Archibald Reiss Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 slusam ceo - A Little South Of Sanity (Live) double CD... Quote
AIC Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 zaista Smith je dobar bend... ima neke komercijalne pesme....kao i svi bendovi.ali stvarno su ludaci...Tyler ima dobar glas a inace je lud...i mislim Axl se ugledao na njega na neki nacin! ne znam kakav im je album Rock...meni je poslednji koji imam "Just Push Play"iz 2001 cini mi se....stvarno dobar bend Quote
Poison Ivy Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Mmmmm...Long live aerosmith,long live Stiven!!! Fantasticni su...Toliko dobrih pesama da ne znam koju bih izdvojila...Mozda I don't wanna miss a thing... Quote
Tomislav Sawyer Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Legendaran bend. Mada, sto se mene tice, posle Pump-a nisu morali nista da snime, a narocito posle Get A Grip. Honkin a bobo je OK, ovo ostalo od novijeg materijala su sve neke himne za tinejdzerke u emotivnim procepima. Ok, uvek su oni imali tu notu, ali su ga stvarno preterali na poslednjim albumima. I ranije su bili emotivni, ali ne tako glupavo i pompezno. Ali, to nikada nece umanjiti njihovu vrednost Jebu keve bre Mojih 3 komada : Toys In The Attic Rocks Permanent Vacation Quote
Mirjana_90 Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 najbolji album je "toys in the attic" ! to je tako savrsheno dobro, super kreativno,....sweet emotion, no more no more, you see me crying, uncle salty, adam's apple.... njih bash voLIM ... ! Quote
Bata Trokrilni Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Njihova najbolja pesma je Dream On. Joj, kako bi ona heavy zvučala da su je snimili kasnije... Quote
Archibald Reiss Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 O cemu ti to? Zasto bi zvucala heavy da su je snimili kasnije? Pa ako bi bila neka rokacina, onda ne bi to bilo to... ta pesma je postigla uspeh bas zato sto je takva - balada sa super textom. Mirjana zna sta valja Quote
Bata Trokrilni Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Bila bi više heavy, jer bi gitara imala jaču distorziju, a i bubnjevi bi bolje zvučali. Recimo, poređenje može da se napravi sa I'm Eighteen od Alice Cooper-a. Kad čuješ original iz 1971, rekao bi - klasični rock. Kad čuješ kako je izvode uživo mnogo kasnije, pod distorzijom, to je sasvim druga pesma, čist heavy metal. Eto, to isto mislim i za Dream On. Quote
Vlaja Buraz Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Pa jesi ti čuo simfonijsku verziju "Dream On" sa Last Action Hero OST? Quote
Brace Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Do jaja bend. Jedan od meni najdrazih dok sam bio u osnovnoj. Ne slusham ih vishe toliko, a pogoto sto se tiche novijih stvari. Posle Nine Lives bolje da nisu ni izdali ove nove "emo" pesem. Izuzetak Honkin' on a Bobo. Straight blues i r & r. Mislim da su kao bend imali dva perioda kad su bili odlicni. Jedan je bio 70ih, a drugi je krajem 80ih i dobar deo 90ih. Iz tog perioda su im i najveci hitovi. A sto se tiche I don't wanna miss a thing => :puke: Quote
Bata Trokrilni Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Pa jesi ti čuo simfonijsku verziju "Dream On" sa Last Action Hero OST? Čuo sam jedan deo u samom fimu i nisam obratio pažnju kakva je verzija. Quote
Wise Owl Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Nek' je nama Steven ziv, zdrav i mlad u dusi - pa za 10ak godina mozda docekamo jos neko izdanje Quote
Vlaja Buraz Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Čuo sam jedan deo u samom fimu i nisam obratio pažnju kakva je verzija. Nađi je i obrati pažnju. Savršenstvo. Quote
darijus Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 e moj boro... http://www.youtube.com/watch?v=CTPg6q3lzGA Quote
Tomislav Sawyer Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Recimo, poređenje može da se napravi sa I'm Eighteen od Alice Cooper-a. Kad čuješ original iz 1971, rekao bi - klasični rock. Kad čuješ kako je izvode uživo mnogo kasnije, pod distorzijom, to je sasvim druga pesma, čist heavy metal. Ko nije cuo I`m Eighteen u Anthrax verziji, sa prvog albuma, nije cuo cist heavy metal Quote
Vick Tim Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Aerosmith i hevi kao paprika i sutlijash.Napravis odlican butjkurish ali ko ce to da jede? Imas Dream On kaver malmstina i dia. Quote
Archibald Reiss Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Da, taj Malmstinov i DiJov performans pesme je impresivan zaista... sta reci - Dio pevac za medalju, a Malmsteen dere gitaru pa joj vadi dusu... Quote
Bata Trokrilni Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 'Aj' mi iskopajte neki link da skinem tu obradu, please. Quote
Archibald Reiss Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 (edited) http://www.teleroster.com/download/DreamOn Edited June 4, 2007 by J0N B0N J0\/1 Quote
_powerslave_ Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Aerosmith plans to hit the studio on Nov. 1 to begin recording its next album -- and that's about the only concrete detail guitarist Joe Perry has about it right now. "I'm not sure who the producer is gonna be or what (studio) we're gonna do it in," Perry tells Billboard.com. "We may use a few different producers. I don't know. All I know is that the heart and soul of the thing is us getting in the studio and seeing what comes out." Perry did say that the band was "excited Rick Rubin is now in the so-called captain's chair at Sony; his heart's in the right place when it comes to rock'n'roll." Rubin, according to Perry, will be involved with the album in some capacity, even if not necessarily as a hands-on producer. "It's not just about the music; it's about the feel, and he's one of the few that really gets it," Perry explains. The guitarist says there's already some material around for the album, including songs that Aerosmith was working on in 2006 but was put aside when it ran out of time to finish an album, opting instead to stick two new songs on the "Devil's Got a New Disguise: The Very Best of Aerosmith" collection. Konacno novi studijski album ovih legendi, ocekujem zaista odlican album, i naravno koncert u Beogradu povodom istog. Quote
Rox Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Preporucujem knjigu "Walk this way" - autobiografija Aerosmitha, fascinantna prica o uspjehu u 70-im i totalnom padu pocetkom 80-ih kada je Joe Perry jedno vrijeme spavao na ulici i onda opet jos veci uspjeh. Quote
Archibald Reiss Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 powerslave dzabe ocekujes cert u BG... oni slabo i EUropu posecuju zadnjih godina, a kamoli da ce da banu u Srbiju.... Quote
_powerslave_ Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Ma znam da slabo posecuju Evropu, ali otkud znas mozda se ovog puta predomisle i naprave konacno neku Evropsku turneju. Quote
Vick Tim Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 nisam bas nesto siguran da bi im se isplatilo da ovde dolaze. Quote
Recommended Posts