blondie Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 ma trebali bi jednu svjecku turneju da opale prije nego poriknjavaju. Quote
_powerslave_ Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Pa makar u Budimpestu da dodju, mada po mojoj proceni mogli bi arenu da napune, ali to im se ne isplati jer oni traze zaista mnogo para. Quote
Archibald Reiss Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 a kao stonsi nisu trazili mnogo? sve zavisi od organizacije i naravno njihove zelje za EUropom... zapadna evropa ih izgleda najvise zanima, i naravno UK. Quote
_powerslave_ Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Ali Aerosmith nema ovde fanova kao sto imaju Stonesi, na Aerosmithu bi bilo maksimum 20000, a na Stonesima je bilo oko 60000 ljudi tako da je to velika razlika. Quote
enclave Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Pa makar u Budimpestu da dodju, mada po mojoj proceni mogli bi arenu da napune, ali to im se ne isplati jer oni traze zaista mnogo para. Aerosmith bi ovde realno napunio pola sajma....Arena za njih ovde je preveliki zalogaj.Nisu oni toliko poznati ovde kod nas...Svi su culi za njih ali niko ne bi isao na koncert...Svi znaju Crazy a oni koji su gledali Armagedon znaju i I Don't Wanna Miss A Thing i to je to dok za pink,Blin Man,Dream On i ostale stvari stvarno retko ko zna.... Quote
_powerslave_ Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 (edited) Da to sve stoji, ali ako bi koncert Aerosmitha bio ovde jedini na Balkanu mislis da ne bi dolazili ljudi iz Hrvatske, Slovenije. Bosne itd. ipak bi se skupilo dosta ljudi. Edited September 25, 2007 by -powerslave- Quote
shock! Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Aerosmith bi ovde realno napunio pola sajma....Arena za njih ovde je preveliki zalogaj.Nisu oni toliko poznati ovde kod nas... lagano puna arena batice....lagano.... Quote
_powerslave_ Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 lagano puna arena batice....lagano.... Pa jbg. i ja tako mislim ipak je to kultni rok bend. Quote
shock! Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 to je ultra kultni rock bend koji nije bio na turneji 100g sto im samo dize cenu a kad bi dosli kod nas to bi sigurno bio regionalni koncert jer se ne bi oni matorci cimali da prave koncerte svuda okolo.....mrzi ih da naprave uopste nesto vec neko vreme Quote
enclave Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Sve to stoji ali opet ti kazem da ljudi za njih ne bi dali pare..... Quote
Archibald Reiss Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Aerosmith bi ovde realno napunio pola sajma....Arena za njih ovde je preveliki zalogaj.Nisu oni toliko poznati ovde kod nas...Svi su culi za njih ali niko ne bi isao na koncert...Svi znaju Crazy a oni koji su gledali Armagedon znaju i I Don't Wanna Miss A Thing i to je to dok za pink,Blin Man,Dream On i ostale stvari stvarno retko ko zna.... Dream on vecina misli da je eminemova pesma Sta reci za raritete iz 70-ih... koje nazalost vise i slabo sviraju... Mama Kin! Hole in my soul Quote
_powerslave_ Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Hole in my soul De me nadje Quote
enclave Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Dream on vecina misli da je eminemova pesma Sto jes jes.Kada je Eminem obradio to i kada je Loseyourself izasao svi su pricali o toj pesmi a o Aerosmithu se nije nista ni reklo. Quote
_powerslave_ Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Pa jbg. kad to slusaju reperi, gde su oni mogli cuti za tamo neki Aerosmith. Quote
_powerslave_ Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Aerosmith - Live In Buenos Aires 2007-4-15 http://rapidshare.com/files/27954191/A20070415QR.part1.rar http://rapidshare.com/files/27960423/A20070415QR.part2.rar Quote
Tyler Durden Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Dovoljno govori o njima sto retko ko svira njihove pesme, tipa tezgaroskih bendova i to.... Niko ne moze da ih odsvira,a kamoli otpeva, mnogo su zajebani i dobri Quote
Archibald Reiss Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Dovoljno govori o njima sto retko ko svira njihove pesme, tipa tezgaroskih bendova i to.... Niko ne moze da ih odsvira,a kamoli otpeva, mnogo su zajebani i dobri To mi nikada nece biti jasno... Da li zaista tezgarosi ne mogu da skidaju aerosmith ili prosto nisu toliko popularni za tezge, barem ovde kod nas? Ima vrsnih muzicara koji skidaju sve i svasta, pa di bas Aerosmith da ne mogu da skinu.. pevanje je nesto drugo, to je vec neskidivo Quote
Totamealand Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Definitivno je Stiven jedan od najboljih pevača rock muzike, niko ne može da skine njegova vrištanja. Samo probajte da izvedete Draw the line. Ja bih ih rado gledao kada bi bio koncert. Pričalo se o Evropskoj turneji ove godine, i baš sam se bio nadao da ćemo se naći na listi gradova u kojima sviraju, ali ništa. Quote
_powerslave_ Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 I ja bih strashno voleo da ih vidim... ako ne ovde onda bar u Budimpeshti ili gde vec u nekoj okolnoj drzavi. Inache slazem se za Stivena, on mi je jedan od omiljenih pevacha. Quote
Rox Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Steven je genijalcina sto se tice muzike i to ne samo kao pjevac. Quote
Sleaze Glammer Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 DEFINITVNO moj omiljeni bend, bend koji je krerao moj ukus u muzici i zivotu. Imam, chini mi se, sve od njih i prosto ih obozavam. Da se nadovezem na temu... iskreno neznam koliko bi Aerosmith ovde ljudi okupio poshto iskreno ne poznajem bash ljude koji se loze na njih. . Mada bilo bi super da dodju u komshiluk Quote
_powerslave_ Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Slazem se, bilo gde da dodju u komshiluk eto me. Quote
Sandman Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Uh ja ne znam da li bih mogao do nekog od komshija ali bih sigurno voleo. A stvarno ne znam koliko bi ljudi okupili ovde,ja lichno ne poznajem nikog koga ih slusha. Quote
_powerslave_ Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Pa pazi zajebano je ici do komshija da bi gledao neki koncert, mislim treba dosta love, ali za Aerosmith mi ne bi bilo zao poshto su minimalne shanse da dodju kod nas. Quote
Recommended Posts