Guest HEFEST Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Ocigledno je da ste tanki poznavaoci Scorpions-a!!!!!!! Njihov najkvalitetniji period je bio tokom 70-tih za vreme dok je Uli Jon Roth bio pokretacka snaga benda. U tom periodu je i napravljena i prva heavy metal stvar u kojoj Uli shreduje. Znaci da rezimiramo - prva metal stvar i prvi shred u istoriji. Zato me i cudi sto mnogi navode za prve metalce Led Zeppelin, Black Sabbath i Judas Priest. Quote
Whitesnake_Zr Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Don't belive her i No one like you ubise koliko su dobre.Generalno,jedan od retkih bendova za koje bi izdvojio pare da odem na koncert. Quote
Stormlord Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Pitanje jedno, kao klinac sa nekh 13-14 godina imao sam kasetu na kojoj se nalazi koncert Scorpions-a po imenu Crazy World Tour Live ... Berlin 1991, nazalost ta kaseta je izgubljena a moja nada da nadjem koncert je utihnula jer ga nide bas nemogu naci, pa me zanima da li zna neko ko ima ili gde se moze naci ovaj cert?! Quote
..charlie.. Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Ne znam da li si video, ali imas par snimaka sa tog koncerta na youtube... Quote
Stormlord Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Znam za snimke, i kad ih gledam odma se rasplacem za kasetom Quote
Night Prowler Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Ovde imas neki A Savage Crazy World koncert, vidi da li je to http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2341674 Quote
Stormlord Posted January 11, 2010 Report Posted January 11, 2010 Hvala ali znam za taj, ovaj se bas zove Crazy World Tour Live ... Berlin 1991 Quote
Night Prowler Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Important Message to our Fans It was always our pleasure, our purpose in life, our passion and we were fortunate enough to make music for you - whether it was live on stage or in the studio, creating new songs. While we were working on our album these past few months, we could literally feel how powerful and creative our work was – and how much fun we were still having, in the process. But there was also something else: We want to end the Scorpion’s extraordinary career on a high note. We are extremely grateful for the fact that we still have the same passion for music we’ve always had since the beginning. This is why, especially now, we agree we have reached the end of the road. We finish our career with an album we consider to be one of the best we have ever recorded and with a tour that will start in our home country Germany and take us to five different continents over the next few years. We want you, our fans, to be the first to know about this. Thank you for your never-ending support throughout the years! We uploaded the very first snippets from our new album for you. And now… let’s get the party started and get ready for a “Sting in the Tail”! See you on the world tour, Yours Scorpions Bio bi red da ih dovedu kod nas... Je l' se zna zasto je prethodni koncert otkazan? Quote
aldj011 Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Ovi objavise kraj karijere. Tacnije izdaju album, turneja, i to je to. Quote
crusader84 Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Bio bi red da ih dovedu kod nas... Je l' se zna zasto je prethodni koncert otkazan? Možda zbog organizatora za koga posle toga više niko nije čuo... Ja se nekako uzdam u Arenu, ako ih oni ne dovedu, niko neće. Quote
aldj011 Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Important Message to our Fans za brzinu. Quote
Night Prowler Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 I ja se uzdam u Arenu. Mislim da ima realnih sansi za koncert ovde... Nisam znao to za organizatora, u vreme koncerta nisam znao ni za yumetal, nit' sam pratio forume i sl. Quote
heavybeatin`heart Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Bio bi red da ih dovedu kod nas... Je l' se zna zasto je prethodni koncert otkazan? Zna se! Zato sto kod nas nema publike za heavy metal, zato sto je praćenje metal scene svedeno na kenjanje, pametovanje i pljuvanje po forumima, skidanje tona mp3 muzike, takmičenje ko će pre da presluša celu diskografiju benda (za koji su čuli da dolazi za par nedelja kod nas), skidanje playlista sa prethodnih koncerata da bi se pripremili za koncert benda koji ni ne poznaju... Zašto su otkazani: kiss, alice cooper, judas priest, saxon??? ...zato sto je prodato malo karata.. Tačno je karte su skupe, stalno to kažem, ali ako neki bend baš volim naći ću načina da uštedim ili zaradim 2000din za mesec ili dva... Ako ste pravi fanovi benda ne treba vam koncert u Beogradu, iditi do Sofije ili Soluna ili Budimpešte - sad je bar lako ne treba ni viza... Quote
..charlie.. Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Uzas!!! Ne mogu da verujem... Dovesce ih valjda neko sad... Ako ih i ne dovedu, ne verujem da ce preskociti Madjarsku... Quote
Night Prowler Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Koliko ja znam, KISS je otkazan zato sto su se clanovi benda usrali zbog stanja u Srbiji (tad se valjda Kosovo odvajalo, ili je Karadzic uhapsen, ne secam se). Judas Priest otkazan zato sto je Tiptonu povredjeno slepo crevo. Saxon, ako se dobro secam, zbog bolesti Bifove zene. Meni Scorpionsi nisu medju omiljenim bendovima. Gledao bi ih da dodju u Beograd, ali ipak mi nisu dovoljno bitni da idem da ih gledam u inostranstvu. Quote
Guest HEFEST Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Scorpionsi su odlicni uzivo i svakako bi ih gledao. Jos kada im je Uli gost, a to je u poslednje vreme bas cesto koncerti pravi svrsaj!!! Quote
Nerevar Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Ovo nam je zadnja sansa da ih vidimo, valjda ce doci. Quote
Sreta Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Nadam se da nas nece zaobici , nikada ih nisam gledao uzivo .... A to mi je prioritet Quote
Jelles Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 objavili već datume za Nemačku: ako je već oproštajna turneja, valjalo bi da naprave neki presek karijere, pa da povedu i Michael Schenkera i Ulija Quote
Sreta Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Bice gostiju , turneja ce trajati dve godine , mozda nas zakaci neki zanimljiv, a verujem da ce doci svi i Uli i Michael Quote
..charlie.. Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 Izasla lista novih pesama: Raised On Rock Sting In The Tail Slave Me The Good Die Young No Limit Rock Zone Lorelei Turn You On Let's Rock SLY Spirit Of Rock The Best Is Yet To Come Thunder And Lightning (Bonus Track) Quote
kiss of death Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Scorpions – Sting in the Tail (2010) http://rapidshare.com/files/362801905/Scorp2010_by_qtk_bunalti.com.rar Quote
kiss of death Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 zaboravih password :bunalti.com Quote
NoBodyAsAleksa Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Album mi se mnogo svidja... Hvala na linku.... Quote
Recommended Posts