki način i bili dužni da prvom ponudimo "angažman", i upoznali ga sa (novim) uslovima rada. Čovek je razmislio i pristao. Novi pevač je Arpad Takač. Eto, to se dešava sa nama. Sad radimo neke nove stvari, ali ako negde iskrsne neka mogućnost da smorimo masu nekom svirkom, naravno da ćemo tu priliku i iskoristiti. Takođe je izglasano (sam nadglasan) na sastanku da se menja štim, što mislim da ti nije nikakava bitna informacija. To će uticati na rad utoliko što moju malenkost više nećete viđati sa onom Fender Precision Bass gitarom već sa nekom drugom. Eto, to je bilo javno saopštenje. Cheerz! Quote
MudriPanj Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 pa hoces li i ti mjenjati stim na nekoj drugoj gitari ili ces transponovati sve u nizi tonalitet na 5-zaicanom? Quote
Emily Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Novi pevač je Arpad Takač. Jao ljudi,ulepsali ste mi dan Quote
Liquid Diamond Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Dobri su. Pamtim njihov nastup na Gitarijadi 2004. godine. Svaka čast na energiji koju ulažu da ova vrsta muzike i kod nas dobije zasluženo mesto u okviru metal - muzičke scene. Quote
Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 a dodjite u jagodinu preslusala sam demo i jako mi se svidja Quote
John^ Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Novi pevač je Arpad Takač. Strava,bash mi je drago,jedva cekam da vidim Tales of dark,hmm,sa prelepom Jovanom,u novim pohodima.. Arpada smatram najboljim pevacem na nasoj sceni Samo tako nastavite Quote
baron-samedi Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Sad sam pročitao review sa www.chroniclesofchaos.com koji me je nasmejao. The lyrics have a poetic touch, with faux-archaic English touches; despite their Slavic heritage, they have an excellent command of English, a fact which is not apparent from their ungrammatical name. Quote
Recommended Posts