tragedy Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 ti mi ne rece koliko vam love treba za put trebali bi vec da se staramo oko toga posle ce nas zajebavati sad smo svirali sa EYESBURNom i bilo je favtazija ako nam bude to ozvucenje oduvacemo Quote
Kristijan Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 bilo je Gde je to bilo i zašto ja nisam bio tamo????!!!! Quote
Dowla Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 Kiki i meni je peti element jedan od omiljenijih bendova Quote
Kristijan Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 (edited) Vlajko, zašto imam utisak da se mi poznajemo? Edited June 28, 2004 by Kristijan Quote
Dowla Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Mozda se poznajemo iz vidjenja npr. iz Dvorista.Ja sam vas gledao 3 puta, ali jos dok je stara pevacica bila u postavi.Za peti element sam saznao tako sto sam kliknuo na tvoj nick.Inace,Jovana je moja drugarica,isao sam u njenu gimnaziju,nas dvoje se poznajemo od rodjenja!!! Quote
Eowyn TOD Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 E, Kristijane ionako se previse vidjamo Ma, to je bilo samo za "blizu familiju" pravim special edition posle EXIT-a I TO SAM TI REKLA 100 PUTA NA PROBI!!! Vidimo se sutra... Quote
Dowla Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Jovana,nisam vas gledao na exitu,bio sam na main-u i gledao Igija.Znam da se ljutis,IZVINI STVARNO!!! Quote
Kristijan Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Vlajko, mi smo zavrsili u 23:30 a Iggy je poceo u 00:00. Ali, Iggy je razvalio masu!Ja sam se odusevio koncertom.On definitivno nema veze sa metal muzikom, ali je to sto su svirali bilo jako zestoko.Svaka cast za Stooges-e. Quote
Chlan 787 Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Opet ja u publici. Hvala za onu akreditaciju! Uletela sam na zadnje 2 pesme (znaci, zadnjih 20 minuta nastupa ), i skontala da je jedna nova. Hmm... Pa, nije loshe, ali previse je bezakciono, vrti se isti rif hiljadu puta (ili se to samo u publici tako chulo). I zvuk uopste nije bio losh (koliko je Davor nadramio ), samo su se klavijature slabije chule. Jbg, zaboravila sam krst. Quote
Dowla Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Kiki u programu je pisalo da pocinjete u 23:00,a ja sam otisao ranije na main kako bi zauzeo dobro mesto Quote
lady_of_the_snow Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Ej momci cuo sam vas jednom na 202 stvarno mi se dopadate,iskreno bih voleo malo vise da vas cujem da malo potpuniju sliku staknem o cemu se zapravo radi KEEP FIGHTING FOR METALLLLLLLLLL Quote
BLAGOJE Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 e,jebi ga,ne mozemo vam snaci pare za put! sorry,zelja je postojala,snasli smo 100 jevreja... i onako to bi bio raspad... nadam se da ce biti boljih prilika da zasviramo zajedno... Quote
Dowla Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 obecao sam Kikiju da cu da dignem temu o bendu na vrh,pa sada to i cinim Quote
Apeiron Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Hah, ja sam bio toliko skrsen od ovih koncerata dan za danom i putovanja, da pevacicu nisam ni prepoznao na nasem tu u NSu sad Vidim da mi poznata od nekuda devojka, ali... Amater... Dobro, sledeci koncert u NSu imacemo iskljucivo sa Tales of Dark Poz! Quote
HellFire Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Hmm malo sam zakasnio ali moram reci da je Tales Of Dark imao stvarno odlican nastup na Exitu,samo tako nastavite Quote
Kristijan Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 @Umart:Nema frke brate.Bice prilika da sviramo zajedno.Pozdarv! @Vlajko:Ne znam kako si se toga setio, ali svaka cast! @Apeiron:Prijatelju, odlicna svirka.Mi smo stigli sa probe taman kad ste vi poceli.Bilo je jako dobro samo mi je zao sto nije bilo vise ljudi.Pozdravi ekipu! @Lady of the snow:Hvala ti.Ako hoce3s da cujes nesto vise, javi mi se privatnom porukom!Pozdrav @Hellfire:Hvala!Mislim da cemo i nastaviti.Pozdrav! Quote
Kristijan Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Pozdrav još jednom. Izvinjavam se zbog gramatičkih i kucaćih grešaka, ali malo sam pio ovde u Apatinu sa svojim drugarima, takođe pijanica,ma!Nadam se da ne zamerate! Evo nekih zanimljivih informacija vezanih za koncertne aktivnosti Tales of Dark-a: 20.08. ili 21.08.......Zaječar (gitarijada) 02.09....................Beograd (Dom omladine) Pregovaramo o još nekoliko datuma u Bečeju i Beogradu, a kad budemo imali tačne datume javićemo! Vozdra! Quote
Dowla Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Kiki,pa ti si mi rekao da podignem temu na vrh Quote
Baal Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Kako napredujete u pisanju novih pesama? poz Quote
Recommended Posts