Sleaze Glammer Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Neznas de je novi merkator? Brate u blizini bombardovane kineske ambasade. Imas svasta - Cinderella, Bon Jovi, Led Zeppelin, Guns N Roses... Ali vecina stvari ide preko 1000 Quote
_powerslave_ Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ovo mi je Steven rekao preko maila => Rade na njemu, bice mesavina Just Push Playa i Honkin' On Boboa, ponovo uradjene stare odbacene stvari uglavnom, mozda i ceo album bude od njih ( most probably ). Trebao bi da izadje sredinom - krajem godine. Mada ja mislim da ce taj album tek mozda sledece da ugleda svetlost dana Kolko vidim nachekacemo se samo tako... Quote
Totamealand Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Neznas de je novi merkator? Brate u blizini bombardovane kineske ambasade. Imas svasta - Cinderella, Bon Jovi, Led Zeppelin, Guns N Roses... Ali vecina stvari ide preko 1000 Taj Merkator je bio nov pre vise od 5 godina, sada je i on mator. Kada bude noviji Merkator, super. Quote
Лударајко Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Treba mi jedan upuceniji fan da mi kaze da li su oni izdali onaj Unplugged kao regularno audio izdanje? Hvala unapred Quote
Sleaze Glammer Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Nije regularno nego butleg. Prilicno ga je lako naci. Neke pesme su malo tweaked i odlicno zvuci. I nema onih dugackih pauza koje se mogu naci na video snimku. Quote
_powerslave_ Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 El provalio neko kako je lepa druga Stevenova cerka http://www.johnkalodner.com/images12/JDKChelseaTyler0106.jpg Quote
Sleaze Glammer Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 A da ta... Ona je zgodna. Ima tri. Miju ( ona sa velikim kostima ), Liv ( svi ju znate ) i ovu Chelzi. Ima i sina Taj-a Quote
_powerslave_ Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Da da... a vidish ja to tek pre neki dan otkrio... al Chelzi je... Quote
Sleaze Glammer Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Yeah she'z a foxxx! Mislim da je ona tipa 89o ili tako nesto. Klinja je 90o ili 91. ako se dobro secam. Mia svira bubnjeve inace Quote
_powerslave_ Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 (edited) Da Chelzi je 89o a klinja je bre dosta mladji... Edited February 9, 2008 by Steven Tyler Quote
_powerslave_ Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Sleaze glammer kolko ti je tachna informacija da ce ovo biti zadnja turneja Aerosmitha? Quote
enclave Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Verujem da je zadnja turneja. Ovakvi bendovi tipa Aerosmith, Whitesnake, Depp Purple, Kiss su odsvirali svoje sad samo za kes rade. Quote
_powerslave_ Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Svi ti bendovi shto si naveo su bili u Srbiji... sem Aerosmitha naravno... pa red bi bio i njih da vidimo majku mu... Quote
enclave Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Doci ce svi na kraju ali svi dolaze na kraju karijere. Quote
_powerslave_ Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Daj boze i da Aerosmith dodje...oni su mi na samom vrhu liste bendova koje hocu da vidim live... Quote
Sleaze Glammer Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Sleaze glammer kolko ti je tachna informacija da ce ovo biti zadnja turneja Aerosmitha? 99% to govore vec duze vreme, okacice instrumente o klin. mada money talks, bullshit walks... ko zna, ako bude ponovo neki I Don't Want TO Miss A Thing hit... Quote
_powerslave_ Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Pa taj rad... sumnjam da ce im ovo biti poslednja turneja... evo Kiss vec 10 godina prave oproshtajne turneje.... Quote
.... Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Jedan od omiljenih u detinjstvu... Quote
Sleaze Glammer Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Pa taj rad... sumnjam da ce im ovo biti poslednja turneja... evo Kiss vec 10 godina prave oproshtajne turneje.... Da ali Aerosmith nisu KISS... A ovoga puta zaista verujem bendu... Odrazace neku veliku mamut turneju a onda bye, bye... Pa Stiven ima brate negde 56 godina... Ne moze on vise da otpeva mnoge svoje pesme ( zapravo ruku na srce, ne moze neke stare pesme da otpeva jos od 90ih ) Quote
_powerslave_ Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Steven sad ima chini mi se 60 godina... al za te godine se mnogo dobro drzi...ne znam jbg mozda im je ovo i zadnja turneja....ali bice stvarno shteta ako ih neko ne dovede... Quote
NoBodyAsAleksa Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Ja kupio danas u mamutu CD Aerosmith-a "JUST PUSH PLAY" koji je kostao oko 500 dinara i imam jedan problem!!! Kada sam ga ubacio u komp i pokusao da ga otvorim sa Winamp-om on mi otvorio samo jedan video (JADED). Onda sam pokusao da ga otvorim sa Windows Media Playerom i tu sam uspeo sve lepo da otvorim, takodje sam sa muzickim uredjajem uspeo. Jel zna neko kako da otvorim sa Winamp-om??????? Unapred hvala!!!!! Quote
_powerslave_ Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Orginal album Smitha za 500 kinti....kul. Kad budem imao love za orginale ce se kompletira cela njihova diskografija sa orginal diskovima Quote
Rox Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 "Steven Tyler, frontman grupe Aerosmith nalazi se u klinici Las Encinas na odvikavanju od droga, prenosi Us magazine. U ovaj centar dolaze mnoge slavne osobe na rehabilitaciju, a doktor Drew Pinsky ima posebne tretmane za ove pacijente nazvane "Celebrity Rehab". 60-ogodišnji roker i prije je išao na rehabilitacije ove vrste. "Naravno da sam probao mnoge droge," izjavio je za britanski Independent. "Pao sam nisko i izgubio sve." I njegova kćerka Liv Tyler ovih dana puni medijske stupce zbog razvoda od svog muža, muzičara Roystona Langdona. " Eto opet se znaci razvaljuje a vamo price kao davno sam se skinuo sa droga, uzivam u zdravom zivotu, lezem u 9 sati itd. Ne znam je li ko citao knjigu Walk this Way, autobiografija Aerosmitha, odlicna knjiga. Jedno vrijeme je Joe Perry bio beskucnik na ulici pocetkom 80-ih jer su sve sjebali na drogu a u 70-im su dizali milione. Quote
Whitesnake_Zr Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Mnogo mocna grupa...Stiven je poprilicno propao,ali kako i ne bi kada se cepa od droga vec 30 godina...Trebao bi da nabavim sve od njih,odavno to vec planiram. Quote
Recommended Posts