Dowla Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 uradili su novu pesmu koja traje oko 13-14 minuta Quote
Kristijan Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Tacnije, traje 16,5 minuta i zove se Luciferian Elegy. Quote
Chlan 787 Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 kljucna rec je "Luciferian" Tu stvar ste svirali na EXIT-u? Quote
Kristijan Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Upravo to!Ej moram da se diskonektujem posto sam sad na praksi u Apatinskoj pivari pa ako me uhvate da surfujem po netu na iznajmljenoj liniji radi zajebancije-puk'o sam! Quote
Dowla Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 ti ovo nazivas zajebancijom pazi sta radis na praksi Quote
Invictus Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 (edited) Tacnije, traje 16,5 minuta i zove se Luciferian Elegy. Kratko, kratko,... Kad mozemo da ocekujemo jedan pravi ep umjesto ovih kratkih grind pjesmica? Dosta je bilo radio friendly pjesama, znaci porast minutaze i smanjenje udarca dobosa. Edited August 5, 2004 by Invictus Quote
Kristijan Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Mozda izbacimo dobos iz kompleta, jer ga bubnjar sve manje udara! Davor i ja vas pozdravljamo sa Sziget festivala u Budimpesti.Sinoc smo gledali Gathering, veceras ce biti In Flames i Amorphis, a sutra bogovi dooma:MY DYING BRIDE!!! Vidimo se! Quote
Buddha Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 znam da nije mesto za post, ali kakav je bio gathering? mene su brajdovani malo smorili prosle godine... mislim, ispunio sam zelju da ih gledam live koju sam vukao jos od 1997., ali, objektivno, da sviraju u onim oklopima i da drndaju grind delove posle toliko godina... ma daaaaj a ono za anathemu stoji to je koncert Quote
Kristijan Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Gathering je bio fantastican!Anneke je boginja u ljudskoj ljusturi ili tako nesto.Mislim da nikada nisam cuo da neko tako dobro peva uyivo, a pritom da zraci pozitivno, smeje se i igra.Odlican izbor pesama iako nisu svirali Leaves. In Flames je bio odlican, a Amorphis je smorio Isusa Hrista. Veceras MDB. Cujemo se. Quote
Apeiron Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 NAravno, The Gathering je neverovatan na bini... Gledao sam ih dva puta. Anneke nije ljudsko bice, ono je andjeo licno. Poz! (offtopic ) Quote
(Z)arkhon Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 meni text u kori tame zvuci mnogo banalno,inace... Quote
Cypher Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Jedan SPAM: Kristijane,ni na drugu adresu nisi uspeo da pošalješ ono nešto što nisu slike a ja ne mogu da identifikujem. Eto. Quote
Dowla Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 jebozovan nastup na gitarijadi.Kiki predrkana ti je gitara Davor i Ceca su delovali veoma misticno na bini Darko jedini sa kratkom kosom Jovana je pokazala onoj maloj iz demethera kako se peva by the way, jel jovama dobila moj SMS Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 (edited) Tacnije, traje 16,5 minuta i zove se Luciferian Elegy. predugo.... i poraditi na konceptu benda textovi su bezveze tematika losh stereotip.... Edited August 22, 2004 by Blacksunray VerbDelikvent Quote
Kristijan Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Ako mene pitaš mislim da pesme uopšte nisu bile predugačke. Traju onoliko koliko treba da traju za takav žanr muzike. Od textova si mogao da razumeš samo "U kori tame" koja je nastala pre 4 godine a uopšte nije reprezent onoga što bend svira. Ostale dve su na engleskom i potpuno su druge teme od ove. Meni je koncept benda sasvim ok, ali u svakom slučaju hvala na komentaru. Kritike su dobrodošle kao i komplimenti. Pozdrav! Quote
