ZmYchE Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Iz NOVINA 24 sata: Skorpionsi ne dolaze 26. maja u Beograd, jer organizatori, nevladina organizacija „Uninie", bendu nije uplatila dogovoreni honorar. Iako organizatori tvrde da je u pitanju nesporazum i da novac nije problem, menadžment nemačkog benda poručuje da je dalja prodaja ulaznica „čista prevara". Quote
Mustang Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Ovde ti svi nešto muljaju,ma bog te pita kolko su im obećali mada ništa me ne čudi,Weclome to national park Serbia!!! back to fuckin reality... Jebiga Quote
Bata Trokrilni Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Obećali su im onoliko koliko svetski poznati i popularni bendovi poput Scorpions-a traže. No, kod nas očigledno nisu toliko popularni da bi napunili Arenu, a upravo je prodaja dovoljnog broja ulaznica bila uslov da ih organizator isplati na vreme. Mi smo prs'o narod totalno. Čudi me da su i Metallica i Iron maiden kod nas mogli da privuku dovoljno publike. Quote
Mustang Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Maideni i Metallica are out of everyone`s league. Kako kaže stara narodna: Ima se, može se A za nijh se uvek ima Pa kad su dolazili maideni kriziro sam k‚o narkić za kintu bre... I uspeo A sad realno,kol`ko ljudi sluša skorpions-e... dosta Kolko je spremno da da zadnju paru za kartu eee tu dolazi kvaka Ne toliko kolko za gorepomenuti dvojac Uzdravlje Quote
Dead Man Drinking Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 A bolji su Scorpionsi i od jednih i od drugih! Quote
Scorpions Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Koncert je odkazan zato sto je ovo Srbija!Prodaja karata dobro ide nego ovi nasi iz organizacije Uninie su sabani!U svetu se striktno postuje ugovor!Nisu im uplatili honorar i normalno od toga nema nista!A karte i dalje prodaju! SRBIJA,SRBIJA! A sto se tice Maidena i Metallice,obe grupe su bile predgrupe Scorpionsima tokom osamdesetih! Quote
overkill_vs Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Novi album: Scorpions - Humanity : Hour I (2007) 01.Hour I 3:26 02.The Game Of Life 4:04 03.We Were Born To Fly 3:59 04.The Future Never Dies 4:03 05.You're Lovin' Me To Death 3:15 06.321 3:53 07.Love Will Keep Us Alive 4:32 08.We Will Rise Again 3:49 09.Your Last Song 3:44 10.Love Is War 4:20 11.The Cross (Feat. Billy Corgan) 4:29 12.Humanity 5:26 http://www.mediafire.com/?cknyjs422ds Quote
Scorpions Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Ja vec posedujem novi album i mogu reci da je malo drugaciji,ali da je do jaja!!!! Pogotovo mi se dopada pesma "You're Lovin' Me To Death"!!!!! Quote
RNA Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Је л' бар мало бржи, или је опет 70% песама тралала баладе? Quote
Dead Man Drinking Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Malo je brzi Samo jednom sam preslusao, i izgleda sasvim ok. Mozda je bolji od prethdnog. Quote
RNA Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 ОК, не очекујем ја спидачину, али барем нешто као "Crazy World" албум и био бих задовољан. Quote
extreme Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Pa otkazano je zato sto nije bilo interesovanja, na zalost, to je jedina i prava istina!!! Quote
Dead Man Drinking Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Mislim da to znaju svi. Ali ko je očekivao da ce oni prodati dovoljan broj karata da bi se održao koncert u Areni! Quote
extreme Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Ko??? Pa to je bar lako! Glupi srpski organizatori... A sve zato sto ''do juce'' nismo imali ni jedan koncert a sada su apetiti porasli pa bi oni dovodili sve koji su na mapi sveta. E, to nije moguce. Nema ovo veze sa bendom o kome pisemo, njihov domet bio bi - eventualno - basta SKC-a ili hala sportova na NB. Quote
Scorpions Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Nije stvar u tome !Nevladina organizacija Uninie nije imala taj novac pa su mislili da ce skupiti od prodaje karata!Prodaja uopste nije lose isla!To tvrdnju potkrepljuje cinjenica da su prodavali karte do skoro,iako je koncert otkazan odavno!A sto se tice novog albuma totalno se razlikuje od ostalih,to je kod njih i lepota,zaista vam savetujem da ga preslusate! Quote
VEPAR Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Steta. A ocekivao sam bolji koncert od Maidena. Quote
Prisoner of Dreams Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ljudi, novi album je predobar! Nikad ne bih ocekivao ovakav album od matoraca, svaka im cast! Quote
DragonHeart Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Prije neku noc sam gledao promociju novog albuma na kanalu "Pro Sieben". Quote
Prisoner of Dreams Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Znaci, pesme poput We were born to fly, Humanity, The Game of life... ma ceo album mi je super. Neke pesme su malo tvrdje nego sto bi se ocekivalo, a tu su i trademark balade. Nikad ih nisam previse slusao, a sad sam odusevljen. Quote
ZmYchE Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Meni je novi album cudan.. Mada ga jos nisam dobro preslusala da bih mogla da kazem pravilnije misljenje... Navikla sam na njihov stari shmek...a ovo je definitivno nesto novo za njih... Quote
Bata Trokrilni Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Ako liči na Unbreakable, onda sam siguran da ga vredi čuti. Quote
Archibald Reiss Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 (edited) P.S. Ovo je vec drugi pokusaj da se Shkorpioni dovedu u Srbiju, prvi je bio davne 2001. god! Edited August 23, 2007 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
Scorpions Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Sto se novog albuma tice preporucio bih da slusate pesme po redu jer su na neki nacin povezane!Uglavnom neke pesme bas kritikuju politicku situaciju u svetu!Na albumu postoje jedna ili dve sablonske balade svojstvene njima,sto se ne bi moglo reci za album!Definitivno ovaj album ce im doneti dosta novih fanova koji ih ranije nisu slusali! Quote
Recommended Posts