Rox Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ja mislim da je njihova najpoznatija balada Still Loving you. Quote
Џејсон Њустед Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Andrijana,pravo zboris! A Daddy's Girl? Quote
shock! Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 niko ne pominje You and I i Born To Touch Your Feelings.......odlicne balade....pogotovo prva Quote
Џејсон Њустед Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Posle kratkih konsultacija sa decom odluchili smo da je nama najbolja balada China White ili The Zoo!!!!! Quote
crusader84 Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ne videh da je neko pomenuo Send Me An Angel... Quote
Andrijana Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Nabrojala sam one pesme koje su meni vrh....naravno,dodajem i You and I,Sand me a angel,A moment in a million years.... Quote
Bata Trokrilni Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Through My Eyes je balada koja ubija... A New Generation jedna od najboljih pesama koju su snimili. Trebalo bi više da forsiraju album Unbreakable, definitivno. Quote
_powerslave_ Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Al ga i ti pretera, New Generation mi ne ulazi ni u top 50 Scorpions pesama... a ti kazesh jedna od najboljih. Quote
Dead Man Drinking Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Poslednja dva albuma su stvarno odlična, po mom mišljenju mnogo su bolji od "Eye to eye" i "Pure instinct". Inače, ja mislim da su njihove pesme toliko dobre, da nema velike razlike između prve i pedesete Quote
Hobo Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Oni koji to nisu trebalo bi da cuju Scorpions iz perioda kada su U.J Roth i M.Schenker bili u bendu (sa posebnom paznjom preslusati Fly to the rainbow i In trance) i da shvate da je gomila kasnijih albuma sviranje q-rcu. Quote
Layla Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 (edited) Inače, ja mislim da su njihove pesme toliko dobre, da nema velike razlike između prve i pedesete С овим се слажем Они кад направе добру песму, онда је то, могу слободно да кажем, савршено или бар близу тога. А да их имају на претек, имају их. Edited December 28, 2007 by Layla Quote
Sleaze Glammer Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 ne znam, mene pevac nekad bas smara sa onim njegovim nazalnim glasom. Svaka mu cast za visinu i snagu glasa, ali brate... Still Loving You je lepa pesma Quote
Bata Trokrilni Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Eye II Eye je techno sranje i ne znam šta im je to trebalo. Unbreakable je najbolji album, a New Generation najbolja pesma na njemu. Na Humanity Hour I ima samo jedna vrhunska pesma - Humanity. Quote
Download_manager Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Lovedrive ubedljivo najbolji album. najbolja balada Holiday. pesma Wind Of Change je dobra samo kad je nebi izvodili Scorpionsi. neznam, glupa mi je tematika pesme. kao u fazonu, pao je berlinski zid i oslobodili smo moskvu. totalno bezveze Quote
_powerslave_ Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Eye II Eye je techno sranje i ne znam šta im je to trebalo. Unbreakable je najbolji album, a New Generation najbolja pesma na njemu. Na Humanity Hour I ima samo jedna vrhunska pesma - Humanity. Choveche uopshte se ne slazem sa tobom... Eye II Eye jeste malo loshiji album al nije toliko sranje, a daleko od toga da je Unbrekable najbolji album, mislim gotivim ja taj album al brate oni imaju toliko boljih albuma shto iz 70-ih shto iz 80-ih. I Humanity Hour I je fantastichan album i ne moze nikako imati samo jednu vrhunsku pesmu. Jbg. ukusi se razlikuju i treba poshtovati svachiji ukus, ali ovo sam morao reci jer mi se nije svidelo shta si napisao. Quote
furija Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Nije ovo prvi put da Prince lupeta Quote
Bata Trokrilni Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Ne seri, zemljakinjo. Album Eye II Eye je kao što rekoh, eksperiment sa techno muzikom. Imali su i neki drugi bendovi u tom periodu slične ispade, Megadeth sa Risk, na primer. Quote
_powerslave_ Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 Risk je odlichan album... al dobro to je neka druga pricha... Quote
Hudini Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 A Daddy's Girl? Meni je to ubedljivo najjača njihova balada. Quote
_powerslave_ Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Send Me An Angel je isto fantastichna balada ... Quote
Layla Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Мени је било чудно да је нико није поменуо, мени је иначе омиљена. Што се тиче Daddy's Girl, мислим да ниједна песма није оставила такав утисак на мене... Каква тема(прво сам откуцала тама, а може и то да се каже), какав текст... Quote
Hudini Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Jedna od retkih njihovih balada koja nije ljubavna sa tendencijom prelaza u ljigavštinu. Quote
rhapsoad Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 nije los album, najbolja mi je pesma humanity Quote
Dead Man Drinking Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Nemojte se zajebavat'. Mnogo dobar album i mnogo dobar bend. Nema razloga za isticanjem neke pesme ili albuma Quote
rhapsoad Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 sta cu meni se humanity bas odvojila od ostatka Quote
Recommended Posts