Chlan 787 Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 nije sve u duzini/kvantitetu (sram vas bilo, sta god pomislili! )... kvalitet je bitan. sto se organicavati zanrom? ranije ste imali izlete i u black (zakucavanja u pesmama na prvom demo snimku)... da li svaka doom pesma mora imati preko 10 minuta? ako napravite pesmu od 3 minuta, da li to znaci da cete dodati jos 7 (i vise) kako bi potvrdili zanrovsku odrednicu? eh, u 1h svako ima inspiraciju za ... poz. (smajli kaze da trenutno preslusavam bootleg snimak anatheminog koncerta od pre 2 meseca...judgement...) Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Ako mene pitaš mislim da pesme uopšte nisu bile predugačke. Traju onoliko koliko treba da traju za takav žanr muzike. Od textova si mogao da razumeš samo "U kori tame" koja je nastala pre 4 godine a uopšte nije reprezent onoga što bend svira. Ostale dve su na engleskom i potpuno su druge teme od ove. Meni je koncept benda sasvim ok, ali u svakom slučaju hvala na komentaru. Kritike su dobrodošle kao i komplimenti. Pozdrav! ne, mislim na tu jednu pesmu da je predugačka, ne na druge.... koncept benda se odnosi na infantilno ime grupe, i textove poput luciferian elegy....totalni šablon....ukoliko ima textova koji nisu takvi, nego stvarno nešto govore, onda je to dobro.... Quote
Kristijan Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 nije sve u duzini/kvantitetu (sram vas bilo, sta god pomislili! )... kvalitet je bitan. sto se organicavati zanrom? ranije ste imali izlete i u black (zakucavanja u pesmama na prvom demo snimku)... da li svaka doom pesma mora imati preko 10 minuta? ako napravite pesmu od 3 minuta, da li to znaci da cete dodati jos 7 (i vise) kako bi potvrdili zanrovsku odrednicu? eh, u 1h svako ima inspiraciju za ... poz. (smajli kaze da trenutno preslusavam bootleg snimak anatheminog koncerta od pre 2 meseca...judgement...) Ja nisam ni spomenuo da mi sviramo doom, a pesmu od 3 minuta ne mogu da napravim jer mi treba 5 minuta da pročitam text, što znači da muzika mora trajati bar 7! Ma šalim se!Moraš shvatiti da niko od nas ne pravi pesme da na silu traju dugo jer je to doom! Ja ne mogu da razmišljam od minutima kada previm rif, to se jednostavno desi! Osim toga ova postava u kojoj sviramo je mnogo drugačija od one koja je snimala demo, pa samim tim ni naš zvuk nije isti (mislim na ispade u black), a i sada smo više usmereni jer sviramo 3 godine, pa znamo šta nam se svira. Evo sledeća pesma koju ćemo raditi već nije toliko dugačka.Prema mojim prognozama neće biti duža od 8 minuta! Quote
Kristijan Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 luciferian elegy....totalni šablon....ukoliko ima textova koji nisu takvi, nego stvarno nešto govore, onda je to dobro.... A kako znaš o čemu govori Luciferian Elegy? Pesma nema nikakve veze sa obožavanjem satane (ne samo ova, nego ni jedna naša pesma!) , a Tales of Dark nije nastalo jer to zvuči "dobro" nego zato što se u textovima govori o stvarima koje su "Dark" a svaki dan ih vidiš na TV-u ili prolaziš pored njih na ulici, ili razmišljaš o njima. Kada prekucam Luciferian Elegy poslaću text ovde. Stvarno mislim da text nije šablon. Arpad jako dobro piše textove, a teme mu nisu stereotipne. Pozdrav. Quote
in_flames Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Jovana je pokazala onoj maloj iz demethera kako se peva by the way, jel jovama dobila moj SMS Neka ti je na cast ovo sto si napisao. Pozdrav za TOD, dobri ste bili. Quote
Chlan 787 Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 pesmu od 3 minuta ne mogu da napravim jer mi treba 5 minuta da pročitam text sada verovatno imate problema s izborom pesama za grupne svirke jer dve traju 30 min. (sto je dovoljno za ceo nastup)... Quote
Recommended Posts