blondie`s friend Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Dakle,htedoh reci da se ne slazem da su 'sabani'! :ne: Mozda Bono... Bono Saulic! a: Quote
michelle Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 U2 su bend koji mrzim vise od banana (a na banane imam alergiju od koje mogu da umrem ). Kako moze da se poredi sa Aerosmithom???? :x Quote
demon_of_scream Posted September 7, 2003 Author Report Posted September 7, 2003 Aerosmith je upravo na turneji sa Kiss! Svaki koncert otvaraju Ki$$ (sa sminkom i vatrometima) a zatvaraju Aerosmith! Koncerti su kazu sjajni a Aerosmith svaki put predje na malu toplu binu i odsviraju 3 rock obrade blues hitova (onako kao da su u nekom lokalu)! Inace play-liste su sjajne uglavnom sviraju stvari iz 70-tih, 80-tih i ranih 90-tih! Quote
Arch Stanton Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 sounds like an exellent motherfuckin' show! Quote
demon_of_scream Posted September 9, 2003 Author Report Posted September 9, 2003 Da nece poljupci da svrnu u nase krajeve, zajedno sa Tyler-om i ekipom 8) Ovako.. rekli su da ako americka turneja bude uspjesna (a jeste jer su svi koncerti rasprodani) idu i na evropsku turneju.. pa nadam se da bi mogli bar do Madjarske skoknuti.. a mozda i do Beograda ili Sarajeva... Dream on.. dream until your dreams come true...ne? Ionako imaju taj novi album koji uzlazi u januaru tako da ce neka turneja sigurno biti... Quote
Марија П : Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 Kid Rock, Stiven Tyler, Pamela Anderson i neka riba. :? Quote
Archibald Reiss Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 Offtopic. :roll: Back 2 topic: Talk about things that nobody cares Wearing other things that nobody wears Ya callin' my name but I gotta make clear I can't say baby where I'll be in a year 8) Sweet emotion.. Quote
darko121 Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Meni se svidjaju pesme:"crazy","crying","living on the edge","loving an elevator","jenny's got a gun"...zar treba jos nesto da se kaze?Mnogo jaka grupa. Quote
LARA CROFT Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Tajler & co. su jednom recju Fenomenalni ! Ko ima njihove prve albume verovatno zapaza transformacije u Stivenovom glasu... ja prosto obozavam kad ga cujem kad onako drekne cudo nisi stavio i soundtrack iz Armagedona, vecinom ljudi i to prikace za Cryin i Crazy...meni licno draga pesma. Interesantno da me Crazy nikada nije nesto mnogo privukla, cak mi je spot bolji od same pesme... Ali zato Hole In My Sole..Falling In love is so hard on your knees.... Quote
demon_of_scream Posted April 14, 2004 Author Report Posted April 14, 2004 Jeste li poslusali novi album aerosmith-a Honkin on Bobo? Smatram da je stvar fenomenalna! Radi se o inkarnaciji Aerosmith-a iz 70-tih sa 12 blues-hard-rock pjesama! Napokon nesto pravo nakon sladunjavih balada iz 90-tih! Quote
Vlaja Buraz Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Imam. Tu negdje, znatno bolje od ovih spomenutih balada ali opet daleko od stvarnog bluza. Quote
demon_of_scream Posted April 14, 2004 Author Report Posted April 14, 2004 Pa dobro... ali cilj i nije bio da naprave blues album! To je blues kako da oni dozivljavaju! Quote
Марија П : Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Ja nisam ni cula da su izdali novi album, ali su se potruditi da ga preslusam. Jer bolji od Just Push Play-a? Quote
michelle Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Ne moze se uporedjivati sa Just push play. Album je dobar, zapravo vise mi je bio simpatican nego zaista odlican. Crncima iz Livin Colour se svidja. Quote
Archibald Reiss Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Voleo bih bas da cujem novi Aerosmith. Ako je blues.. uh onda svaka cast! Nesto se ne prica o ovom albumu nista? Quote
ZVERKO Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Aerosmith i blues .... to mora da se cuje ,... ali oni bas kidaju Quote
Archibald Reiss Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Ma zakon bend... eh kad bi dosli u ove nase zaboravljene krajeve.. EVERY TIME THAT I LOOK IN THE MIRROR ALL THESE LINES IN MY FACE GETTIN' CLEARER THE PAST IS GONE IT WENT BY LIKE DUST TO DAWN ISN'T THAT THE WAY? EVERYBODY'S GOT THEIR DUES IN LIFE TO PAY... Quote
Jellybelly Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 nego da se ostavimo mastanja o njihovom dolasku, koja je po vama najbolja pesma. Meni se licno veoma svidja Back Back train, gde peva Joe Quote
michelle Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Predivno je ono limiteds edition pakovanje sa mini usnom harmonikom Meni se najvise svidjaju Never Loved a Girl i Road Runner Quote
demon_of_scream Posted June 14, 2004 Author Report Posted June 14, 2004 Hocu i ja tu harmoniku!! Sto se tice pjesama... ja najvise volim Road Runner, Baby Please dont go, You gotta move, I´m ready i Stop messin... Samo da je brzo i eksplozivno!!! Quote
Vlaja Buraz Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 A onda sam pogledao prvu poruku na ovoj strani... Meni se još uvijek ne diže na ovaj album. Više mi djeluje kao nekakva parodija, pjesme su loše poredane. Možda ga je producirao Jack Douglas ali ga je miksovao lik koji je miksovao poslednja tri njihova albuma. 'You Gotta Move' je vjerovatno najgora verzija koju sam čuo. Ne bih dalje. Quote
шмизла Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 obozavam aerosmith,naj pesma cryin',i don't wanna miss a thing,rag doll... ma ne mogu da se setim svih naziva... imaju najbolje spotove....posebno girls of summer i cryin' af kors... iii...sad cu da ih pustim i jos malo pa sam lord od metala Quote
шмизла Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 e zaboravih i janie's got a gun da stavim medju omiljene. a i ona 'i met a blind man who tought me how to see..' nesto tako,ali ne znam naziv... i necu da editujem prosli post postajem Lord.polako ali sigurno Quote
Recommended Posts