Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ovo mi je Steven rekao preko maila => Rade na njemu, bice mesavina Just Push Playa i Honkin' On Boboa, ponovo uradjene stare odbacene stvari uglavnom, mozda i ceo album bude od njih ( most probably ). Trebao bi da izadje sredinom - krajem godine. Mada ja mislim da ce taj album tek mozda sledece da ugleda svetlost dana

Kolko vidim nachekacemo se samo tako...

Posted
Neznas de je novi merkator? Brate u blizini bombardovane kineske ambasade. Imas svasta - Cinderella, Bon Jovi, Led Zeppelin, Guns N Roses... Ali vecina stvari ide preko 1000

Taj Merkator je bio nov pre vise od 5 godina, sada je i on mator.

Kada bude noviji Merkator, super.

• 2 weeks later...
Posted
Sleaze glammer kolko ti je tachna informacija da ce ovo biti zadnja turneja Aerosmitha?

99% to govore vec duze vreme, okacice instrumente o klin.

mada money talks, bullshit walks... ko zna, ako bude ponovo neki I Don't Want TO Miss A Thing hit...

Posted
Pa taj rad... sumnjam da ce im ovo biti poslednja turneja... evo Kiss vec 10 godina prave oproshtajne turneje....

Da ali Aerosmith nisu KISS... A ovoga puta zaista verujem bendu... Odrazace neku veliku mamut turneju a onda bye, bye... Pa Stiven ima brate negde 56 godina... Ne moze on vise da otpeva mnoge svoje pesme ( zapravo ruku na srce, ne moze neke stare pesme da otpeva jos od 90ih )

• 3 weeks later...
Posted

Ja kupio danas u mamutu CD Aerosmith-a "JUST PUSH PLAY" koji je kostao oko 500 dinara i imam jedan problem!!! Kada sam ga ubacio u komp i pokusao da ga otvorim sa Winamp-om on mi otvorio samo jedan video (JADED). Onda sam pokusao da ga otvorim sa Windows Media Playerom i tu sam uspeo sve lepo da otvorim, takodje sam sa muzickim uredjajem uspeo. Jel zna neko kako da otvorim sa Winamp-om???????

Unapred hvala!!!!!

• 2 months later...
Posted

"Steven Tyler, frontman grupe Aerosmith nalazi se u klinici Las Encinas na odvikavanju od droga, prenosi Us magazine.

U ovaj centar dolaze mnoge slavne osobe na rehabilitaciju, a doktor Drew Pinsky ima posebne tretmane za ove pacijente nazvane "Celebrity Rehab".

60-ogodišnji roker i prije je išao na rehabilitacije ove vrste.

"Naravno da sam probao mnoge droge," izjavio je za britanski Independent. "Pao sam nisko i izgubio sve."

I njegova kćerka Liv Tyler ovih dana puni medijske stupce zbog razvoda od svog muža, muzičara Roystona Langdona. "

Eto opet se znaci razvaljuje a vamo price kao davno sam se skinuo sa droga, uzivam u zdravom zivotu, lezem u 9 sati itd.

Ne znam je li ko citao knjigu Walk this Way, autobiografija Aerosmitha, odlicna knjiga. Jedno vrijeme je Joe Perry bio beskucnik na ulici pocetkom 80-ih jer su sve sjebali na drogu a u 70-im su dizali milione.