Killing Floor Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Predgrupe ubijaju u pojam, izmore te kao stoku i kada na binu izadje bend zbog koga si dosao, pozelis u sebi da si sada kuci a ne bi trebalo tako. Quote
shadow Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Evo kompletne naslovne pesme sa novog albuma Humanity (live) 4:08 http://rapidshare.com/files/26617991/Scorpions_-_Humanity__Live_.rar Skroz mi se svidja pesma Quote
Jelles Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Dakle narode, shto se tiche predgrupa mi smo ih ubacili u dogovoru sa menadzmentom Scorpionsa jer u svim gradovima gde sviraju ako im gosti nisu Uli Jon Roth i/ili Michael Schenker onda su lokalni bendovi, sve u svemu BITJE LUDO ih kad bi im gost kod nas bio Michael Schenker (group)..... to bi bio 'cert za pamcenje! mada, verujem da ce i ovako biti do jaja koncert! Ipak su oni legende Quote
Jelles Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Sto se toliko opterecujete predgrupama, pa nek svira i Van Gogh bas me briga Tamo sam zbog kraljeva SCORPIONSA :rockdevil: Quote
Dark Sonja Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 ih kad bi im gost kod nas bio Michael Schenker (group)..... to bi bio 'cert za pamcenje! mada, verujem da ce i ovako biti do jaja koncert! Ipak su oni legende uuuuuuuuu za tu kombinaciju bih dala i 100 e ako treba ... jest' da ih nemam, ali bih dala MSG je zaista super bend i mislim da bi bilo savrseno da su oni predgrupa... to bi onda stvarno bio spektakl... volela bih da cujem MSG uzivo Quote
LazaGNR Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Predgrupe ubijaju u pojam, izmore te kao stoku i kada na binu izadje bend zbog koga si dosao, pozelis u sebi da si sada kuci a ne bi trebalo tako. Pa ko te tera da gledas predgrupe? Lepo udjes unutra kad pocnu Scorpions i gotova stvar (sta tu kukate tol'ko) Inace,Alogia (ako ce biti samo 1 predgrupa) mi ne smeta... ....i bolje se vratite na temu Scorpions-a nego 'za' i 'protiv' Alogie Quote
LazaGNR Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Evo vam tema o koncertu Scorpions-a pa tamo nastavite diskusiju http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32597 Quote
karizma Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 (edited) BTW Da ne kvarimo vise temu, zna li neko po koliko godina imaju clanovi Scorpionsa? Mislim da se jos uvek dobro drze u odnosu na njihove godine. Edited August 23, 2007 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
Bata Trokrilni Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Klaus i Rudolph su 52. godište, isto kao Bora Čorba. Quote
MissDickinson Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Scorpions. Cula sam par pesama, dobri su. Svidja mi se Rock You Like A Hurricane. Mnogo dobro pesma... Quote
Scorpions Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Klaus i Rudolph su 52. godište, isto kao Bora Čorba. Ja koliko znam oboje su 48-mo godiste!!!!!! Quote
Bata Trokrilni Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Vidi stvarno 1948, ne znam zašto sam mislio da su 1952.... Quote
ZmYchE Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Scorpions. Cula sam par pesama, dobri su. Svidja mi se Rock You Like A Hurricane. Mnogo dobro pesma... :no: :no: Od 1972. do 2007. pogadjaj samo koliko albuma, pesama oni imaju... Baci se na slusanje sto pre Quote
Vlaja Buraz Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ja sam čuo više pjesama pa mi se ne sviđaju. Nalazim da mi je najveći problem kod dotičnih krauta glas gospodina K.M. koji je, kako bi to Milijana rekla, monoton. Quote
MissDickinson Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 :no: :no: Od 1972. do 2007. pogadjaj samo koliko albuma, pesama oni imaju... Baci se na slusanje sto pre Naravno da hocu! Quote
Scorpions Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Ja sam čuo više pjesama pa mi se ne sviđaju. Nalazim da mi je najveći problem kod dotičnih krauta glas gospodina K.M. koji je, kako bi to Milijana rekla, monoton. Kad lupas lupaj da ima smisla!Barem donekle!!!! Quote
RNA Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Мени једино што код Клауса смета је што се за 30 и кусур година није ратосиљао немачког акцента, барем кад пева, али капирам да за неке и то даје одређени шмек. Quote
Vlaja Buraz Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Kad lupas lupaj da ima smisla!Barem donekle!!!! E, neko ti je promijenio ime na forumu u "Scorpions". Мени једино што код Клауса смета је што се за 30 и кусур година није ратосиљао немачког акцента, барем кад пева, али капирам да за неке и то даје одређени шмек. Meni ne smeta. Quote
Vlaja Buraz Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 (edited) Elem, tema za nastavak teme: http://www.classicrockrevisited.com/Interv...rpsBlackout.htm Intervju sa bivšim Škorp dobošarom Hermanom Rarebellom gdje on kaže... svašta nešto... Kako su pukli totalno nakon što ih je on ostavio. Pro et Contra? Edited August 23, 2007 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
RNA Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Није ли то мало его трип, у фазону: после мене потоп? Quote
Scorpions Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Ne znam,mozda sam i ja Nemac pa ne primecujem da Klaus ima naglasak dok peva! Quote
grip Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 (edited) Ma wind of change je zakon I da, ja sam primetila da ima nemachki naglasak... Edited May 2, 2007 by grip Quote
Гера Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Scorpions - Rock You Like A Hurricane KAKO PESMA JEBENO ROKA!!! Quote
Vlaja Buraz Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Konstruktivno, konstruktivno. Nego, da ne ispadne da ja mislim da nema nikakve koristi od ovih krauta: http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Skolnick_Trio The Trio has covered 3 Scorpions songs to date, and Alex has called them "our Rodgers and Hammerstein". "Still Loving You" je prelijepa. A tek kako su Fozzy odradili "Big City Nights"... a ni "Blackout" nije loša u njihovom izvođenju. Quote
Scorpions Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Nisam cuo obradu Fozzy-a za pesmu " Blackout"!!! Sigurno je jako,poznajuci njih!!! Quote
Recommended Posts